Villa Zeist 2 HofmanDujardin

2018-12-13 01:00
架构师提供的文本描述。位于松树林中,霍夫曼·杜贾丁的“宙斯2号别墅”为其周围环境的垂直性质增加了一条强有力的水平线。一个混凝土天篷连接不同的砖块体积别墅,这反映了家庭的愿望。他们的房子被认为是一系列相互连接的房间,提供亲密关系,并提供森林和天空的看法。
Text description provided by the architects. Situated in the pine woods, Villa Zeist 2 by HofmanDujardin adds a strong horizontal line to the vertical nature of its surroundings. A concrete canopy connects the different brick volumes of the villa, which reflect the wishes of the family. Their house is conceived as a series of interconnected rooms which provide intimacy and offer views to the woods and the sky.
Text description provided by the architects. Situated in the pine woods, Villa Zeist 2 by HofmanDujardin adds a strong horizontal line to the vertical nature of its surroundings. A concrete canopy connects the different brick volumes of the villa, which reflect the wishes of the family. Their house is conceived as a series of interconnected rooms which provide intimacy and offer views to the woods and the sky.
 © Matthijs van Roon
c Matthijs van Roon
Villa Zeist 2的总体方案结合了家庭对隐私的愿望和延长情节的可能性和限制。别墅不是一个伸展的酒吧,而是由不同大小的连体建造而成,形成了一系列的口袋。这些半封闭的外部空间软化了内部和外部的关系。它们偶尔会被混凝土天篷所覆盖,提供受保护的地方,并享受景观的不同视角。
Pockets The general scheme of Villa Zeist 2 combines the family’s wish for privacy with the possibilities and restrictions of the elongated plot. Instead of a stretched bar, the villa is built up of linked volumes of different sizes which create a series of pockets. These semi-enclosed outside spaces soften the relationship between the interior and exterior. Occasionally covered by the concrete canopy, they offer protected places to be and enjoy the different perspectives of the landscape.
Pockets The general scheme of Villa Zeist 2 combines the family’s wish for privacy with the possibilities and restrictions of the elongated plot. Instead of a stretched bar, the villa is built up of linked volumes of different sizes which create a series of pockets. These semi-enclosed outside spaces soften the relationship between the interior and exterior. Occasionally covered by the concrete canopy, they offer protected places to be and enjoy the different perspectives of the landscape.
 © Matthijs van Roon
c Matthijs van Roon
 Ground floor plan

                            
 © Matthijs van Roon
c Matthijs van Roon
这些口袋内部的亲密度强烈地增强了体积内的空间的丰富度。他们为客户提供双重隐私服务。一方面,分开的卷之间的成形距离提供了与房间的亲密度。另一方面,口袋允许在多个方向上打开卷,以减少面向直接邻居的窗口的数量。在一些地方,地板到地板的开口和滑动门使得木材非常接近,而在其他房间中,仔细成形了窗户框架的具体观点。
Intimacy In the interior, these pockets strongly enhance the richness of the spaces within the volumes. They serve the client’s wish for privacy twofold. On the one hand, the shaped distance between the separate volumes provides intimacy to the rooms. On the other hand, the pockets allow to open the volumes in multiple directions to reduce the number of windows facing the direct neighbours. In some places, the floor to floor openings and sliding doors make the woods feel very close, while in other rooms carefully shaped windows frame specific perspectives.
Intimacy In the interior, these pockets strongly enhance the richness of the spaces within the volumes. They serve the client’s wish for privacy twofold. On the one hand, the shaped distance between the separate volumes provides intimacy to the rooms. On the other hand, the pockets allow to open the volumes in multiple directions to reduce the number of windows facing the direct neighbours. In some places, the floor to floor openings and sliding doors make the woods feel very close, while in other rooms carefully shaped windows frame specific perspectives.
 © Matthijs van Roon
c Matthijs van Roon
整个房子的视线,四面八方的视线确保了不同空间和周围环境之间的联系。这在中央餐厅达到顶峰,霍夫曼·杜贾丁将其塑造为家庭的社会中心。在这里,沿着立面的空隙向一楼敞开,一扇大窗户带来了充足的阳光,形成了荷兰的天空。这是与温暖的砖块和木材框架的补充,这是内部的特点,并使别墅的地面在树林中。
Sightlines Throughout the house, sightlines in all directions ensure connections between the different spaces and with the surroundings. This culminates in the central dining kitchen, which HofmanDujardin shaped as the social heart for the family. Here, a void along the façade opens towards the first floor, where a large window brings in plenty of daylight and frames the Dutch sky. This view is complemented with the warm bricks and timber frames, which characterize the interior and make the villa ground in the woods.
Sightlines Throughout the house, sightlines in all directions ensure connections between the different spaces and with the surroundings. This culminates in the central dining kitchen, which HofmanDujardin shaped as the social heart for the family. Here, a void along the façade opens towards the first floor, where a large window brings in plenty of daylight and frames the Dutch sky. This view is complemented with the warm bricks and timber frames, which characterize the interior and make the villa ground in the woods.
 © Matthijs van Roon
c Matthijs van Roon
 
 
 
 
 
 
 
 

                    

举报

不惊

什么也没写

1766 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年