Los Altos Poolhouse Framestudio

2018-10-30 14:00
架构师提供的文本描述。最初建于1966年,这个洛斯阿尔托斯的家是一个单层的牧场风格的结构,无处不在的郊区社区遍布美国。在海外工作时经常光顾的酒店水疗中心的启发下,这位客户要求Framestudio为这所房子设计一个扩展部分,以容纳游泳池和家庭健身房。所面临的挑战是,工作范围仅限于增添部分。没有别的东西可以碰。
Text description provided by the architects. Originally built in 1966, this Los Altos home is a single-level ranch style structure, ubiquitous in suburban neighborhoods throughout the United States. Inspired by hotel spas frequented while working overseas, the client tasked Framestudio to design an extension to the house that would accommodate a swim spa and home gym. The challenge was that the scope of work was restricted to the addition only. Nothing else was to be touched.
Text description provided by the architects. Originally built in 1966, this Los Altos home is a single-level ranch style structure, ubiquitous in suburban neighborhoods throughout the United States. Inspired by hotel spas frequented while working overseas, the client tasked Framestudio to design an extension to the house that would accommodate a swim spa and home gym. The challenge was that the scope of work was restricted to the addition only. Nothing else was to be touched.
 © David Wakely
(五)大卫·瓦利
受国际历史保护标准的启发,Framestudio接近了现有的家园,就好像它受到严格的指导原则的约束,无法进行重大的修改。该团队为扩展建立了一种可视化的语言,与现有的家形成了鲜明的对比,在旧的和新的之间建立了一个清晰的划分。受现代主义对欧洲几个世纪前历史建筑的扩展的启发,Framestudio团队创造了一个戏剧性的角形玻璃卷,我们穿着风化的雪松,播放着北美郊区常见的庭院围栏的图像。
Inspired by international historic preservation standards, Framestudio approached the existing home as if it were of subject to strict guidelines and unable to be significantly modified. The team established a visual language for the extension that contrasted with the existing home, creating a clear division between old and new. Inspired by modernist extensions to centuries old historic buildings in Europe, the Framestudio team created a dramatic angular glass volume, which we clad in weathered cedar, playing off the imagery of  yard  fences  commonly found in suburban North America.  
Inspired by international historic preservation standards, Framestudio approached the existing home as if it were of subject to strict guidelines and unable to be significantly modified. The team established a visual language for the extension that contrasted with the existing home, creating a clear division between old and new. Inspired by modernist extensions to centuries old historic buildings in Europe, the Framestudio team created a dramatic angular glass volume, which we clad in weathered cedar, playing off the imagery of  yard  fences  commonly found in suburban North America.  
 Floor plan

                            
 
垂直的雪松雨屏与牧场房屋的水平性形成对比,用作相邻住宅的开口的包层和隐私屏幕。北面的窗户充满了自然光的空间,不需要白天的人工照明。可操作的天窗和外部口袋门允许空间自然通风在温暖的日子。房子的外搭壁板被保存在新的空间里,与新的海洋级胶合板结合,增加了丰富的纹理视觉体验。线性LED照明是沿周边凹槽,以清洗墙壁的照明和突出胶合板纹理。
The vertical cedar rainscreen, contrasting against the horizontality of the ranch house, serves as both cladding and privacy screen for the openings that face the neighboring home. The northern facing windows fill the space with natural light, eliminating the need for artificial lighting during the day. The operable skylights and exterior pocket doors allow the space to be ventilated naturally on warm days. The exterior lap siding of the home was preserved inside the new space, and paired with new marine-grade plywood cladding, adding a rich textural visual experience. Linear LED lighting was recessed along the perimeter to wash the walls with illumination and highlight the plywood grain.
The vertical cedar rainscreen, contrasting against the horizontality of the ranch house, serves as both cladding and privacy screen for the openings that face the neighboring home. The northern facing windows fill the space with natural light, eliminating the need for artificial lighting during the day. The operable skylights and exterior pocket doors allow the space to be ventilated naturally on warm days. The exterior lap siding of the home was preserved inside the new space, and paired with new marine-grade plywood cladding, adding a rich textural visual experience. Linear LED lighting was recessed along the perimeter to wash the walls with illumination and highlight the plywood grain.
 © David Wakely
(五)大卫·瓦利
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                    

举报

朱欢尘

什么也没写

1844 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年