Lavandaria Ansião Bruno Dias Arquitectura

2019-01-01 03:00
 © Hugo Santos Silva
c.雨果·桑托斯·席尔瓦
架构师提供的文本描述。这个项目出现在村庄的中心,在一个以洗衣服务而闻名的地方。以前不存在的大厅被建在原有的空间里。其主要思想是将员工大部分时间都用于工作和存储的区域与私人区域以及欢迎顾客的公共空间-入口大厅-分开。
Text description provided by the architects. This project takes shape in the center of the village, in a place already known for its laundry services. A hall, which was previously non-existent, was built into the pre-existing space. The main idea is to separate the working and storage area, where employees spend most of their time, from the private area, and the entrance hall, the public space where customers are welcomed.
Text description provided by the architects. This project takes shape in the center of the village, in a place already known for its laundry services. A hall, which was previously non-existent, was built into the pre-existing space. The main idea is to separate the working and storage area, where employees spend most of their time, from the private area, and the entrance hall, the public space where customers are welcomed.
 Floor Plan

                            
这种地区间的分离确保了更高质量的服务,因为客户立即感到欢迎,员工有一个更预留的工作区。目标是通过板条木结构来实现的,这种结构将不同的区域分开,同时也让自然光进入,因为它是一个不完全封闭或不透明的中心元素。
This separation between areas ensures a better-quality service, as customers immediately feel welcomed, and employees have a more reserved working area. The objective is accomplished with a slatted wood structure, which divides the different areas whilst also letting natural light in, as it is a central element that is not completely closed or opaque.
This separation between areas ensures a better-quality service, as customers immediately feel welcomed, and employees have a more reserved working area. The objective is accomplished with a slatted wood structure, which divides the different areas whilst also letting natural light in, as it is a central element that is not completely closed or opaque.
 © Hugo Santos Silva
c.雨果·桑托斯·席尔瓦
这个空间的平面图很简单:一个等候区和一个接待处。然而,通过使用木材-主要元素-空间变得更轻和更明亮,这要归功于这种材料,它创造了一种立即感到幸福的感觉。
The floor plan for this space is quite simple: a waiting area and a reception desk. Nevertheless, by using wood – the main element – the space becomes lighter and more luminous, thanks to this material which creates an immediate feeling of well-being.
The floor plan for this space is quite simple: a waiting area and a reception desk. Nevertheless, by using wood – the main element – the space becomes lighter and more luminous, thanks to this material which creates an immediate feeling of well-being.
 © Hugo Santos Silva
c.雨果·桑托斯·席尔瓦
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Bruno Dias Arquitectura
Location R. Dr. Adriano Rego, 3240 Ansião, Portugal
Category Interiors Architecture
Area 10.0 m2
Project Year 2018
Photographs Hugo Santos Silva

                    

举报

游研社区

什么也没写

1820 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部