Supplies Storage and Management Facility Elcio Gomes Silva + Valério Augusto Soares de Medeiros

2018-12-31 14:00
 © Joana França
(Joana Fran A)
架构师提供的文本描述。作为旨在重新安排巴西议会主要建筑群空间的行动的一部分,众议院用品和管理设施大楼是在供应和工业部门巴西利亚郊区专门为此目的建造的。
Text description provided by the architects. As part of the actions focused on the rearranging of spaces in the main complex of the Brazilian parliament, the building for the Supplies and Management Facility for the Chamber of Deputies was constructed in an area specifically destined for this purpose in the outskirts of Brasília, the Sector of Supplies and Industries.
Text description provided by the architects. As part of the actions focused on the rearranging of spaces in the main complex of the Brazilian parliament, the building for the Supplies and Management Facility for the Chamber of Deputies was constructed in an area specifically destined for this purpose in the outskirts of Brasília, the Sector of Supplies and Industries.
 © Joana França
(Joana Fran A)
 Ground Floor Plan

                            
为了使该机构的所有部门能够转移,新大楼打算存放储存和控制用品的区域,以及与管理这些资源有关的办公室。建筑构图力求表达这些功能。大的白色体积,是封闭的,是注定的存储仓库,它有一个三倍的天花板高度,设计为垂直存储。
Aiming to enable the transference of whole departments of the institution, it was intended for the new building to hold areas for storage and control of supplies, as well as offices connected to the management of these resources. The architectural composition seeks to express such functions. The large white volume, which is closed, is destined for the storage warehouse, which has a triple ceiling height, designed for vertical storing.
Aiming to enable the transference of whole departments of the institution, it was intended for the new building to hold areas for storage and control of supplies, as well as offices connected to the management of these resources. The architectural composition seeks to express such functions. The large white volume, which is closed, is destined for the storage warehouse, which has a triple ceiling height, designed for vertical storing.
 © Joana França
(Joana Fran A)
混凝土塔定义了第二卷,其中容纳办公空间,标志着水平砖-鞋底在立面和花园露台的共同使用。在这些卷之间的过渡和连接中,延伸到主通道的障碍物完成了合奏,将操纵的院子和坡道包围在仓库旁边的码头上。
The concrete towers define the second volume, which holds the office spaces, marked by the horizontal brise-soleils on the façade and by the garden terrace for common use. In the transition and connection between these volumes, the marquee stretching up to the main access completes the ensemble, enclosing the maneuvering yard and ramps to the docks next to the warehouse.
The concrete towers define the second volume, which holds the office spaces, marked by the horizontal brise-soleils on the façade and by the garden terrace for common use. In the transition and connection between these volumes, the marquee stretching up to the main access completes the ensemble, enclosing the maneuvering yard and ramps to the docks next to the warehouse.
 © Joana França
(Joana Fran A)
由于该建筑远离“三权广场”的综合体,其制度特征的表达是通过使用建设性要素和使用与立法权有关的其他建筑物共有的资源来实现的。基于这些意图,公开的混凝土、钢和玻璃的结合,以及在一个组合物的主要体积和平面上的标记的顺序和调制。
Since the building is located far from the complex of the Three Powers Plaza, the expression of the institutional character is achieved by the employment of constructive elements and the use of resources common to other buildings related to the legislative power. Based on these intentions, the combination of exposed concrete, steel, and glass prevails, as well as the order and modulation of markings in the main volumes and planes of a composition.
Since the building is located far from the complex of the Three Powers Plaza, the expression of the institutional character is achieved by the employment of constructive elements and the use of resources common to other buildings related to the legislative power. Based on these intentions, the combination of exposed concrete, steel, and glass prevails, as well as the order and modulation of markings in the main volumes and planes of a composition.
 © Joana França
(Joana Fran A)
该大楼旨在实现公共行政大楼的规划和执行目标。它结合了优先考虑自然照明和通风、废水和雨水再利用的资源,以及能量效率,从而获得了PROCEL Eletrobras密封认证。
The building sought to achieve goals in the planning and execution of public administration buildings. It incorporates resources that prioritize natural lighting and ventilation, the reusing of wastewater and rainwater, besides energetic efficiency, which resulted in the Procel Eletrobras Seal certification.
The building sought to achieve goals in the planning and execution of public administration buildings. It incorporates resources that prioritize natural lighting and ventilation, the reusing of wastewater and rainwater, besides energetic efficiency, which resulted in the Procel Eletrobras Seal certification.
 © Joana França
(Joana Fran A)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Elcio Gomes Silva, Valério Augusto Soares de Medeiros
Location SIA Trecho 5 - SIA - Guará, Brasília - DF, 70297-400, Brazil
Area 12736.0 m2
Project Year 2018
Photographs Joana França
Category Other Public Administration Buildings
Manufacturers Loading...

                    

举报

合欢小树

什么也没写

1767 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年