One Roof House Ambroggio arquitectos

2018-11-26 16:00
 © Gonzalo Viramonte
c Gonzalo Viramonte
架构师提供的文本描述。里奥夸尔托的一个封闭社区里有一座屋顶房子,在一片绿地前。房子的主人选择了这个地点,因为他们不想有轻率的意见。他们想要一座当代的房子,但他们拒绝了一个现代化的平顶。由于(代表业主)楼顶的不良经验,这项研究被迫采用另一种方法,以消除这方面的恐惧。
Text description provided by the architects. One roof house is in a closed neighborhood in Rio Cuarto, in front of a green space. The owners of the house chose the site because they did not want to have indiscreet views. They wanted a contemporary house, but they refused a modern flat roof. Bad experiences with flat roofs (on behalf of their owners) forced the study into an alternative that would remove any fear in this regard.
Text description provided by the architects. One roof house is in a closed neighborhood in Rio Cuarto, in front of a green space. The owners of the house chose the site because they did not want to have indiscreet views. They wanted a contemporary house, but they refused a modern flat roof. Bad experiences with flat roofs (on behalf of their owners) forced the study into an alternative that would remove any fear in this regard.
 Ground Floor Plan

                            
 © Gonzalo Viramonte
c Gonzalo Viramonte
这两种情况定义了项目。开放的空间,让您可以在单一的倾斜屋顶下欣赏该地段的正面景观。游戏显示一个中轴线(绿色空间-花园-画廊-游泳池-露台)垂直交叉的轴线的屋顶。屋顶的倾斜度是为里奥夸尔托的风而设计的,在一年中的几个月里,风很大。
These two circumstances define the project. Open spaces that allow you to enjoy the views on the fronts of the lot under a single sloping roof. The game shows a central axis (green space-garden-being-gallery-pool-patio) crossed perpendicularly by the axis of the roof. The inclination of the roof is designed for the winds of Rio Cuarto, which in some months of the year are intense.
These two circumstances define the project. Open spaces that allow you to enjoy the views on the fronts of the lot under a single sloping roof. The game shows a central axis (green space-garden-being-gallery-pool-patio) crossed perpendicularly by the axis of the roof. The inclination of the roof is designed for the winds of Rio Cuarto, which in some months of the year are intense.
 © Gonzalo Viramonte
c Gonzalo Viramonte
屋顶的形状定义了内部,形成了一个双高度的中心空间。这个大盒子在大窗户上找到了对位点,自然地照亮了空间。在北翼是卧室,书桌和工作室;在南侧的服务空间。板采用钢筋混凝土肋结构,用彩色金属板覆盖。
The shape of the roof defines the interior and forms a central space in double height. The large box finds counterpoint in the large windows that naturally illuminate the space. On the north wing are the bedrooms, the desk and the atelier; in the south wing the service spaces. For the slab a reinforced concrete rib structure was used, which is covered with a colored sheet metal cover.
The shape of the roof defines the interior and forms a central space in double height. The large box finds counterpoint in the large windows that naturally illuminate the space. On the north wing are the bedrooms, the desk and the atelier; in the south wing the service spaces. For the slab a reinforced concrete rib structure was used, which is covered with a colored sheet metal cover.
 © Gonzalo Viramonte
c Gonzalo Viramonte
 
 © Gonzalo Viramonte
c Gonzalo Viramonte
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Ambroggio arquitectos
Location Río Cuarto, Argentina
Author Mariano José Ambroggio
Design Team Rocio Cusi
Area 373.3 m2
Project Year 2018
Photographs Gonzalo Viramonte
Category Houses
Manufacturers Loading...

                    

举报

Oberkampf

什么也没写

1865 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    每日更新,已有百部精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年