Dos Maderos House Jaime Rendon Arquitectos

2019-01-05 13:00
 © Sergio Gomez
c.塞尔吉奥·戈麦斯
架构师提供的文本描述。该地段的位置条件使我们能够从通往房屋的细分道路上以匿名和雕塑的方式提出该项目;这一条件使我们有可能通过该项目的路线发现室内空间,并以不同的视觉形象向维尔莱塔河山谷。
Text description provided by the architects. The conditions of location of the lot allowed us to propose the project with an anonymous and sculptural aspect from the access road of the subdivision towards the house; This condition gave us the possibility of discovering the interior space through the route of the project with the different visuals towards the valley of the Villeta river.
Text description provided by the architects. The conditions of location of the lot allowed us to propose the project with an anonymous and sculptural aspect from the access road of the subdivision towards the house; This condition gave us the possibility of discovering the interior space through the route of the project with the different visuals towards the valley of the Villeta river.
 © Sergio Gomez
c.塞尔吉奥·戈麦斯
我们决定把这个项目设计成四卷,其中两卷(社交区和壁龛)由金属结构中的一个巨大的珀戈拉(Pergola)组成,在景观的主要空间形成阴影。另外两卷邻近社区区的房子,项目的马厩和管家的房子。
We decided to design the project in four volumes; two of them (social area and alcoves) integrated by a large pergola in metallic structure generating shade in the main space of contemplation of the landscape. The other two volumes adjacent to the social area house the project's stables and the butler's house.
We decided to design the project in four volumes; two of them (social area and alcoves) integrated by a large pergola in metallic structure generating shade in the main space of contemplation of the landscape. The other two volumes adjacent to the social area house the project's stables and the butler's house.
 © Sergio Gomez
c.塞尔吉奥·戈麦斯
 First floor plan
一楼平面图
 © Sergio Gomez
c.塞尔吉奥·戈麦斯
视觉的渗透性、室内空间的毗连性、不断寻找遮阳、玻璃元素的完全缺失、交叉通风以及祖先纹理的实施(“Matamba”中的天花板和网状木屏风)是建筑方法和整个项目设计过程中的价值和不断关注的问题。
The permeability of the visuals, the contiguity in the interior spaces, the constant search for shade, the total absence of glass elements, the cross ventilation, and the implementation of ancestral textures (ceiling in “matamba” and the reticulated wooden screens) were values and constant concerns in the architectural approach and throughout the design process of the project.
The permeability of the visuals, the contiguity in the interior spaces, the constant search for shade, the total absence of glass elements, the cross ventilation, and the implementation of ancestral textures (ceiling in “matamba” and the reticulated wooden screens) were values and constant concerns in the architectural approach and throughout the design process of the project.
 © Sergio Gomez
c.塞尔吉奥·戈麦斯
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Jaime Rendon Arquitectos
Location Medellín, Colombia
Architects in charge Jaime Rendon, Felipe Campuzano y Juan Fernando Izasa
Area 1798.0 m2
Project Year 2016
Photographs Sergio Gomez
Category Houses
Manufacturers Loading...

                    

举报

方如迁

什么也没写

1745 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部