Patrick Heath Public Library LPA

2018-12-21 20:00
 © Dror Baldinger | Mark Menjivar
(C)Dror Baldinger\Mark Menjiva
架构师提供的文本描述。PatrickHeath公共图书馆旨在支持一个目标,即向社区提供归属感和与环境的联系。该建筑的首要任务是提供一个舒适的阅读、观看和聆听空间,以获得快乐和终身学习。德克萨斯州波恩市的唯一图书馆位于圣安东尼奥以西的一个社区,与该市著名的田园环境和谐共存。
Text description provided by the architects. The Patrick Heath Public Library was designed to support a goal of providing the community a sense of belonging and connection to the environment. A priority for the building is to provide a comfortable space for reading, viewing and listening for pleasure and lifelong learning. The sole library in Boerne, Texas, a community just west of San Antonio, exists in harmony with the city’s renowned bucolic surroundings.
Text description provided by the architects. The Patrick Heath Public Library was designed to support a goal of providing the community a sense of belonging and connection to the environment. A priority for the building is to provide a comfortable space for reading, viewing and listening for pleasure and lifelong learning. The sole library in Boerne, Texas, a community just west of San Antonio, exists in harmony with the city’s renowned bucolic surroundings.
 © Dror Baldinger | Mark Menjivar
(C)Dror Baldinger\Mark Menjiva
LEED黄金认证的图书馆有意识地坐落在一条小溪旁,东面被公园般的环境所包围,这让图书馆的游客有机会享受这片自然区域,这是德克萨斯州中部干燥地区的宝贵景观。这座建筑的东侧有广阔的窗户,展示小溪、庄严的橡树和林荫山庄的景色。建筑师们将许多规划好的空间,如网吧、安静的房间、会议室、阅览室,以及在阳台东侧遮挡的阳台,布置成一片完整的全景,保持办公桌和支撑区域必须靠近西侧的正门。
The LEED Gold certified library was purposefully sited along a creek to be enveloped by a park-like setting to the east which gives library visitors an opportunity to enjoy that natural area, a precious sight in parched Central Texas. The building includes expansive windows on the eastern side that showcase the creek, stately Live Oak trees, and wooded Hill Country vistas beyond. The architects oriented many of the programmed spaces, such as the internet cafe, quiet room, meeting rooms, reading areas, and a screened-in balcony eastward to highlight the unbroken panoramic landscape, keeping service desks and support areas necessarily near the main entrance on the western side.
The LEED Gold certified library was purposefully sited along a creek to be enveloped by a park-like setting to the east which gives library visitors an opportunity to enjoy that natural area, a precious sight in parched Central Texas. The building includes expansive windows on the eastern side that showcase the creek, stately Live Oak trees, and wooded Hill Country vistas beyond. The architects oriented many of the programmed spaces, such as the internet cafe, quiet room, meeting rooms, reading areas, and a screened-in balcony eastward to highlight the unbroken panoramic landscape, keeping service desks and support areas necessarily near the main entrance on the western side.
 © Dror Baldinger | Mark Menjivar
(C)Dror Baldinger\Mark Menjiva
户外座位安排和露台鼓励读者在宜人的天气下进行户外活动。在这种阳光明媚的气候下,建造遮阳建筑和保存现存的绿叶橡树是设计可用的室外空间所必不可少的。材料提供了与该地区更微妙的联系:本地石灰石由外墙和内墙组成,再生的区域长叶松用于加强功能的枢轴墙。水池把溪边的景观拉回了节水的重要性。在这些方面,图书馆成功地将波恩与其最显著的特色联系起来:著名的得克萨斯山国家,就在它的窗户外。
Outdoor seating arrangements and terraces encourage readers to take activities outside in pleasant weather. In this sunny climate, building shade structures and preserving the existing leafy Live Oaks was essential to designing usable outdoor space. Materials provide a subtler connection to the region: indigenous limestone comprises both exterior and interior walls and reclaimed regional Longleaf Pine is used in pivot walls that enhance functionality. Cisterns tie the creekside views back to the importance of water conservation. In these ways, the library succeeds in connecting Boerne to its most striking feature: the celebrated Texas Hill Country that begins right outside its windows.
Outdoor seating arrangements and terraces encourage readers to take activities outside in pleasant weather. In this sunny climate, building shade structures and preserving the existing leafy Live Oaks was essential to designing usable outdoor space. Materials provide a subtler connection to the region: indigenous limestone comprises both exterior and interior walls and reclaimed regional Longleaf Pine is used in pivot walls that enhance functionality. Cisterns tie the creekside views back to the importance of water conservation. In these ways, the library succeeds in connecting Boerne to its most striking feature: the celebrated Texas Hill Country that begins right outside its windows.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects LPA
Location Boerne, TX, United States
Lead Architects Mickey Conrad, Sara Flowers, Braden Haley, Jose Balboa
Area 30000.0 ft2
Project Year 2011
Photographs Dror Baldinger | Mark Menjivar
Category Library
Manufacturers Loading...

                    

举报

林跖蓝

什么也没写

1797 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部