Flat in Black HEIMA architects

2018-12-14 23:00
架构师提供的文本描述。最初,两居室公寓被改造成一套单卧室公寓。额外的空间给了起居室。通过引入对角线墙,简化了客厅的复杂几何形状。这个对角线方向成了客厅的主要特征。地板方向、家具和照明都与给定的对角线对齐。对角线墙也使卧室的衣柜布局更加实用-让步入式衣柜更有深度,而常规衣柜使用的深度更小。
Text description provided by the architects. Originally 2-bedroom apartment was converted into a single bedroom flat. The extra space was given to the living room. A complex geometry of living room was simplified by introducing a diagonal wall. This diagonal direction became the main feature of the living room. Floor direction, furniture and lighting are all aligned to the given diagonal angle. The diagonal wall also allowed the wardrobe layout in the bedroom to be more functional – more depth was given to the walk-in wardrobe and less depth was used for a regular wardrobe.
Text description provided by the architects. Originally 2-bedroom apartment was converted into a single bedroom flat. The extra space was given to the living room. A complex geometry of living room was simplified by introducing a diagonal wall. This diagonal direction became the main feature of the living room. Floor direction, furniture and lighting are all aligned to the given diagonal angle. The diagonal wall also allowed the wardrobe layout in the bedroom to be more functional – more depth was given to the walk-in wardrobe and less depth was used for a regular wardrobe.
 
最初的公寓计划是一个烟囱竖井,但客户不想要壁炉。烟囱竖井被延长,形成一个更大的体积,帮助形成一个独立的入口区域。这个中央卷有一面镜子、书架、公用壁橱和冰箱。将冰箱移出厨房壁龛允许严格水平导向的厨房家具设计,没有任何垂直家具,通常冰箱是。
The original apartment plan featured a chimney shaft, but the client did not want a fireplace. The chimney shaft was extended to form a bigger volume that helped to shape a separate entrance zone. This central volume houses a mirror, shelves, utility closet and a fridge. Moving the fridge out of the kitchen niche allows a strictly horizontally oriented kitchen furniture design without any vertical furniture where typically fridge is.
The original apartment plan featured a chimney shaft, but the client did not want a fireplace. The chimney shaft was extended to form a bigger volume that helped to shape a separate entrance zone. This central volume houses a mirror, shelves, utility closet and a fridge. Moving the fridge out of the kitchen niche allows a strictly horizontally oriented kitchen furniture design without any vertical furniture where typically fridge is.
 © Darius Petrulaitis
[医]石斑鱼(Darius Petrulaitis)
这间公寓被赋予了深灰色,几乎是黑色,所以房间的界限在阴影中消失了。家具的鲜艳的饱和颜色在空间里放上了口音。聚光灯突出颜色和形状。光线和阴影的对比,饱和的颜色和黑色共同创造了一种戏剧般的感觉。
The apartment was given dark grey, almost black color, so the limits of the room dissolve in the shadows. Bright saturated colors of the furniture put accents in the space. The spotlights highlighting the colors and the shapes. The contrasts between light and shadow, saturated color and black all together create a theatre-like feeling.
The apartment was given dark grey, almost black color, so the limits of the room dissolve in the shadows. Bright saturated colors of the furniture put accents in the space. The spotlights highlighting the colors and the shapes. The contrasts between light and shadow, saturated color and black all together create a theatre-like feeling.
 © Darius Petrulaitis
[医]石斑鱼(Darius Petrulaitis)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                    

举报

不惊

什么也没写

1766 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部