Kew East House Jost Architects

2018-12-31 21:00
架构师提供的文本描述。展望未来,这些客户需要一所能够产生多代家庭活力的房子,包括他们十几岁的孩子、狗廷巴(Timba)和年迈的父母,他们经常从海外来访,但最终会永远加入他们的行列。
Text description provided by the architects. Looking to the future, the clients required a house capable of a multi-generational family dynamic including their teenage children, Timba the dog and older parents who frequently visit from overseas but will eventually join them permanently. 
Text description provided by the architects. Looking to the future, the clients required a house capable of a multi-generational family dynamic including their teenage children, Timba the dog and older parents who frequently visit from overseas but will eventually join them permanently. 
 © Shani Hodson-Zoso
c.Shani Hodson-Zoso
在一个复杂的场地上,在严格的安理会遭遇挫折的情况下,该场地的坡度非常陡峭,导致房屋被凹陷在斜坡上。带状筋膜是垂直和水平的、垂直和水平的,将建筑物编织到街景中。功能空间分层在该织物内。在外部,这些材料被选择用于它们的坚固和色调的色调,以响应于包围该场地的巨大桉树,以及周围的另一个美丽的天然植物群,围绕着斜比拉班和雅拉河。
Located on a complex site with a very steep fall down towards the street with strict council setbacks, results in the house is being recessed in the slope. The banded fascias fold and rake, vertically and horizontally, braiding the building into the streetscape. The functional spaces are layered within this fabric. Externally, the materials are selected for their robust and tonal hue responding to the huge eucalypts enveloping the site and the other beautiful native flora around the Kew Billabong and Yarra River beyond. 
Located on a complex site with a very steep fall down towards the street with strict council setbacks, results in the house is being recessed in the slope. The banded fascias fold and rake, vertically and horizontally, braiding the building into the streetscape. The functional spaces are layered within this fabric. Externally, the materials are selected for their robust and tonal hue responding to the huge eucalypts enveloping the site and the other beautiful native flora around the Kew Billabong and Yarra River beyond. 
 © Shani Hodson-Zoso
c.Shani Hodson-Zoso
随着公园和雅拉小径的对立面,对大型户外区域的需求变得不那么重要了,这促使人们定义了功能性的室内居住空间,这些空间始终保持着与外部风景的视觉联系。所有这些生活区都可以直接进入自然光和交叉通风,房间到房间的移动,在车库和内部奶奶公寓的第一层。这一层的私人区域由一条主要走廊隔开,包括主卧室和一个额外的正式起居区,可以从住宅的两端进入。楼上有两间儿童卧室和一个屋顶阳台,可以俯瞰城市公园。
With the park and Yarra Trail opposite, the requirement for large outdoor areas became less of a priority and prompted defined, and functional interior living spaces that always maintained a visual connection with the scenery beyond. All these living zones have direct access to natural light and cross ventilation with room to room movement, at the first level over the garage and internal granny flat. The private areas on this level, separated by a main corridor, include the master bedroom and an additional formal living area which can be accessed from either end of the dwelling. The upper level houses the two children’s bedrooms and a rooftop balcony with views over the park to the city. 
With the park and Yarra Trail opposite, the requirement for large outdoor areas became less of a priority and prompted defined, and functional interior living spaces that always maintained a visual connection with the scenery beyond. All these living zones have direct access to natural light and cross ventilation with room to room movement, at the first level over the garage and internal granny flat. The private areas on this level, separated by a main corridor, include the master bedroom and an additional formal living area which can be accessed from either end of the dwelling. The upper level houses the two children’s bedrooms and a rooftop balcony with views over the park to the city. 
 © Shani Hodson-Zoso
c.Shani Hodson-Zoso
该系统的热破碎窗口系统,被动太阳能设计的屋檐突出,外部滑动和固定木条屏风,以及一个4.95kW光伏系统,使简单和手动适应性住宅。考虑到它的慷慨大小,它能够对不断变化的外部条件作出反应,高效而有效地运行,以保持其居住者的舒适。
The thermally broken window system, passive solar design with eave overhangs, external sliding and fixed timber batten screens as well as a 4.95kW PV System result in simple and manually adaptable dwelling. Considering its generous size it is able to respond to the changing external conditions operating efficiently and effectively to maintain comfort for its occupants. 
The thermally broken window system, passive solar design with eave overhangs, external sliding and fixed timber batten screens as well as a 4.95kW PV System result in simple and manually adaptable dwelling. Considering its generous size it is able to respond to the changing external conditions operating efficiently and effectively to maintain comfort for its occupants. 
 © Shani Hodson-Zoso
c.Shani Hodson-Zoso
这是一所房子,它也将适应不断变化的家庭人口,并舒适地坐在它的环境内。
It is a house that will also adapt to the changing demographic of the family and sits comfortably within its environment.
It is a house that will also adapt to the changing demographic of the family and sits comfortably within its environment.
 © Shani Hodson-Zoso
c.Shani Hodson-Zoso
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                    

举报

简洁

什么也没写

1801 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    每日更新,已有百部精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年