The Lake House Suyama Peterson Deguchi

2018-12-13 14:00
 © Kevin Scott
凯文·斯科特
架构师提供的文本描述。湖屋被认为是21世纪的避风港-从现代生活的期望中逃到城市附近的湖畔小屋。这是一片狭小的土地,紧紧地夹在现有的独栋房屋之间。房屋在网站上有一个宏伟的存在,创造了视觉隐私的需要。
Text description provided by the architects. The Lake House was conceived as a 21st Century retreat – an escape from expectations of modern life to a lakefront cabin near the city. The site is a narrow plot of land tightly wedged between existing single-family houses. The houses have an imposing presence on the site creating a need for visual privacy.
Text description provided by the architects. The Lake House was conceived as a 21st Century retreat – an escape from expectations of modern life to a lakefront cabin near the city. The site is a narrow plot of land tightly wedged between existing single-family houses. The houses have an imposing presence on the site creating a need for visual privacy.
 © Kevin Scott
凯文·斯科特
该程序允许将设计从概念上简化为三部分-从地形中挤压出来的厚壁、低水平屋顶和供睡眠的体积。场地条件导致我们在地形图上雕刻多个室内/室外空间-通过将一些空间填满水,我们能够将滨水的感觉扩展到更深的地方。由此产生的空间减轻了滨水区暴露对隐私的压力。低矮的屋顶提供了一个水平基准面;一个指向斜坡地形的参照点和邻居们的一种开放的隐私感。
The program allowed the design to be conceptually simplified into three components – a thick wall extruded from the topography, a low horizontal roof, and a volume for sleeping. The site conditions led us to carve multiple indoor/outdoor spaces into the topography - by filling some of the spaces with water we were able to expand the sense of the waterfront deeper into the property. The resulting spaces relieved the pressure for privacy from the waterfront exposure. A low roof provides a horizontal datum; a reference point to the sloping topography and a sense of open privacy from the neighbors.
The program allowed the design to be conceptually simplified into three components – a thick wall extruded from the topography, a low horizontal roof, and a volume for sleeping. The site conditions led us to carve multiple indoor/outdoor spaces into the topography - by filling some of the spaces with water we were able to expand the sense of the waterfront deeper into the property. The resulting spaces relieved the pressure for privacy from the waterfront exposure. A low roof provides a horizontal datum; a reference point to the sloping topography and a sense of open privacy from the neighbors.
 © Kevin Scott
凯文·斯科特
 
 © Kevin Scott
凯文·斯科特
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Suyama Peterson Deguchi
Location United States
Design Team George Suyama, Ric Peterson, Chris Haddad, Alex Rhodes, Greg Gartrell, Davis Hammer, Jessie Kingsley
Area 1841.0 ft2
Project Year 2017
Photographs Kevin Scott
Category Houses

                    

举报

巴塞手册

什么也没写

1867 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部