En Vue Finnis Architects

2019-01-01 17:00
架构师提供的文本描述。恩维是一个新开发的独家选择的22豪华一,二和三卧室的公寓,在海湾边,桑德林厄姆中心。恩瓦赋予了美丽的内部和详细的每一个住宅的顶峰,令人印象深刻地展示了最新的现代优雅的豪华配件和装饰。
Text description provided by the architects. En Vue is a newly developed exclusive selection of twenty-two luxury one, two and three-bedroom apartments in the heart of bayside, Sandringham. En Vue bestows the pinnacle of beautiful interiors and detailing with each of these residences impressively showcasing the latest contemporary elegance with luxury fittings and finishes.
Text description provided by the architects. En Vue is a newly developed exclusive selection of twenty-two luxury one, two and three-bedroom apartments in the heart of bayside, Sandringham. En Vue bestows the pinnacle of beautiful interiors and detailing with each of these residences impressively showcasing the latest contemporary elegance with luxury fittings and finishes.
 
恩维结合了独特的性格和现代的外观,导致了一个突出的建筑在拜赛德郊区。所有公寓的设计都是为了确保开放式厨房、居住和餐饮布局,同时确保个人私人空间不受损害。每间公寓都提供了一个柔和的、现代的空间来反映和放松。EN Vue的设计考虑了两个关键问题:个性和奢华。每套公寓都有丰富的自然光线,但仍然提供了一种持久的隐私感和独处感。
En Vue combines a unique character and a modern exterior resulting in a standout building within the Bayside suburb. All apartments were designed to ensure an open plan kitchen, living and dining layout whilst ensuring that individual private spaces weren’t compromised. Each apartment provides a softened, contemporary space to reflect and relax. En Vue has been designed with two key priorities in mind: individuality and luxury. Each apartment features an abundance of natural light, yet still provides an abiding sense of privacy and solitude.
En Vue combines a unique character and a modern exterior resulting in a standout building within the Bayside suburb. All apartments were designed to ensure an open plan kitchen, living and dining layout whilst ensuring that individual private spaces weren’t compromised. Each apartment provides a softened, contemporary space to reflect and relax. En Vue has been designed with two key priorities in mind: individuality and luxury. Each apartment features an abundance of natural light, yet still provides an abiding sense of privacy and solitude.
 
恩沃尊重其邻近的属性,在街景中坐低,减少建筑物的整体视觉影响,减少对当地环境的影响。这也使地面公寓有宽敞的开放户外区域,一楼阳台和私人屋顶露台的第二层公寓。由于靠近桑德林厄姆海滩,它被仔细考虑,试图最大限度地利用美丽的景观,这是一个不断提醒我们的海湾到底有多近。
En Vue respects its neighboring properties by sitting low in the streetscape and reducing the buildings overall visual impact, imposing less on the local environment. This also allowed for ground level apartments to have generous sized open outdoor areas, first floor balconies and private rooftop terraces for the second story apartments. Being in proximity to Sandringham beach, it was carefully considered to try to maximize the beautiful views which are a constant reminder of just how close the bay really is.
En Vue respects its neighboring properties by sitting low in the streetscape and reducing the buildings overall visual impact, imposing less on the local environment. This also allowed for ground level apartments to have generous sized open outdoor areas, first floor balconies and private rooftop terraces for the second story apartments. Being in proximity to Sandringham beach, it was carefully considered to try to maximize the beautiful views which are a constant reminder of just how close the bay really is.
 
 
 
开发的现代法赫德设计为更有凝聚力的单位,而不是单独对每个公寓进行分割和突出显示。这增加了EenVUE的魅力,因为它的集成FA1ADE促进了更多的生活方式与更广泛的桑德汉社区的生活方式。木材覆层和白色渲染混凝土的浅色调色盘增加了街道标高的统一,同时增加了该区域的振动。
The modern façade of the development was designed as more of a cohesive unit as opposed to individually segmenting and highlighting each apartment as its own. This adds to the charm of En Vue as its integrated façade promotes a more interconnected lifestyle with the wider community of Sandringham. A light colour palette of timber cladding and white rendered concrete adds to the unification of the street elevation whilst adding to the vibrancy of the area.
The modern façade of the development was designed as more of a cohesive unit as opposed to individually segmenting and highlighting each apartment as its own. This adds to the charm of En Vue as its integrated façade promotes a more interconnected lifestyle with the wider community of Sandringham. A light colour palette of timber cladding and white rendered concrete adds to the unification of the street elevation whilst adding to the vibrancy of the area.
 
在不能够容易地区分在Faherade上看到的公寓之间的情况下,当与大多数白色呈现的混凝土和木材覆层的浅色调色盘组合时,在街道上看到的公寓减小了对街道的视觉影响。
Without being able to easily distinguish between the apartments seen on the façade lessens the visual impact on the street when combining with a light colour palette of majority white rendered concrete and timber cladding.
Without being able to easily distinguish between the apartments seen on the façade lessens the visual impact on the street when combining with a light colour palette of majority white rendered concrete and timber cladding.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                    

举报

亚比煞

什么也没写

1879 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部