Mashouf Wellness Center WRNS Studio

2018-12-17 17:00
 © Jeremy Bittermann
c.Jeremy Bittermann
架构师提供的文本描述。旧金山州立大学的Mashouf健康中心是一个新的学生生活中心,也是一个标志性的校园门户。该设施位于校园边缘的一个突出的十字路口,包括社交、娱乐和竞赛空间:一个两场健身房、一个大型多功能活动场地(Mac)、用于竞技和娱乐游泳的游泳池、一个水疗中心、一个有氧/健身区、一个跑道、一个休息室和会议室。Mashouf健康中心(MWC)将为联合学生、校园娱乐、Cesar Chavez学生中心以及更广泛的校园社区提供服务。
Text description provided by the architects. The Mashouf Wellness Center at San Francisco State University is a new center of student life and an iconic campus gateway. Located on a prominent intersection at the edge of campus, the facility includes a mix of social, recreational, and competition spaces: a two-court gym, a large multi-purpose activities court (MAC), pools for both competitive and recreational swimming, a spa, cardio / fitness areas, a running track, a lounge, and meeting rooms. The Mashouf Wellness Center (MWC) will serve Associated Students, Campus Recreation, and the Cesar Chavez Student Center, as well as the broader campus community.
Text description provided by the architects. The Mashouf Wellness Center at San Francisco State University is a new center of student life and an iconic campus gateway. Located on a prominent intersection at the edge of campus, the facility includes a mix of social, recreational, and competition spaces: a two-court gym, a large multi-purpose activities court (MAC), pools for both competitive and recreational swimming, a spa, cardio / fitness areas, a running track, a lounge, and meeting rooms. The Mashouf Wellness Center (MWC) will serve Associated Students, Campus Recreation, and the Cesar Chavez Student Center, as well as the broader campus community.
 © Jeremy Bittermann
c.Jeremy Bittermann
 Floor Plans
平面图
 © Jeremy Bittermann
c.Jeremy Bittermann
MWC推进了SF州立校园娱乐中心的使命:“促进积极的身心健康,鼓励终身对积极健康的生活方式感兴趣,并提供学生领导的机会,以补充学术经验”。该项目支持全面看待学生的成功,重视身体、情感、社会和心理健康,将其作为学业成绩的组成部分。由于认识到健康和可持续性概念之间的相互关系,MWC以LEED白金为目标,并在历史上消耗大量能源和水的建筑类型中建立可持续性模型。
The MWC advances SF State Campus Recreation’s mission to “promote positive physical and mental health, encourage lifetime interest in active, healthy lifestyles and provide student leadership opportunities that complement the academic experience.” The project supports a holistic take on student success that values physical, emotional, social, and psychological wellbeing as integral to academic achievement. Recognizing the reciprocal relationship between notions of wellness and sustainability, the MWC is targeting LEED Platinum and models sustainability in a building type that has historically consumed large amounts of energy and water.
The MWC advances SF State Campus Recreation’s mission to “promote positive physical and mental health, encourage lifetime interest in active, healthy lifestyles and provide student leadership opportunities that complement the academic experience.” The project supports a holistic take on student success that values physical, emotional, social, and psychological wellbeing as integral to academic achievement. Recognizing the reciprocal relationship between notions of wellness and sustainability, the MWC is targeting LEED Platinum and models sustainability in a building type that has historically consumed large amounts of energy and water.
 © Jeremy Bittermann
c.Jeremy Bittermann
体量和设计是清晰的、现代的和流体的,反映了校园的前倾精神和内部的动态活动。MAC位于厂址西北角,进入校园中心,向社区展示建筑物的公共面。它的大入口广场也是重要校园活动的一个前置功能区域,如毕业或演出。位于西北角的游泳馆与过路人在其穿过的交叉口上与一个大范围的玻璃窗相接合起来,这就是一扇大门灯塔,展示了生活在里面,并在夜间发光。位于东南角的两法庭健身房可以看到附近公园和迷人的桉树树林的景色。东部的玩场是一个积极而绿色的欢迎席。
The massing and design are crisp, modern, and fluid, reflecting both the forward leaning ethos of the campus and the dynamic activity within. The MAC is situated at the northwest corner of the site, reaching into the heart of campus and presenting the building’s public face to its community. Its large entry plaza also serves as a pre-function area for important campus events, such as graduations or performances. The natatorium, situated at the northwest corner, engages passersby on its well-traversed intersection with a large expanse of glazing – a gateway beacon showcasing life within, and glowing at night. The two-court gym located at the southeast corner captures views of a nearby park and a stunning eucalyptus grove. Playfields to the east serve as an active and green welcome mat.
The massing and design are crisp, modern, and fluid, reflecting both the forward leaning ethos of the campus and the dynamic activity within. The MAC is situated at the northwest corner of the site, reaching into the heart of campus and presenting the building’s public face to its community. Its large entry plaza also serves as a pre-function area for important campus events, such as graduations or performances. The natatorium, situated at the northwest corner, engages passersby on its well-traversed intersection with a large expanse of glazing – a gateway beacon showcasing life within, and glowing at night. The two-court gym located at the southeast corner captures views of a nearby park and a stunning eucalyptus grove. Playfields to the east serve as an active and green welcome mat.
 
游客进入建筑物进入一个2层的“混合器”空间与爬墙,作为一个积极的背景,主要入口和大厅空间。攀岩墙向上延伸,最终形成一个玻璃屋顶的“灯笼”,为主大厅提供自然光,并提供更有机的攀岩体验。从这里开始,游客可以在主健身室、两场健身房或游泳池之间进行选择,也可以在休息室与朋友们进行快速聊天。
Visitors enter the building into a 2-story “mixer” space with a climbing wall that serves as an active backdrop to the main entry and lobby space. The climbing wall reaches up, culminating in a glazed rooftop “lantern” that provides natural light to the main lobby and a more organic climbing experience. From here, visitors can choose between the main fitness room, the two-court gym, or the pool, or they can pause for a quick chat with friends in the lounge.
Visitors enter the building into a 2-story “mixer” space with a climbing wall that serves as an active backdrop to the main entry and lobby space. The climbing wall reaches up, culminating in a glazed rooftop “lantern” that provides natural light to the main lobby and a more organic climbing experience. From here, visitors can choose between the main fitness room, the two-court gym, or the pool, or they can pause for a quick chat with friends in the lounge.
 © Jeremy Bittermann
c.Jeremy Bittermann
MWC是SF州立第一座LEED级建筑,不久将成为该国为数不多的LEED白金学院娱乐设施之一。策略包括游泳池排水和现场灰水系统,用于收集和处理用于景观灌溉和厕所冲洗的水,每年可节约多达60万加仑的水。置换通风系统、LED照明和光伏发电有助于抵消33%的建筑能耗和25%的建筑能源成本。90%以上的建筑废物被转用,清除了垃圾填埋场的垃圾。对各种可持续设计组件的生命周期成本分析显示,在20年的分析期间,净节余。
MWC is SF State’s first LEED-rated building and soon to be one of the few LEED Platinum collegiate recreation facilities in the country. Strategies include a pool discharge and on-site greywater system for collecting and treating water for landscape irrigation and toilet flushing, saving up to 600,000 gallons of water a year. A displacement ventilation system, LED lighting, and photovoltaics help offset 33% of the building’s energy consumption and 25% of the building’s energy cost. Over 90% of the construction’s waste was diverted, eliminating debris from landfills. Lifecycle cost analysis for the various sustainable design components showed net savings over a 20-year analysis period.
MWC is SF State’s first LEED-rated building and soon to be one of the few LEED Platinum collegiate recreation facilities in the country. Strategies include a pool discharge and on-site greywater system for collecting and treating water for landscape irrigation and toilet flushing, saving up to 600,000 gallons of water a year. A displacement ventilation system, LED lighting, and photovoltaics help offset 33% of the building’s energy consumption and 25% of the building’s energy cost. Over 90% of the construction’s waste was diverted, eliminating debris from landfills. Lifecycle cost analysis for the various sustainable design components showed net savings over a 20-year analysis period.
 © Jeremy Bittermann
c.Jeremy Bittermann
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects WRNS Studio
Location 755 Font Blvd, San Francisco, CA 94132, United States
Project Team Bryan Shiles, Mitch Fine, John Ruffo, Pauline Souza, Raul Garduño Ed Kim, Tim Morshead, Doug Hoffelt, Jang Lee
Area 118670.0 ft2
Project Year 2017
Photographs Jeremy Bittermann
Category Recreation & Training
Manufacturers Loading...

                    

举报

Lottie

什么也没写

1795 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部