Le Hideout Ménard Dworkind architecture - design

2019-01-11 12:00
架构师提供的文本描述。该藏身处是一家美容院最近由梅纳德·德沃金设计的建筑和设计。它建在蒙特利尔迅速发展的格里芬镇附近。沙龙是插入到一个小商业空间的基础上的新的共管公寓。
Text description provided by the architects. The Hideout is a beauty salon recently designed by Ménard Dworkind architecture and design. It is built in the rapidly evolving Griffintown neighborhood of Montreal. The salon is inserted into a small commercial space at the base of a new condo building.
Text description provided by the architects. The Hideout is a beauty salon recently designed by Ménard Dworkind architecture and design. It is built in the rapidly evolving Griffintown neighborhood of Montreal. The salon is inserted into a small commercial space at the base of a new condo building.
 
藏身之所的目标是在预算紧张的情况下设计一个温暖的公共环境,具有很强的经验影响。在现有单元中,一个重要的元素是一个占据空间中心的大型混凝土柱。版面围绕着这个栏目,作为接待、修指甲、化妆和修脚站的核心组织元素。
The goal of the Hideout was to design a warm communal environment on a tight budget that had a strong experiential impact. A significant element in the existing unit was a large concrete column that occupied the center of the space. The layout revolved around this column as a central organizing element for the reception, manicure, makeup and pedicure stations.
The goal of the Hideout was to design a warm communal environment on a tight budget that had a strong experiential impact. A significant element in the existing unit was a large concrete column that occupied the center of the space. The layout revolved around this column as a central organizing element for the reception, manicure, makeup and pedicure stations.
 © David Dworkind
大卫·德沃金德
有限的预算迫使MRDK在战略位置上获得创造性和投资。中心的柱子上穿了一个数控切割的花形,生长在天花板上和天花板上。该中心结构旨在包含指甲油显示器、化妆台和存储。足疗站由宜家的水槽和从腿上取下并安装在瓷砖底座上的结构椅子组成。
The limited budget forced MRDK to get creative and invest in strategic places. The central column was dressed with a CNC cut floral form that grows up and onto the ceiling. This central structure was designed to contain nail polish displays, makeup stations, and storage. The pedicure station consists of IKEA sinks and Structube chairs taken off their legs and installed on a tiled plinth.
The limited budget forced MRDK to get creative and invest in strategic places. The central column was dressed with a CNC cut floral form that grows up and onto the ceiling. This central structure was designed to contain nail polish displays, makeup stations, and storage. The pedicure station consists of IKEA sinks and Structube chairs taken off their legs and installed on a tiled plinth.
 © David Dworkind
大卫·德沃金德
为了进一步降低成本,该小组协调了激光切割钢台面和CNCed结构的CAD裁剪板。在接待处,钢制柜台折叠在橱柜的前部,回忆起一根彩绘的钉子。温暖是通过覆盖道格拉斯杉木板的主空间周围的墙壁给空间带来的。这种温暖与未加工的混凝土地板形成鲜明对比,地面上仍有施工记录和标记。
To further keep costs low, the team coordinated the CAD cut sheets for the laser cut steel counter tops and CNCed structure. At the reception, the steel counter folds over the front of the cabinetry recalling a painted nail. Warmth was given to the space by covering the walls around the main-space in Douglas Fir panelling. This warmth contrasts with the raw concrete floor, which still has construction notes and markings.
To further keep costs low, the team coordinated the CAD cut sheets for the laser cut steel counter tops and CNCed structure. At the reception, the steel counter folds over the front of the cabinetry recalling a painted nail. Warmth was given to the space by covering the walls around the main-space in Douglas Fir panelling. This warmth contrasts with the raw concrete floor, which still has construction notes and markings.
 © David Dworkind
大卫·德沃金德
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Ménard Dworkind architecture & design
Location Montreal, Quebec, Canada
Lead Architects David Dworkind, Guillaume Ménard, Stephane Gaulin-Brown
Area 650.0 ft2
Project Year 2018
Photographs David Dworkind
Category Store
Manufacturers Loading...

                    

举报

维舟

什么也没写

1807 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部