Ross Ola Studio

2018-10-25 17:00
罗斯自豪地坐在一个特色多样的遗产区内。由于我们的客户对赤裸裸的物质和干净的美学的热爱,罗斯出乎意料地提供了一个温暖和快乐的环境。他们在郊区的新家舒适地住着一个五口之家,他们的狗和一批艺术品收藏,同时也暗示着他们已经习惯了改造后的仓库的工业空间。罗斯住在一个私人花园里,完全满足了我们客户的要求。
 Ross sits proudly within a characteristically diverse heritage precinct. Informed by our clients’ love of stark materiality and clean aesthetics, Ross unexpectedly provides a warm and joyful environment. Their new suburban home comfortably houses a family of five, their dog and an art collection while alluding to the industrial lofty spaces of a converted warehouse they had all become accustomed. Being nestled within a private garden, Ross completely satisfies our clients brief.
 Ross sits proudly within a characteristically diverse heritage precinct. Informed by our clients’ love of stark materiality and clean aesthetics, Ross unexpectedly provides a warm and joyful environment. Their new suburban home comfortably houses a family of five, their dog and an art collection while alluding to the industrial lofty spaces of a converted warehouse they had all become accustomed. Being nestled within a private garden, Ross completely satisfies our clients brief.
 © Derek Swalwell
德瑞克·斯沃韦尔
在以风格多样性为定义的遗产区,奥拉工作室的目标是向邻里展示一种自信的当代建筑,并与当地的环境进行参照和转换。罗斯的近邻都是白漆木料单层平房,一个是双正面,有一个占主导地位的山墙,另一个是单面有一个臀部屋顶。我们仔细地管理着罗斯的更大的规模,它有着与邻居相同的音高,但却在街景中建立了一个适合臀部和山墙的节奏。大胆的罗斯形式是由两种低渲染形式,加强了附近住宅的存在,并明确划分了公共空间和私人空间之间的界线以外。
In a heritage precinct defined by its stylistic diversity, Ola Studio aimed to present a confident contemporary architecture to the neighbourhood that both referenced and conversed with its local context. Ross’ immediate neighbours are both white painted timber single storey period bungalows, one is double fronted with a dominant gable, the other is single fronted with a hip roof. We carefully managed the larger scale of Ross with a gabled form that took the same pitch as the neighbours but stepped in scale to establish a fitting rhythm of hips and gables within the streetscape. The bold form of Ross is flanked by two low rendered forms that enhance the presence of the neighbouring dwellings and clearly demarcate the line between public and private spaces beyond.
In a heritage precinct defined by its stylistic diversity, Ola Studio aimed to present a confident contemporary architecture to the neighbourhood that both referenced and conversed with its local context. Ross’ immediate neighbours are both white painted timber single storey period bungalows, one is double fronted with a dominant gable, the other is single fronted with a hip roof. We carefully managed the larger scale of Ross with a gabled form that took the same pitch as the neighbours but stepped in scale to establish a fitting rhythm of hips and gables within the streetscape. The bold form of Ross is flanked by two low rendered forms that enhance the presence of the neighbouring dwellings and clearly demarcate the line between public and private spaces beyond.
 Ground Floor Plan

                            
 © Derek Swalwell
德瑞克·斯沃韦尔
 First Floor Plan
一层平面图
这座房子是一件大胆的雕塑作品;以其可分割的领域为优雅的定义。公共立面和入口、隐蔽花园内的起居区和楼上的私人领域,每一处都为公众和居民提供了独特的令人回味的环境。楼上包裹着黑色的垂直铝角,是一项在城市环境中处理家庭隐私的研究。
The house is a bold sculptural piece; elegantly defined by its divisible realms. The public façade and entry, the living area within a secluded garden, and the private realm upstairs, each providing uniquely evocative environments for the public and residents. Upstairs is wrapped in black vertical aluminium angles and is a study in dealing with domestic privacy within the urban environment.
The house is a bold sculptural piece; elegantly defined by its divisible realms. The public façade and entry, the living area within a secluded garden, and the private realm upstairs, each providing uniquely evocative environments for the public and residents. Upstairs is wrapped in black vertical aluminium angles and is a study in dealing with domestic privacy within the urban environment.
 © Derek Swalwell
德瑞克·斯沃韦尔
山墙的长度与房子的长度成比例缩小,并从南部边界剥落,以确保阳光一直照射给邻居。缩小后的规模看到了一座房子,就像房子的轮廓在后院里漂浮在下面的起居空间上。漫长的北方方面是精心设计的被动太阳能原则和后方花园被切割成土地,创造了一个深庭院,反过来管理下午的太阳。这所房子是用光伏装置供电的。有充足的绝缘,房子是阴影的皮肤,巴顿,克服了周围的热问题,一个黑色的房子。
The gable running the length of the house tapers in scale and peels away from the southern boundary to ensure sunlight is maintained to the neighbour. The reduced scale sees a house like silhouette floating in the backyard over the living spaces below. The long northern aspect is carefully designed with passive solar principles and the rear garden is cut into the land creating a deep courtyard and in turn managing the afternoon sun. The house is powered by a photovoltaic installation. There is ample insulation and the house is shaded by the skin of battens, overcoming the thermal issues around a black house.
The gable running the length of the house tapers in scale and peels away from the southern boundary to ensure sunlight is maintained to the neighbour. The reduced scale sees a house like silhouette floating in the backyard over the living spaces below. The long northern aspect is carefully designed with passive solar principles and the rear garden is cut into the land creating a deep courtyard and in turn managing the afternoon sun. The house is powered by a photovoltaic installation. There is ample insulation and the house is shaded by the skin of battens, overcoming the thermal issues around a black house.
 © Derek Swalwell
德瑞克·斯沃韦尔
底层空间沉浸在景观中。楼上,一层薄纱提供了私人的室外花园空间,布满斑驳的光线,日日夜夜都在变化。灯光柔和地照亮了内部空间的内部雕塑。一个很长的空隙在不同的外部空间之间形成了视野线,强调了花园的重要性,并连接了房子的各个领域。
The ground floor space is immersed in landscape. Upstairs a veil of battens provides private outdoor garden spaces awash with dappled light that change through day and night. The light softly illuminates the sculpted interior of the internal spaces. A long void creates view lines between the various external spaces, emphasizing the importance of garden and connecting the realms of the house.
The ground floor space is immersed in landscape. Upstairs a veil of battens provides private outdoor garden spaces awash with dappled light that change through day and night. The light softly illuminates the sculpted interior of the internal spaces. A long void creates view lines between the various external spaces, emphasizing the importance of garden and connecting the realms of the house.
 © Derek Swalwell
德瑞克·斯沃韦尔
室内的最低限度的美学作用,作为一个画廊的客户的艺术收藏。钢楼梯和混凝土厨房长凳的雕塑元素进行了交谈。使用大量材料形成详细的内部物体与外部形式形成鲜明的对比,外部形式是由轻的重复元素所定义的。建筑师、业主和建筑者之间的三方合作不断地努力,以便为质量结果提供一个良好的平衡成本。
The minimal aesthetic of the interior acts as a gallery for the client’s art collection. The sculptural elements of the steel stair and concrete kitchen bench engage in conversation. The use of mass materials to form detailed interior objects contrasts to the external form that is singularly defined by light repetitive elements.  A three-way collaboration between architect, owner and builder laboured continuously in order to deliver a well-balanced cost to quality result.
The minimal aesthetic of the interior acts as a gallery for the client’s art collection. The sculptural elements of the steel stair and concrete kitchen bench engage in conversation. The use of mass materials to form detailed interior objects contrasts to the external form that is singularly defined by light repetitive elements.  A three-way collaboration between architect, owner and builder laboured continuously in order to deliver a well-balanced cost to quality result.
 © Derek Swalwell
德瑞克·斯沃韦尔
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                    

举报

冬惊一身

什么也没写

1894 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年