Smart Center Studio Paul Kaloustian

2018-12-05 02:00
 © Ieva Saudargaite
伊瓦·沙特
架构师提供的文本描述。针对农村地区,智能中心将尊重乡村美学与当代建筑设计同步的完整性,维护该地区的真实性,同时鼓励进步的意识形态。每个校园将利用可持续的绿色设计,远离电网组件和可再生能源。他们将设有教室、保健站、演播室、电脑休息室、会议地点、表演和演讲礼堂、图书馆、餐馆和各种空间,供开展各种室内和室外活动,从运动到娱乐、艺术到农业,以及各种其他讲习班,以训练和培养儿童、青年和成人。
Text description provided by the architects. Targeting the rural regions, the Smart Centers will respect the integrity of rural aesthetics in sync with contemporary architectural design, maintaining the authenticity of the region, while encouraging progressive ideology. Each campus will utilize sustainable and green design, off the grid components and renewable energy. They will have classrooms, health posts, studios, computer lounges, meeting points, an auditorium for performances and presentations, libraries, restaurants and various spaces for diverse indoor and outdoor activities varying from sports to entertainments and arts to agriculture and diverse other workshops to train and enable developing children, youths and adults alike. 
Text description provided by the architects. Targeting the rural regions, the Smart Centers will respect the integrity of rural aesthetics in sync with contemporary architectural design, maintaining the authenticity of the region, while encouraging progressive ideology. Each campus will utilize sustainable and green design, off the grid components and renewable energy. They will have classrooms, health posts, studios, computer lounges, meeting points, an auditorium for performances and presentations, libraries, restaurants and various spaces for diverse indoor and outdoor activities varying from sports to entertainments and arts to agriculture and diverse other workshops to train and enable developing children, youths and adults alike. 
 © Ieva Saudargaite
伊瓦·沙特
 General Plan

                            
 © Ieva Saudargaite
伊瓦·沙特
校园还将容纳项目参与者和客座合作者在其客人宿舍。第一个智能中心校园位于亚美尼亚北部的洛里省。亚美尼亚洛里省。风景支配着所有穿过高地走廊的人的感官。树丛点缀着山坡,不知何故变成了乡间的地标。这是不可避免的,遵循已经存在的语言:标记山谷,一个平滑的有机存在,适应景观,模仿这三个群体的行为。
The campuses would also accommodate program participants and visiting collaborators in its guest quarters. The first Smart Center campus is located in the northern Armenian province of Lori. Lori province, Armenia. The landscape dominates the senses of all who pass through the corridors of the highlands. Stands of trees punctuate the hillsides and somehow turn into the landmarks of the countryside. It was inevitable to follow the language that already existed: mark the valley with a smooth organic presence adapted to the landscape mimicking the act of the three groups.
The campuses would also accommodate program participants and visiting collaborators in its guest quarters. The first Smart Center campus is located in the northern Armenian province of Lori. Lori province, Armenia. The landscape dominates the senses of all who pass through the corridors of the highlands. Stands of trees punctuate the hillsides and somehow turn into the landmarks of the countryside. It was inevitable to follow the language that already existed: mark the valley with a smooth organic presence adapted to the landscape mimicking the act of the three groups.
 Floor Plan

                            
 © Ieva Saudargaite
伊瓦·沙特
 
 Courtesy of Studio Paul Kaloustian
保罗·卡卢斯蒂安工作室提供
与此同时,这种存在必须具有自己的身份,使其与其他国家区别开来,并使其成为其在树木所拥有的权利中的合法里程碑。然而,代替选择强调建筑作为地标,风景也是地标性的。为了实现这个目的,建筑的结构通过在一个巨大的庭院周围创建蜿蜒的带状通道来包围景观。单层建筑沿着土地的形状水平传播。在这样做的过程中,校园的体系结构建立了一种新的性质和结构的阅读,在其本身与其周围环境之间产生了歧义。它产生了一个环境,而不是产生一个建筑,在那里,拥抱的风景变成了对农村环境的庆祝。
At the same time, this presence had to have its own identity to differentiate it from the rest and to make it a legitimate landmark in its own right within the stands of trees. However, instead of choosing to emphasize the architecture as the landmark, the landscape was to be the landmark. To achieve this, the structure of the architecture embraces the landscape by creating a sinuous ribbon-like walkway around an immense courtyard. The single-story building spreads horizontally following the shape of the land. In so doing, the architecture of the campus establishes a new reading of nature and structure creating an ambiguity between itself and its surroundings. It generates an environment, as opposed to generating a building, where the embraced landscape becomes a celebration of the rural environment.
At the same time, this presence had to have its own identity to differentiate it from the rest and to make it a legitimate landmark in its own right within the stands of trees. However, instead of choosing to emphasize the architecture as the landmark, the landscape was to be the landmark. To achieve this, the structure of the architecture embraces the landscape by creating a sinuous ribbon-like walkway around an immense courtyard. The single-story building spreads horizontally following the shape of the land. In so doing, the architecture of the campus establishes a new reading of nature and structure creating an ambiguity between itself and its surroundings. It generates an environment, as opposed to generating a building, where the embraced landscape becomes a celebration of the rural environment.
 
游客到达主建筑,这是一个诱人的凹空间。它们进入了一个封闭的空间,打开了一个在光中沐浴的新空间。在清澈的玻璃外,巨大的庭院似乎是内部的延伸。音量慢慢地变薄,分解成院子周围的一条露天走廊。虽然从圈地看,景观似乎是内部的一部分,从庭院,巨大的景观规模相形见绌的结构。
The visitor arrives at the main building, an inviting sheltered concave space. They enter into an enclosure that opens out to a new space bathing in light. The immense courtyard beyond the clear glass seems an extension of the interior. The volume slowly thins out and disintegrates into an open-air walkway around the courtyard. While from the enclosure the landscape seems to be part of the interior, from the courtyard, the immense size of the landscape dwarfs the structure.
The visitor arrives at the main building, an inviting sheltered concave space. They enter into an enclosure that opens out to a new space bathing in light. The immense courtyard beyond the clear glass seems an extension of the interior. The volume slowly thins out and disintegrates into an open-air walkway around the courtyard. While from the enclosure the landscape seems to be part of the interior, from the courtyard, the immense size of the landscape dwarfs the structure.
 © Ieva Saudargaite
伊瓦·沙特
超越校园的主要结构,坐落在下降的景观中的透明墙标志着客人的入口“房子。当游客穿过大门时,透明的墙壁需要体积。反过来,体积碎片本身就会延伸到一个朝向景观的延伸方向上,而景观的延伸超出了它的长玻璃窗的外观。以同样的方式,便利设施将校园景观作为小型、无缝的圆柱形外壳,隐藏在它们的延伸范围内,延伸到巨大的室外空间。景观与建筑之间的这种矛盾的表现使所有的视觉边界模糊。融合成为一种基本的建筑语言,旨在从景观中抹去建筑的痕迹,并使景观以建筑作为其自身的延伸。
Beyond the main structure of the campus, a sheer wall nestled in the descending landscape marks the entrance to a guests' house. The sheer wall takes volume when the visitor enters through the gate. In turn, the volume shatters itself into an extension towards the landscape that unravels beyond its long glazed facade. In this same way, amenities punctuate the landscape of the campus as small, seamless cylindrical enclosures that hide within them extensions to immense outdoor spaces. This contradictive play of scale between landscape and building blurs all the visual boundaries. The blend becomes an essential architectural language meant to erase the traces of architecture from the landscape and in return the landscape adopts the architecture as an extension of itself. 
Beyond the main structure of the campus, a sheer wall nestled in the descending landscape marks the entrance to a guests' house. The sheer wall takes volume when the visitor enters through the gate. In turn, the volume shatters itself into an extension towards the landscape that unravels beyond its long glazed facade. In this same way, amenities punctuate the landscape of the campus as small, seamless cylindrical enclosures that hide within them extensions to immense outdoor spaces. This contradictive play of scale between landscape and building blurs all the visual boundaries. The blend becomes an essential architectural language meant to erase the traces of architecture from the landscape and in return the landscape adopts the architecture as an extension of itself. 
 Courtesy of Studio Paul Kaloustian
保罗·卡卢斯蒂安工作室提供
 Axonometry

                            
 Courtesy of Studio Paul Kaloustian
保罗·卡卢斯蒂安工作室提供
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Studio Paul Kaloustian
Location Debet, Armenia
Lead Architect Paul Kaloustian
Team Leader Shoghag Ohannessian
Area 5000.0 m2
Project Year 2018
Photographs Ieva Saudargaite
Category Sustainability & Green Design
Manufacturers Loading...

                    

举报

合欢小树

什么也没写

1767 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年