CK House Christiana Karagiorgi Architects

2018-12-15 13:00
合作者阿尔法·伊万努建筑,热冷机械建筑,Pkz电气建筑,L.Karkas铝制建筑,S.Kousioulos木工建筑,咨询公司Nikolaou工程土木工程
Collaborators Alpha Ioannou Construction, Thermocool Mechanical Constructors, Pkz Electrical Constructors, L. Karkas Aluminium Constructors, S. Kousioulos Carpentry Constructors Consultants Nikolaou Engineering Civil & Structural Design, M. Mourouzides Consulting Engineers, Double N Consulting Engineers, N. Onisiforou Quantity Surveyors Budjet €800.000 More Specs Less Specs
Collaborators Alpha Ioannou Construction, Thermocool Mechanical Constructors, Pkz Electrical Constructors, L. Karkas Aluminium Constructors, S. Kousioulos Carpentry Constructors Consultants Nikolaou Engineering Civil & Structural Design, M. Mourouzides Consulting Engineers, Double N Consulting Engineers, N. Onisiforou Quantity Surveyors Budjet €800.000 More Specs Less Specs
 © Maria Efthumiou, CreativePhotoRoom
Maria Efthumiou,CreativePhotoRoom
建筑师提供的文字说明。该项目的场地位于滨江地块,有一个大倾角和一个环绕的主要景观。设计的主要理念是在房子里带来景观景观,从而通过每一个生活空间创造出不同的自然视角。
Text description provided by the architects. The project's site is located on a riverside plot with a big inclination and a dominant landscape surrounding. The main idea of the design was to bring the landscape views inside the house - thus creating different perspectives of nature through every living space.
Text description provided by the architects. The project's site is located on a riverside plot with a big inclination and a dominant landscape surrounding. The main idea of the design was to bring the landscape views inside the house - thus creating different perspectives of nature through every living space.
 © Maria Efthumiou, CreativePhotoRoom
Maria Efthumiou,CreativePhotoRoom
 Ground floor plan

                            
 © Maria Efthumiou, CreativePhotoRoom
Maria Efthumiou,CreativePhotoRoom
该程序在3层开发,而不同层次的外部空间被设计为服务于不同天气条件下的日常生活。两个主要的院子是在北部和南部在两个分开的水平(上和下)。入口位于音量的背面。一条与特色岩壁平行的长悬空通道表明,游客可以沿着现场进行一次电影运动,以侵入周围的景观。
The program was developed in 3 levels whereas different level exterior spaces were designed to serve everyday life during different weather conditions. Two main yards are created in the north and south in two separated levels (upper and lower). The entrance is situated on the back of the volume. A long suspended pathway parallel to a featured rock wall suggests a cinematic movement along the site, for the visitor to intrude to the surrounding views.
The program was developed in 3 levels whereas different level exterior spaces were designed to serve everyday life during different weather conditions. Two main yards are created in the north and south in two separated levels (upper and lower). The entrance is situated on the back of the volume. A long suspended pathway parallel to a featured rock wall suggests a cinematic movement along the site, for the visitor to intrude to the surrounding views.
 © Maria Efthumiou, CreativePhotoRoom
Maria Efthumiou,CreativePhotoRoom
这座建筑看上去就像一座堡垒,从后面的地方看-一整块白色的建筑,在其表面随意放置长方形的框架。每个框架作为一个自然画布的内部空间。居民的感觉是自由、开放和安全-这是从一开始就提出的要求。
The building looks like a fortress from the back site - a solid white volume with rectangular frames put randomly on its surface. Each frame works as a nature canvas for the interior spaces.  The feeling of the inhabitant is freedom, openness and security - requirements that had been set from the beginning.
The building looks like a fortress from the back site - a solid white volume with rectangular frames put randomly on its surface. Each frame works as a nature canvas for the interior spaces.  The feeling of the inhabitant is freedom, openness and security - requirements that had been set from the beginning.
 © Maria Efthumiou, CreativePhotoRoom
Maria Efthumiou,CreativePhotoRoom
与市一级相比,主住房级别被设定为较低的水平。因此,有游泳池的南院受到保护,不受公众意见的影响。从道路上看,房子的大规模并不明显,这是设计的主要理念之一。
The main house level is set to be lower in relation to the city level. Therefore the south yard with the swimming pool is protected from the public views. The house's big scale is not obvious from the road, a fact that was one of the main ideas of the design.
The main house level is set to be lower in relation to the city level. Therefore the south yard with the swimming pool is protected from the public views. The house's big scale is not obvious from the road, a fact that was one of the main ideas of the design.
 © Maria Efthumiou, CreativePhotoRoom
Maria Efthumiou,CreativePhotoRoom
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Christiana Karagiorgi Architects
Location Konia, Cyprus
Team Christiana Karagiorgi Architects
Area 500.0 m2
Project Year 2018
Photographs Maria Efthumiou, CreativePhotoRoom
Category Houses Interiors
Manufacturers Loading...

                    

举报

学习小马达

什么也没写

1837 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年