Airbnb Tokyo Suppose Design Office

2019-01-01 23:00
架构师提供的文本描述。Airbnb很高兴在日本新宿开设新的东京办事处。Airbnb继续其使命,创造功能工作空间,是愉快的,实用的,反映Airbnb的文化和“属于任何地方”的精神,参照当地的身份和设计。东京办事处让人联想起一个社区,强化了Airbnb新的社区指南重点。从接待处和咖啡厅区,一条木质通道通向一系列类似于建筑的会议室,采用独特的外部包层和基于Airbnb现有列表的内部设计。Airbnb的环境团队与当地建筑师密切合作,假设设计办公室,创造一个500平方米的办公空间。
Text description provided by the architects. Airbnb is delighted to unveil its new Tokyo office in Shinjuku, Japan. Airbnb continues its mission to create functional workspaces that are enjoyable, practical and reflect Airbnb’s culture and ‘belong anywhere’ ethos with reference to local identity and design. The Tokyo office is reminiscent of a neighborhood, reinforcing Airbnb’s new neighborhood guide focus. From the reception and café area, a wooden path leads to a series of building-like meeting rooms, designed using distinctive exterior cladding and interiors based on existing Airbnb listings. Airbnb’s Environments Team worked closely with local architects, Suppose Design Office, to create a 500 sqm office space.
Text description provided by the architects. Airbnb is delighted to unveil its new Tokyo office in Shinjuku, Japan. Airbnb continues its mission to create functional workspaces that are enjoyable, practical and reflect Airbnb’s culture and ‘belong anywhere’ ethos with reference to local identity and design. The Tokyo office is reminiscent of a neighborhood, reinforcing Airbnb’s new neighborhood guide focus. From the reception and café area, a wooden path leads to a series of building-like meeting rooms, designed using distinctive exterior cladding and interiors based on existing Airbnb listings. Airbnb’s Environments Team worked closely with local architects, Suppose Design Office, to create a 500 sqm office space.
 © Studio Periphery
(C)工作室外围
 © Studio Periphery
(C)工作室外围
环境小组对Airbnb在东京的员工进行了广泛的研究和详细的访谈,以概念化最初的计划和楼层规划。他们与DesignOffice合作开发布局和设计元素。前Airbnb东京办事处由一系列公司套房组成,公共空间有限,这限制了员工的沟通和参与。员工现在可以使用一系列的工作配置,包括公用工作台、可调高度办公桌、项目表、私人和半私人电话亭、休息室和咖啡馆。这使得健康的人体工学运动,更多的社交和参与,和一个“属于任何地方”的工作理念。
The Environments Team conducted extensive research and detailed interviews with Airbnb’s Tokyo-based employees to conceptualize the initial program and floor plan. They collaborated with Suppose Design Office to develop the layout and design elements. The former Airbnb Tokyo office consisted of a series of corporate suites with limited communal space, which restricted employee communication and engagement. Employees can now use a range of work configurations including communal work tables, height adjustable desks, project tables, private and semi-private phone booths, lounges and cafes. This makes for healthy ergonomic movement, increased socializing and engagement, and a ‘belong anywhere’ work concept.
The Environments Team conducted extensive research and detailed interviews with Airbnb’s Tokyo-based employees to conceptualize the initial program and floor plan. They collaborated with Suppose Design Office to develop the layout and design elements. The former Airbnb Tokyo office consisted of a series of corporate suites with limited communal space, which restricted employee communication and engagement. Employees can now use a range of work configurations including communal work tables, height adjustable desks, project tables, private and semi-private phone booths, lounges and cafes. This makes for healthy ergonomic movement, increased socializing and engagement, and a ‘belong anywhere’ work concept.
 © Studio Periphery
(C)工作室外围
为了回应员工的反馈,大自然被大量地融入到新的设计中,以创造一个和平的工作空间,让员工能够摆脱新宿地区混乱的城市环境。当员工进入办公室时,他们会被转移到被植物包围的宁静环境中。接待区让人想起一家有双高中庭的室外咖啡馆,里面充满了自然光和公园的灵感,工作区配有木制公共桌子和绿色地板。
In response to employee feedback, nature was heavily incorporated into the new design to create a peaceful working space where employees can escape the chaotic urban environment of the local area in Shinjuku. When employees enter the office, they are transported into a tranquil setting surrounded by plants. The reception area is reminiscent of an outdoor café with a double height atrium that floods with natural light and park inspired work areas with wooden communal tables and green flooring.
In response to employee feedback, nature was heavily incorporated into the new design to create a peaceful working space where employees can escape the chaotic urban environment of the local area in Shinjuku. When employees enter the office, they are transported into a tranquil setting surrounded by plants. The reception area is reminiscent of an outdoor café with a double height atrium that floods with natural light and park inspired work areas with wooden communal tables and green flooring.
 © Studio Periphery
(C)工作室外围
办公室的一个关键要素是恩加瓦,这是一个高架平台,上面覆盖着受日本传统文化启发的纹身垫。员工可以脱下鞋子,在其中一个垫子上坐下,在那里他们可以欣赏到新宿的壮观景色。茶馆的电话亭是由当地的白橡树和米纸薄膜制成的,以模仿典型的日本茶馆的柔和光辉。
A key element of the office is the Engawa, an elevated platform covered with Tatami mats inspired by traditional Japanese culture. Employees can remove their shoes and take a seat on one of the cushions where they can enjoy the spectacular view of Shinjuku. The tea house phone booths are made from local white oak and rice paper film to emulate the soft glow of a typical Japanese tea house.
A key element of the office is the Engawa, an elevated platform covered with Tatami mats inspired by traditional Japanese culture. Employees can remove their shoes and take a seat on one of the cushions where they can enjoy the spectacular view of Shinjuku. The tea house phone booths are made from local white oak and rice paper film to emulate the soft glow of a typical Japanese tea house.
 © Studio Periphery
(C)工作室外围
在设计这个空间时,最大的挑战之一是固定的低天花板高度,这是东京建筑的典型,以及单调的天花板瓷砖。员工们表达了调整天花板以使空间变得更大、更明亮的关键需求。作为回应,假设设计室和环境小组制定了一个设计方案,将黑色天花板与落地照明结合起来,使上面的飞机消失,给人更高的天花板和更大空间的印象。
One of the biggest challenges when designing the space was working with fixed low ceiling height, typical of architecture in Tokyo, and monotonous ceiling tiles. Employees expressed a key need to adapt the ceiling to make the space feel bigger and brighter. In response, Suppose Design Office and the Environments Team formulated a design that incorporated a black ceiling with dropped lighting so that the plane above disappeared and gave the impression of a higher ceiling and a bigger space.
One of the biggest challenges when designing the space was working with fixed low ceiling height, typical of architecture in Tokyo, and monotonous ceiling tiles. Employees expressed a key need to adapt the ceiling to make the space feel bigger and brighter. In response, Suppose Design Office and the Environments Team formulated a design that incorporated a black ceiling with dropped lighting so that the plane above disappeared and gave the impression of a higher ceiling and a bigger space.
 © Studio Periphery
(C)工作室外围
除了建筑施工外,东京的承包商还被委托为办公室和当地制造商新轻陶器公司制作定制的桌子,以实现定制照明设计,支持当地的工艺。假设设计办公室开发的咖啡厅灯光让人联想到漂浮在天空中的灯笼,由户外街灯和定制的简单实用的桌子启发而来的壁灯,这些桌子都是用带有黑色金属口音的本地木材制作的。
In addition to the architectural construction, Tokyo-based contractor Setup was commissioned to create bespoke tables for the office and local manufacturer, New Light Pottery, was commissioned to realize bespoke lighting designs, supporting local craftsmanship. Suppose Design Office developed café lighting reminiscent of lanterns floating up into the sky, wall sconces inspired by outdoor street lighting and custom-made simple and functional tables, crafted from local wood with black metal accents.
In addition to the architectural construction, Tokyo-based contractor Setup was commissioned to create bespoke tables for the office and local manufacturer, New Light Pottery, was commissioned to realize bespoke lighting designs, supporting local craftsmanship. Suppose Design Office developed café lighting reminiscent of lanterns floating up into the sky, wall sconces inspired by outdoor street lighting and custom-made simple and functional tables, crafted from local wood with black metal accents.
 © Studio Periphery
(C)工作室外围
在Airbnb正在进行的全球办公设计中,主要办公空间突出了当地城市及其文化,会议室受到来自世界各地的Airbnb列表的启发,使员工能够全天出差。在新的东京办公室,房间受到来自布拉格、提华纳和巴塞罗那的国际名单的启发。
In Airbnb’s ongoing global office design, the local city and its culture are highlighted in the main office space and meeting rooms are inspired by Airbnb listings from around the world to allow employees to travel throughout their day. In the new Tokyo office, rooms are inspired by international listings from Prague, Tijuana, and Barcelona.
In Airbnb’s ongoing global office design, the local city and its culture are highlighted in the main office space and meeting rooms are inspired by Airbnb listings from around the world to allow employees to travel throughout their day. In the new Tokyo office, rooms are inspired by international listings from Prague, Tijuana, and Barcelona.
 © Studio Periphery
(C)工作室外围
环境团队在员工设计体验(EDX)项目中与当地员工合作,帮助为房间添加最后的工作,并使他们活起来。蒂华纳房间的大部分真品和装饰品都是当地雇员Saori Okura的母亲捐赠的。她在墨西哥旅行,收集了多年来她兴奋地捐赠的文物。
The Environments Team engaged with local employees in an Employee Design Experience (EDX) program to help add the finishing touches to the rooms and bring them to life. The majority of authentic artwork and décor in the Tijuana room was donated by the mother of one of the local employees, Saori Okura. She had traveled through Mexico and collected artifacts over the years that she was excited to donate.
The Environments Team engaged with local employees in an Employee Design Experience (EDX) program to help add the finishing touches to the rooms and bring them to life. The majority of authentic artwork and décor in the Tijuana room was donated by the mother of one of the local employees, Saori Okura. She had traveled through Mexico and collected artifacts over the years that she was excited to donate.
 © Studio Periphery
(C)工作室外围
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Suppose Design Office
Location Shinjuku, Tokyo, Japan
Area 500.0 m2
Project Year 2016
Photographs Studio Periphery
Category Offices Interiors

                    

举报

李蒙

什么也没写

1784 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年