Unitarian Universalist Society Neumann Monson Architects

2018-12-22 09:00
 © Integrated Studio
(c)综合演播室
架构师提供的文本描述。统一世界协会设施与其自然景观相协调,为礼拜、团契、宗教教育和管理提供反思空间。会众的协同决策使所有300名成员参与了一项深思熟虑、认真的设计。它的有机形式和基本品质-可持续性、可获得性、灵活性、效率和紧缩-加强了社会的核心原则。该设施目前正在实现国际生活未来研究所(ILFI)的零能源建筑(Zeb)认证。
Text description provided by the architects. The Unitarian Universalist Society facility harmonizes with its natural landscape to provide reflective spaces for worship, fellowship, religious education, and administration. The congregation’s collaborative decision-making engaged all 300 members to inform a deeply considered, conscientious design. Its organic form and fundamental qualities– sustainability, accessibility, flexibility, efficiency, and austerity—reinforce the Society’s core principles. The facility is currently on track to achieve Zero Energy Building (ZEB) certification from the International Living Future Institute (ILFI).
Text description provided by the architects. The Unitarian Universalist Society facility harmonizes with its natural landscape to provide reflective spaces for worship, fellowship, religious education, and administration. The congregation’s collaborative decision-making engaged all 300 members to inform a deeply considered, conscientious design. Its organic form and fundamental qualities– sustainability, accessibility, flexibility, efficiency, and austerity—reinforce the Society’s core principles. The facility is currently on track to achieve Zero Energy Building (ZEB) certification from the International Living Future Institute (ILFI).
 © Integrated Studio
(c)综合演播室
 
 © Integrated Studio
(c)综合演播室
自然户外游戏景观,林地步道,食品花园和充电站优化网站的表演和体验潜力。志愿者们耐心地拆解了该房产现有的小住所,将大量的分类材料留给当地的非营利组织。土生土长的草、地热热泵回路和位于建筑物西侧的光伏阵列为街道创造了一个缓冲地带。生物保留细胞捕捉所有的雨水径流,减轻对附近小溪的影响。
Natural outdoor playscapes, woodland walking trails, food gardens, and charging stations optimize the site’s performative and experiential potential. Volunteers patiently deconstructed the property’s small existing residence, leaving a wealth of sorted materials to local non-profits. Native grasses, a geothermal heat pump loop, and photovoltaic arrays located to the building’s west create a buffer to the street. Bioretention cells capture all stormwater run-off, mitigating impact to the nearby creek.
Natural outdoor playscapes, woodland walking trails, food gardens, and charging stations optimize the site’s performative and experiential potential. Volunteers patiently deconstructed the property’s small existing residence, leaving a wealth of sorted materials to local non-profits. Native grasses, a geothermal heat pump loop, and photovoltaic arrays located to the building’s west create a buffer to the street. Bioretention cells capture all stormwater run-off, mitigating impact to the nearby creek.
 
将建筑物定位在开阔的空地上,将其对森林栖息地的影响降到最低,并为低调、发自肺腑的进入创造了条件。通过像门户一样的前门,一个人通过较低的,弯曲的支持程序栏,进入透明的Narthex,将北边的联谊会大厅与保护区的南部隔开。从压缩到扩展开放的转变,使自然全景提供了一种戏剧性的到来感。除了全玻璃墙之外,森林还提供了点缀的亲密关系。保护区的船头向南延伸,距离一片成熟的常绿树林只有一箭之遥。当鹿和林地的生物经过时,服务暂停。
Locating the building in an open clearing minimizes its impact on wooded habitats and sets the stage for an understated, visceral entry procession. Through the portal-like front door, one passes through the lower, curved support program bar into a transparent Narthex that separates the Fellowship Hall on the north from the Sanctuary to the south. The transition from compression to expansive openness invites the natural panorama to provide a dramatic sense of arrival. Beyond fully-glazed walls, the forest provides dappled intimacy. The sanctuary’s prow extends south, a stone’s throw from a mature evergreen grove. Services pause respectfully as deer and woodland creatures pass.
Locating the building in an open clearing minimizes its impact on wooded habitats and sets the stage for an understated, visceral entry procession. Through the portal-like front door, one passes through the lower, curved support program bar into a transparent Narthex that separates the Fellowship Hall on the north from the Sanctuary to the south. The transition from compression to expansive openness invites the natural panorama to provide a dramatic sense of arrival. Beyond fully-glazed walls, the forest provides dappled intimacy. The sanctuary’s prow extends south, a stone’s throw from a mature evergreen grove. Services pause respectfully as deer and woodland creatures pass.
 © Integrated Studio
(c)综合演播室
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Neumann Monson Architects
Location Coralville, Iowa, United States
Area 133.592 m2
Project Year 2017
Photographs Integrated Studio
Category Community Center
Manufacturers Loading...

                    

举报

朱欢尘

什么也没写

1844 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年