Red House Biuro Toprojekt

2018-12-27 02:00
架构师提供的文本描述。最近,被Biuro Toprojekt提名的欧盟密斯奖“红色房屋”坐落在位于波兰上西里西亚大片的鲁迪·韦尔基的西赛尔人景观中。这座建筑的墙壁是用附近砖厂用手工分类的废砖块砌成的,这使它非常适合鲁迪附近的地方,在那里人们可以找到一些巧妙建造的砖房。
Text description provided by the architects. Recently nominated for the EU Mies award 2019 'red house' by Biuro Toprojekt is situated in a Cistercian landscape of Rudy Wielkie, a vast area in Upper Silesia of Poland. The walls of the building were made out of hand-sorted waste bricks from nearby brickworks making it a perfect fit for the vicinity of Rudy where one can find a number of brick buildings built in a masterly way.
Text description provided by the architects. Recently nominated for the EU Mies award 2019 'red house' by Biuro Toprojekt is situated in a Cistercian landscape of Rudy Wielkie, a vast area in Upper Silesia of Poland. The walls of the building were made out of hand-sorted waste bricks from nearby brickworks making it a perfect fit for the vicinity of Rudy where one can find a number of brick buildings built in a masterly way.
 © Juliusz Sokołowski
JuliuszSohkorowskiOwnski
 © Juliusz Sokołowski
JuliuszSohkorowskiOwnski
该基金会是由于自13世纪以来一直在运作的林业和渔业经济活动而创立的。按照西士特拉规则,基于生态和尊重自然的原则,建筑是以容易获得的当地材料-木材和砖块为基础的。这座建筑位于一片广阔的森林空地的边缘,在指定用于新的单一家庭开发的地区的角落里。采用了一种不同的交联方式,在这种情况下,两个相邻的砖头在另一边被推开,另一边相对于墙的表面被压在另一边。这种简单的处理方法极大地丰富了海狗在外墙上的工作。通过完全拆除相同的砖,创造了一个开放的墙,隐藏的窗户开口,可以打破干净的结构的外观。
The foundation was created as a result of the already active forestry and fishing economic activity of the Order, which has been running since the 13th century. Compliant with the Cistercian rule, based on the principles of ecology and respect for nature, construction was based on easily accessible local materials - wood and bricks. The building is located on the edge of a vast forest glade, in the corner of the area designated for the new single-family development. A variation of cross-linking was used, in which two bricks next to each other with heads on top of each other are pushed out on one side and pressed on the other side in relation to the face of the wall. This simple treatment significantly enriched the work of chiaroscuro on the façade. By completely removing the same pair of bricks, an openwork wall was created, concealing the window openings that could break the clean structure of the façade.
The foundation was created as a result of the already active forestry and fishing economic activity of the Order, which has been running since the 13th century. Compliant with the Cistercian rule, based on the principles of ecology and respect for nature, construction was based on easily accessible local materials - wood and bricks. The building is located on the edge of a vast forest glade, in the corner of the area designated for the new single-family development. A variation of cross-linking was used, in which two bricks next to each other with heads on top of each other are pushed out on one side and pressed on the other side in relation to the face of the wall. This simple treatment significantly enriched the work of chiaroscuro on the façade. By completely removing the same pair of bricks, an openwork wall was created, concealing the window openings that could break the clean structure of the façade.
 © Juliusz Sokołowski
JuliuszSohkorowskiOwnski
 Ground floor plan

                            
 © Juliusz Sokołowski
JuliuszSohkorowskiOwnski
在晚上,当海狗不起作用时,第一个计划是由发光的开场白组成。这座建筑是从地面上长出来的,任何乐队都不能把它和它分开。在修补陶瓷材料的过程中,与地面的接触线越来越模糊,屋顶和墙面的颜色应该结合在一起。绿色屋顶,随着时间的推移,将有一个植物覆盖和颜色将开始协调,使房子和自然的环境作为一个整体。
At night, when the chiaroscuro does not work, the first plan is made up of glowing drops of openwork. The building grows out of the ground and is not to be separated from it by any band. In the process of patinating the ceramic material, the line of contact with the ground should become more and more blurred, and the colors of the roof and wall surface should be joined together. The green roof, over time, will have a plant cover and colors will start to harmonize making the house and the natural surrounding as one.
At night, when the chiaroscuro does not work, the first plan is made up of glowing drops of openwork. The building grows out of the ground and is not to be separated from it by any band. In the process of patinating the ceramic material, the line of contact with the ground should become more and more blurred, and the colors of the roof and wall surface should be joined together. The green roof, over time, will have a plant cover and colors will start to harmonize making the house and the natural surrounding as one.
 © Juliusz Sokołowski
JuliuszSohkorowskiOwnski
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                    

举报

KnowYourself

什么也没写

1742 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年