Stratosphere Stockwool

2019-01-01 02:00
 © Morley von Sternberg
莫利·冯·斯特恩伯格
架构师提供的文本描述。平流层是为特尔福德的住宅而设计的,它把斯特拉特福德车站附近的一个棕色的场地变成了两座有着惊人景色的建筑。
Text description provided by the architects. Stratosphere, designed for Telford Homes, has transformed a brownfield site adjacent to Stratford station into two buildings boasting striking views.
Text description provided by the architects. Stratosphere, designed for Telford Homes, has transformed a brownfield site adjacent to Stratford station into two buildings boasting striking views.
 Elevations

                            
这些建筑有342栋新住宅,包括一栋11层的砖混建筑,地面到二楼有零售和办公用房,上面有62套公寓,还有一栋36层的玻璃建筑,底层有零售店,上面有280套私人公寓,还有体育馆,35层是居民休息室。还有一个令人叹为观止的屋顶花园,可以不间断地俯瞰利亚谷、奥林匹克遗址和向西向伦敦金融城的全景。
With 342 new homes, the buildings comprise of an 11 storey brick-clad building, with retail and office accommodation at ground to second floor levels and 62 apartments above, and a 36 storey glazed building, with retail accommodation at ground floor level and 280 private apartments above plus a gym, a residents’ lounge at 35th floor level, and a stunning rooftop garden offering uninterrupted panoramic views across the Lea Valley, the Olympic site and further west towards the City of London.
With 342 new homes, the buildings comprise of an 11 storey brick-clad building, with retail and office accommodation at ground to second floor levels and 62 apartments above, and a 36 storey glazed building, with retail accommodation at ground floor level and 280 private apartments above plus a gym, a residents’ lounge at 35th floor level, and a stunning rooftop garden offering uninterrupted panoramic views across the Lea Valley, the Olympic site and further west towards the City of London.
 © Morley von Sternberg
莫利·冯·斯特恩伯格
进入每个建筑的住宅核心是通过一个连接的平台结构,主要礼宾空间和共享的入口大厅。
Entry into the residential cores of each building is via a linked podium structure featuring the main concierge space and shared entrance lobby.
Entry into the residential cores of each building is via a linked podium structure featuring the main concierge space and shared entrance lobby.
 © Morley von Sternberg
莫利·冯·斯特恩伯格
创造优质舒适的空间一直是设计方案开发的核心。该计划为绝大部分私人住宅单位提供私人休憩空间,同时亦为两幢楼宇的屋顶露台提供额外的景观空间。
The creation of good quality amenity space has been central to the development of the design solution. The scheme provides private amenity space for the vast majority of the private residential units whilst also providing additional landscaped areas to the roof terraces of both buildings.
The creation of good quality amenity space has been central to the development of the design solution. The scheme provides private amenity space for the vast majority of the private residential units whilst also providing additional landscaped areas to the roof terraces of both buildings.
 
一个强大的零售正面与建议的零售空间和地面公共空间视觉连接。其意图是,底层将尽可能活跃,这是通过安置零售和进入上述住宅和商业住所来实现的。
A strong retail frontage connects visually with the proposed retail spaces and public space at ground level. The intention was that the ground floor would be as active as possible and this is achieved through the placement of the retail and entry into the residential and commercial accommodation above.
A strong retail frontage connects visually with the proposed retail spaces and public space at ground level. The intention was that the ground floor would be as active as possible and this is achieved through the placement of the retail and entry into the residential and commercial accommodation above.
 © Morley von Sternberg
莫利·冯·斯特恩伯格
建筑围护结构包括创新的场外制造的模块化立面构件,大大提高了施工的速度和安全性。
The building envelope comprises innovative off-site manufactured modular facade elements, which have considerably improved the speed and safety of construction.
The building envelope comprises innovative off-site manufactured modular facade elements, which have considerably improved the speed and safety of construction.
 © Morley von Sternberg
莫利·冯·斯特恩伯格
特尔福德豪斯集团董事总经理约翰·菲茨杰拉德(JohnFitzgerald)评论道:
John Fitzgerald, Group Managing Director at Telford Homes commented:
John Fitzgerald, Group Managing Director at Telford Homes commented:
“平流层是不断发展的斯特拉特福天际线的一个独特的新补充,我们非常自豪地领导了这一演变。斯托克毛巧妙而忠实地设计了盟军和莫里森的惊人设计,最终为当地社区提供了两座新的高质量住宅。”
“Stratosphere is a distinctive new addition to the evolving Stratford skyline, an evolution we are very proud to be leading.  The striking design by Allies and Morrison has been expertly and faithfully brought to life by Stockwool and ultimately offers the local community two new high quality residential buildings.”
“Stratosphere is a distinctive new addition to the evolving Stratford skyline, an evolution we are very proud to be leading.  The striking design by Allies and Morrison has been expertly and faithfully brought to life by Stockwool and ultimately offers the local community two new high quality residential buildings.”
股票毛尔公司的合伙人德里克·杰伊评论道:
Derek Jay, Partner at Stockwool commented:
Derek Jay, Partner at Stockwool commented:
“斯托克毛尔公司与Telford住宅公司密切合作,提供这一高质量的开发项目,特别强调为这两栋建筑建造对比鲜明的外墙处理方法,制定适当的解决方案。我们对这项计划感到非常自豪。“
“Stockwool worked closely with Telford Homes to deliver this high quality development, with particular emphasis on developing appropriate solutions for the construction of the contrasting façade treatments for the two buildings. We are very proud of the delivered scheme.”
“Stockwool worked closely with Telford Homes to deliver this high quality development, with particular emphasis on developing appropriate solutions for the construction of the contrasting façade treatments for the two buildings. We are very proud of the delivered scheme.”
 © Morley von Sternberg
莫利·冯·斯特恩伯格
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Stockwool
Location 55, Great Eastern Rd, London E15 1DL, United Kingdom
Pre-planning Architect Stockwool
Post-planning Architect Allies and Morrison
Area 32400.0 m2
Project Year 2018
Photographs Morley von Sternberg
Category Offices
Manufacturers Loading...

                    

举报

巴塞手册

什么也没写

1867 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部