Tintagel House Stanton Williams + Universal Design Studio

2018-10-23 16:00
 © Charles Hosea
c.Charles Hosea
架构师提供的文本描述。Tintagel House,办公室集团(TOG)在沃克斯豪尔阿尔伯特路堤上的新旗舰灵活工作空间,在建筑师Stanton Williams和环球设计工作室的室内设计之后已经开业。2015年被TOG收购,也是他们迄今为止最大的项目,这座大楼将提供95,000平方英尺的服务办公室和合作办公空间,以及丰富的公共空间,包括咖啡馆、酒吧、健身房、休息室和厨房。
Text description provided by the architects. Tintagel House, The Office Group (TOG)’s new flagship flexible workspace on Albert Embankment in Vauxhall, has opened following a major refurbishment by architects Stanton Williams and interior design by Universal Design Studio. Acquired by TOG in 2015 and their largest project to date, the building will offer 95,000 sq ft of serviced office and co-working space, and a wealth of communal spaces including a café, bar, gym, lounge and kitchens.
Text description provided by the architects. Tintagel House, The Office Group (TOG)’s new flagship flexible workspace on Albert Embankment in Vauxhall, has opened following a major refurbishment by architects Stanton Williams and interior design by Universal Design Studio. Acquired by TOG in 2015 and their largest project to date, the building will offer 95,000 sq ft of serviced office and co-working space, and a wealth of communal spaces including a café, bar, gym, lounge and kitchens.
 © Charles Hosea
c.Charles Hosea
在20世纪60年代建造和被都市警察占领半个世纪以来,廷塔尔豪斯继续站在Albert路堤上,在过去几十年里,这个地区发生了巨大的变化,并且随着邻近的9个ELMS的发展迅速发展,将继续这样做。TintagelHouse为企业家和独立企业提供了一个新的枢纽,将在该地区产生进一步的多样性,并为复兴街区的能源和活动作出贡献。
Built in 1960 and occupied by the Metropolitan Police for half a century, Tintagel House continues to stand out on Albert Embankment, an area that has changed dramatically over the past decades and, with the adjacent Nine Elms Development rapidly taking shape, will continue to do so. A new hub for entrepreneurs and independent businesses, Tintagel House will generate further diversity in the area and contribute to the energy and activity of the revived neighbourhood.
Built in 1960 and occupied by the Metropolitan Police for half a century, Tintagel House continues to stand out on Albert Embankment, an area that has changed dramatically over the past decades and, with the adjacent Nine Elms Development rapidly taking shape, will continue to do so. A new hub for entrepreneurs and independent businesses, Tintagel House will generate further diversity in the area and contribute to the energy and activity of the revived neighbourhood.
 © Charles Hosea
c.Charles Hosea
斯坦顿·威廉姆斯已经将现有的12层写字楼改造成了灵活的办公风格,创造了负担得起的办公空间和辅助配套设施。该项目采取可持续的做法,扩大和改善现有办公场所,在新扩建的一楼和一楼创造了宽敞的公共空间,并改造了全景顶层。
Stanton Williams has transformed the existing 12-storey office block into a flexible setting for a variety of work styles, creating affordable office space and ancillary supporting facilities. The project adopts a sustainable approach, expanding and improving the existing office accommodation with the creation of generous communal spaces in the new extension at ground and first floor, as well as the conversion of the panoramic top floor.
Stanton Williams has transformed the existing 12-storey office block into a flexible setting for a variety of work styles, creating affordable office space and ancillary supporting facilities. The project adopts a sustainable approach, expanding and improving the existing office accommodation with the creation of generous communal spaces in the new extension at ground and first floor, as well as the conversion of the panoramic top floor.
 © Charles Hosea
c.Charles Hosea
地面和第一层已经扩展,以激活正面,并与建筑物周围的公共空间视觉和物理地接合,以创建开放和欢迎的方法。这种新的扩展允许在建筑物的占用者可以聚集在一起的慷慨的公共空间,共享设施并与更广泛的社区互动,这是Tog对提供共享工作空间的方法的一个基本方面。较大的底板更适合于打开平面、灵活的布局,并且可以随时间容易地容纳和重新配置,从而防止建筑物的未来。
The ground and first floors have been expanded to activate the frontage and engage both visually and physically with the public space around the building, to create an open and welcoming approach. This new extension allows for generous communal spaces where the building’s occupiers can come together, share facilities and interact with the wider community, a fundamental aspect in TOG’s approach to the provision of shared work space. The larger floor plates are better suited to open-plan, flexible layouts and can be easily accommodated and reconfigured over time, future-proofing the building.
The ground and first floors have been expanded to activate the frontage and engage both visually and physically with the public space around the building, to create an open and welcoming approach. This new extension allows for generous communal spaces where the building’s occupiers can come together, share facilities and interact with the wider community, a fundamental aspect in TOG’s approach to the provision of shared work space. The larger floor plates are better suited to open-plan, flexible layouts and can be easily accommodated and reconfigured over time, future-proofing the building.
 Floor Plan

                            
现有的顶层厂房大部分已被拆除,优雅的“浮篷”屋顶已改建为办公空间和屋顶酒吧和露台,最大限度地利用了突出的河岸位置,从威斯敏斯特到西敏寺,沿河上下都能看到壮丽的景色。
The existing top floor plant has been largely removed and the elegant ‘floating canopy’ roof has been converted as office space and a rooftop bar and terrace which makes the most of the prominent riverside location with spectacular views across to Westminster and up and down the River.
The existing top floor plant has been largely removed and the elegant ‘floating canopy’ roof has been converted as office space and a rooftop bar and terrace which makes the most of the prominent riverside location with spectacular views across to Westminster and up and down the River.
 © Charles Hosea
c.Charles Hosea
外部开放空间与建筑内部之间的关系是通过引入两层柱廊来实现的,这些柱廊赋予了Tintagel楼以前内向的低层的公民特征,同时也为建筑用户提供了一种封闭的感觉,并以河边外部梯田的形式为建筑用户提供了私人设施。
The relationship between the external open space and the interior of the building is mediated by the introduction of two-storey colonnades which give civic character to the previously introverted lower levels of Tintagel House, while at the same time creating a sense of enclosure and providing private amenity for building users in the form of external terraces along the riverside.
The relationship between the external open space and the interior of the building is mediated by the introduction of two-storey colonnades which give civic character to the previously introverted lower levels of Tintagel House, while at the same time creating a sense of enclosure and providing private amenity for building users in the form of external terraces along the riverside.
 © Charles Hosea
c.Charles Hosea
新外墙的面砖和釉面砖的材料调色板参考了建筑的原始概念,以及遗址陶器和釉瓷生产的历史,最引人注目的是17世纪至19世纪活跃在这一地区的沃克斯豪尔陶器的存在。
The material palette of facing brick and glazed tiles of the new façade references the original concept of the building, as well the site’s history of pottery and glazed ceramic production, most notably the presence of the Vauxhall Pottery, active in the area between the 17th and the 19th century.
The material palette of facing brick and glazed tiles of the new façade references the original concept of the building, as well the site’s history of pottery and glazed ceramic production, most notably the presence of the Vauxhall Pottery, active in the area between the 17th and the 19th century.
 © Charles Hosea
c.Charles Hosea
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Stanton Williams, Universal Design Studio
Location London, United Kingdom
Area 95000.0 ft2
Project Year 2018
Photographs Charles Hosea
Category Refurbishment
Manufacturers Loading...

                    

举报

喵锅先森Danbo

什么也没写

1784 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年