Kambra Lucija Penko + Medprostor d.o.o.

2019-01-09 01:00
结构:Franc Pezdirc s.p.电子Elektro Komunikacije Janez Mežnors.p.机械Instracije AlešAbram s.p.žKopitar主要承包商ŠTolfa,Gradbeno podjetje D.O.书名/作者责任者:Rev.č:[by]KljučArstvo Marjan Golob s.p.Piskar Henrik s.p.美化ProPepa D.O.多规格少规格
Structure Franc Pezdirc s.p. Electrical Elektro Komunikacije Janez Mežnar s.p. Mechanical Instalacije Aleš Abram s.p. Landcaping Matevž Kopitar Main contractor Štolfa, gradbeno podjetje d.o.o. Ironmongery Ključavničarstvo Marjan Golob s.p. Joinery Piskar Henrik s.p. Landscaping Propepa d.o.o. More Specs Less Specs
Structure Franc Pezdirc s.p. Electrical Elektro Komunikacije Janez Mežnar s.p. Mechanical Instalacije Aleš Abram s.p. Landcaping Matevž Kopitar Main contractor Štolfa, gradbeno podjetje d.o.o. Ironmongery Ključavničarstvo Marjan Golob s.p. Joinery Piskar Henrik s.p. Landscaping Propepa d.o.o. More Specs Less Specs
 © Janez Marolt
c.Janez Marolt
架构师提供的文本描述。该项目位于斯洛文尼亚喀斯特地区,那里的气候是地中海,景观多岩石和干燥,仅覆盖着无尽的藤本林和松树林。
Text description provided by the architects. The project is located in the Karst region of Slovenia, where the climate is Mediterranean and the landscape rocky and dry, covered only by endless stretches of vine and pine tree forests.
Text description provided by the architects. The project is located in the Karst region of Slovenia, where the climate is Mediterranean and the landscape rocky and dry, covered only by endless stretches of vine and pine tree forests.
 © Janez Marolt
c.Janez Marolt
这座废弃的旧谷仓矗立在一个小村庄的中心,它的墙壁沿着一群房屋之间的狭窄道路蜿蜒而行。它似乎是从岩石中生长出来的,面向西南,进入一个封闭的花园,越过里雅斯特城上方的山丘。
The old abandoned barn stands in the centre of a small village, its walls curving along the narrow road between the cluster of houses. It appears to have grown out of a rock, facing South-West onto an enclosed garden and over the hills above the city of Trieste.
The old abandoned barn stands in the centre of a small village, its walls curving along the narrow road between the cluster of houses. It appears to have grown out of a rock, facing South-West onto an enclosed garden and over the hills above the city of Trieste.
 © Janez Marolt
c.Janez Marolt
装修房屋时,人们谨慎周到,尽量保留尽可能多的原始元素;石窗和门框,橡木屋顶结构,洗衣后的正面装饰,以及所有铁制的添加物,表明它曾经是一头名叫西夫卡(薰衣草)的奶牛的家。我们也给这个地方起了一个名字:Kambraa,这是当地方言中的一个词,指的是传统的喀斯特住宅底层的一间多用途的房间。
The refurbishment of the house was approached with thoughtfulness and care, trying to keep as many of the original elements as possible; the stone window and door frames, the oak roof structure, the washed-out facade render and all the ironmongery additions revealing that it was once a home to a cow called Sivka (Lavender). We gave the place a name as well; Kambra, which is the local vernacular word for a multi/purpose room in the ground floor of the traditional Karst house.
The refurbishment of the house was approached with thoughtfulness and care, trying to keep as many of the original elements as possible; the stone window and door frames, the oak roof structure, the washed-out facade render and all the ironmongery additions revealing that it was once a home to a cow called Sivka (Lavender). We gave the place a name as well; Kambra, which is the local vernacular word for a multi/purpose room in the ground floor of the traditional Karst house.
 © Janez Marolt
c.Janez Marolt
在花园里,一座新建的单层建筑被安置起来,以支持坎布拉作为一个舒适的度假胜地的当代功能。面对房子,它定义了一个受保护的庭院的边界,重新解释了一个地方的类型;每一个家园的心脏。
In the garden a new-built single storey building is placed to support Kambra’s contemporary function of a cosy holiday retreat. Facing the house it defines the boundaries of a protected courtyard, a re-interpretation of a local typology; the heart of every homestead.
In the garden a new-built single storey building is placed to support Kambra’s contemporary function of a cosy holiday retreat. Facing the house it defines the boundaries of a protected courtyard, a re-interpretation of a local typology; the heart of every homestead.
 © Janez Marolt
c.Janez Marolt
整个项目使用的主要材料是基本的和持久的;混凝土基础,框架和补充黑色铁细节是软化的天然橡木表面,无论触觉是主要的。
The main materials used throughout the project are elemental and enduring; the concrete base, framed and complemented by black iron detailing is softened by natural oak surfaces wherever tactility is of main importance.
The main materials used throughout the project are elemental and enduring; the concrete base, framed and complemented by black iron detailing is softened by natural oak surfaces wherever tactility is of main importance.
 Ground floor plan

                            
新材料的坚固性和新旧连接点的处理意味着房子经得起时间的流逝,庆祝它的印记和伤疤。旧房子内部的混凝土加固了石头。在外面,新的建筑结构,在裸露的混凝土中浇铸,类似于它。
The solidity of the new materials and the treatment of junctions between the old and the new alludes to the passing of time that the house has withstood, celebrating its marks and scars. The concrete used on the inside of the old house strengthens the stone. Outside, the new built structure, cast in exposed concrete, resembles it.
The solidity of the new materials and the treatment of junctions between the old and the new alludes to the passing of time that the house has withstood, celebrating its marks and scars. The concrete used on the inside of the old house strengthens the stone. Outside, the new built structure, cast in exposed concrete, resembles it.
 © Janez Marolt
c.Janez Marolt
这座房子在过去的400年中慢慢地发生了变化和风化,它的持续改造为它的翻新提供了灵感。这座混凝土建筑最终将长满了生命形式,并以降雨为标志。这样,它就会像一块岩石一样,成为它目前所面对的景观的一部分,以它的统一和锐利的形式。变革的过程将继续是它的设计师。
The house slowly changed and weathered through the course of its past 400 years and its continued transformation has served as an inspiration for its renovation. The concrete building will be eventually overgrown with life forms and marked by rainfall. With that it will, like a rock, become a part of the landscape that it currently confronts with its uniformity and sharp form. The process of change will continue to be its architect.
The house slowly changed and weathered through the course of its past 400 years and its continued transformation has served as an inspiration for its renovation. The concrete building will be eventually overgrown with life forms and marked by rainfall. With that it will, like a rock, become a part of the landscape that it currently confronts with its uniformity and sharp form. The process of change will continue to be its architect.
 © Janez Marolt
c.Janez Marolt
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Lucija Penko, Medprostor d.o.o.
Location Slovenia
Lead Architects Lucija Penko MArch ARB, Rok Žnidaršič u.d.i.a. from Medprostor d.o.o.
Project Year 2018
Photographs Janez Marolt
Category Renovation
Manufacturers Loading...

                    

举报

静谧光明

什么也没写

1818 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年