您目前访问的 如室网 登录后容易掉线
请收藏不含 “new” 的如室网址www.rushi.net

11 Jalan Insaf FOMA Architects

2018-10-25 20:00
架构师提供的文本描述。这座两层楼高的住宅坐落在一片面积狭小的梯形土地上。业主的简介是最大限度地扩大建筑面积,以满足6口之家的需要,同时提供一个游泳池,同时保持该地区现有的天才位置-一个隐居的绿色缩影。这所房子由两个向内俯瞰中央的水池的体积组成,形成了一个H形的定向计划,捕捉了南北盛行的微风。
Text description provided by the architects. The 2 story dwelling house sits on a trapezium-shaped plot of land with a narrow frontage. The owner's brief was to maximize the built-up area to cater to the family of 6, and at the same time provide a swimming pool while maintaining the existing genius loci of the place - a reclusive green microcosm. The house comprises two inward-facing volumes overlooking a pool in the center, forming an H-shaped orientation plan which captures the North-South prevailing breezes.
Text description provided by the architects. The 2 story dwelling house sits on a trapezium-shaped plot of land with a narrow frontage. The owner's brief was to maximize the built-up area to cater to the family of 6, and at the same time provide a swimming pool while maintaining the existing genius loci of the place - a reclusive green microcosm. The house comprises two inward-facing volumes overlooking a pool in the center, forming an H-shaped orientation plan which captures the North-South prevailing breezes.
 © Joseph Goh
(C)Goh
游泳池周围设有起居区、餐饮区、楼梯区和电梯区,将空间划分为2个街区,形成了住宅的主要视觉和空间中心。郁郁葱葱的绿色植物和树木被种植在周边,以提供一个自然的隐私圈套从窥探的眼睛。木材百叶窗是用来覆盖外部海拔的2卷,以提供更大的隐私和遮阳从东-西太阳。
The living, dining, staircase and lift areas are arranged around the swimming pool, dividing the spaces into 2 blocks, which forms the house main visual and spatial center. Lush greenery and trees are planted around the perimeter to provide a natural privacy enclosure from the prying eyes. Timber louvers are used to clad the external elevation of the 2 volumes to provide greater privacy and shade from the East-West sun.
The living, dining, staircase and lift areas are arranged around the swimming pool, dividing the spaces into 2 blocks, which forms the house main visual and spatial center. Lush greenery and trees are planted around the perimeter to provide a natural privacy enclosure from the prying eyes. Timber louvers are used to clad the external elevation of the 2 volumes to provide greater privacy and shade from the East-West sun.
 
从入口处流向周围生活区的级联水特征进一步增强了底层景观。相邻的露台和露天甲板模糊了室内和室外空间之间的界限,为家庭聚会创造了一个令人惊叹的自然绿色植物景观空间。为了让大量的微风进入房子,环绕着玻璃电梯的楼梯被设计成一个开放的楼梯,有一个巨大的悬垂屋顶。
The ground floor landscape is further enhanced by the cascading water feature that flows from the entrance to the surrounding living area. Adjoining terraces and open decks blurred the lines between indoor and outdoor spaces, creating spaces with an amazing nature greenery view for family gatherings. To allow for plenty of breezes into the house, the staircase which wraps around the glass lift was designed as an open staircase with a huge overhanging roof.
The ground floor landscape is further enhanced by the cascading water feature that flows from the entrance to the surrounding living area. Adjoining terraces and open decks blurred the lines between indoor and outdoor spaces, creating spaces with an amazing nature greenery view for family gatherings. To allow for plenty of breezes into the house, the staircase which wraps around the glass lift was designed as an open staircase with a huge overhanging roof.
 © Joseph Goh
(C)Goh
 © Joseph Goh
(C)Goh
第一层楼板上也有一个相当大的开口,为位于地下室的庭院和家庭娱乐区带来阳光、雨水和新鲜空气。在更高的层次上,绿色的地方被战略性地设计在整个房子里,以给空间带来自然和宁静。每个房间都有窗户,可以看到绿色或无障碍的屋顶花园露台。
A sizable opening on the 1st-floor slab was also created to bring in sunlight, rain, and fresh air to the courtyard and family entertainment area located in the basement. On the higher levels, pockets of green are strategically designed throughout the house to bring nature and tranquility into the space. Each room either has windows with a view to the green or an accessible roof garden terrace.
A sizable opening on the 1st-floor slab was also created to bring in sunlight, rain, and fresh air to the courtyard and family entertainment area located in the basement. On the higher levels, pockets of green are strategically designed throughout the house to bring nature and tranquility into the space. Each room either has windows with a view to the green or an accessible roof garden terrace.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects FOMA Architects
Location Singapore
Lead Architect Terence Tan
Area 620.0 m2
Project Year 2018
Photographs Joseph Goh
Category Houses
Manufacturers Loading...

                    

举报

尘埃落下

什么也没写

1798 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    右键保存、高清大图仅支持VIP会员
    投稿

    rs@rushi.net

    微信交流群

    返回页面顶部
    名师作品集【专享】
    全网名师最多、更新最快、作品最全
    作品库【无限查阅、一键下载】
    全球最大室内作品库,超33万部
    精品资料【下载】
    全年精品资料更新超1000部
    灵感搜索【原图下载】
    中文搜索全球顶尖案例灵感图
    设计师生活馆【内购价】
    5大电商平台官方合作,专享内购价
    CAD库【模型下载】
    cad单体模型库精准搜索查找下载
    免广告打扰【屏蔽】
    屏蔽全站广告,享受纯净体验
    3D模型【送199币值199元】
    分享全网最新精品3D模型
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年