Campolivar House Antonio Altarriba Comes

2018-10-28 09:00
 © Diego Opazo
(迭戈·奥帕佐)
架构师提供的文本描述。这个想法是建立一个从基地本身出现的石头平台,与它周围的环境建立无数的关系,作为这个项目的夜间区域所在的混凝土雕塑块的基础。
Text description provided by the architects. The idea was to generate a stone podium that emerged from the base itself, establishing numerous relationships with its immediate surroundings, serving as the base for the sculptural piece of concrete where the program's night area is located.
Text description provided by the architects. The idea was to generate a stone podium that emerged from the base itself, establishing numerous relationships with its immediate surroundings, serving as the base for the sculptural piece of concrete where the program's night area is located.
 © Diego Opazo
(迭戈·奥帕佐)
 Ground floor plan

                            
 © Diego Opazo
(迭戈·奥帕佐)
物质性是这个项目的一个基本部分,用石头、纹理的白色混凝土、玻璃和木材所做的工作,是以手工但非常技术的方式来定义这个项目的要素。
Materiality is a fundamental part of this project, the work with stone, textured white concrete, glass and wood, are the elements that in an artisanal but very technological way defines the project.
Materiality is a fundamental part of this project, the work with stone, textured white concrete, glass and wood, are the elements that in an artisanal but very technological way defines the project.
 © Diego Opazo
(迭戈·奥帕佐)
 
 © Diego Opazo
(迭戈·奥帕佐)
石头裙楼分为两层,即地下室,通过两个露台、洗衣房和车库和机舱,以及与休息室接触的地地板设置有餐厅厨房和卫生间。
The stone podium is divided into two levels, that of the basement, which houses an illuminated studio through two patios, a laundry room and the garage with the engine rooms, and the ground floor where the access with the lounge is located dining room kitchen and toilet.
The stone podium is divided into two levels, that of the basement, which houses an illuminated studio through two patios, a laundry room and the garage with the engine rooms, and the ground floor where the access with the lounge is located dining room kitchen and toilet.
 © Diego Opazo
(迭戈·奥帕佐)
 First floor plan
一楼平面图
 © Diego Opazo
(迭戈·奥帕佐)
儿童的房间位于混凝土容积内,共用一个浴室和一个多功能的中心空间,该中心空间被划分为木制隔板,以便能够结合或不进入房间。主室有浴室和更衣室。
The children's rooms are located in the concrete volume, which share a bathroom and a multifunctional central space, which is divided with wooden partitions to be able to be incorporated or not into the rooms. The main room with bathroom and dressing room.
The children's rooms are located in the concrete volume, which share a bathroom and a multifunctional central space, which is divided with wooden partitions to be able to be incorporated or not into the rooms. The main room with bathroom and dressing room.
 © Diego Opazo
(迭戈·奥帕佐)
这座建筑几乎占据了整个地块,在通道上形成了一个美化的空间,在南侧形成了一个露台和游泳池空间。
The building appropriates practically the entire plot, generating a landscaped space in the access, and a terrace and pool space on the south side.
The building appropriates practically the entire plot, generating a landscaped space in the access, and a terrace and pool space on the south side.
 © Diego Opazo
(迭戈·奥帕佐)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architect Antonio Altarriba Comes
Location Godella, Spain
Area 306.0 m2
Project Year 2018
Photographs Diego Opazo
Category Houses
Manufacturers Loading...

                    

举报

喵锅先森Danbo

什么也没写

1784 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年