Alcázar de Toledo Sordo Madaleno Arquitectos

2018-10-19 12:00
 © HH Fotografía
(HH Fotografía)
架构师提供的文本描述。这个豪华住宅项目在墨西哥城享有优越的地理位置和无与伦比的自然环境。该遗址的地形非常崎岖,因此决定尽可能将建筑与这些自然建筑结合起来,目的是尊重环境,并利用在植被之间可以看到的这座城市的非凡全景。
Text description provided by the architects. This luxury residential project enjoys a privileged location in Mexico City and peerless natural surroundings. The site has a very rugged topography so it was decided to integrate as far as possible the architecture to these natural formations, with the aim of respecting the environment and exploiting the extraordinary panoramic views of the city that can be seen between the vegetation.
Text description provided by the architects. This luxury residential project enjoys a privileged location in Mexico City and peerless natural surroundings. The site has a very rugged topography so it was decided to integrate as far as possible the architecture to these natural formations, with the aim of respecting the environment and exploiting the extraordinary panoramic views of the city that can be seen between the vegetation.
建筑概念是基于线性元素,该线性元素以直角之字形将其自身折叠在地形上。每一个折叠都响应不同的需要,包含五个部门的空间,有大型的露台、设施和停车场。
The architectural concept is based on a linear element which folds itself over the topography in a right-angled zigzag shape. Each fold responds to different needs and contains the spaces for the five departments, with large terraces, amenities and parking. 
The architectural concept is based on a linear element which folds itself over the topography in a right-angled zigzag shape. Each fold responds to different needs and contains the spaces for the five departments, with large terraces, amenities and parking. 
 © Jaime Navarro
(c)JaimeNavarro
由此产生的四个层次的部分,因为它适应地面,被转换成一个结构元素(如墙或板)或一个开放的广场或露台。一个解决方案,创造一个优雅和微妙的形状与明确的水平之间的自然植被的背景。
This resulting piece of four levels, as it adapts to the ground, is transformed into a structure element (like a wall or slab) or an open plaza or terrace. A solution that creates an elegant and subtle shape with a clear horizontality between the native vegetation of the context.
This resulting piece of four levels, as it adapts to the ground, is transformed into a structure element (like a wall or slab) or an open plaza or terrace. A solution that creates an elegant and subtle shape with a clear horizontality between the native vegetation of the context.
 © HH Fotografía
(HH Fotografía)
地形的自然坡度使得有必要以下降的方式发展建筑物的入口和顺序。车辆出入口位于最高点,坡道从舒适5米下降到接待区,由大片林地可视地倒圆。该区域由带有喷泉的大型水池分隔,并为游客和居民提供了10个停车位。"停车。大堂位于这个广场的中心,有一个透明的玻璃盒子,可以进入垂直循环核心,以便在下面四个层次分配给各部门。
The natural slope of the terrain made it necessary to develop the entrance and sequence of the building in a descending fashion. The vehicular access is located at the highest point, with a ramp that descends comfortably 5 meters to a reception area, visually rounded off by a large wooded area. This area is delimited by a large pool of water with fountains, and incorporates 10 parking spaces for visitors and the access ramp to the residents’ parking. The lobby is  sited at the center of this plaza in a transparent glass box with access to the vertical circulation nucleus for distribution to the various departments on the four levels below.
The natural slope of the terrain made it necessary to develop the entrance and sequence of the building in a descending fashion. The vehicular access is located at the highest point, with a ramp that descends comfortably 5 meters to a reception area, visually rounded off by a large wooded area. This area is delimited by a large pool of water with fountains, and incorporates 10 parking spaces for visitors and the access ramp to the residents’ parking. The lobby is  sited at the center of this plaza in a transparent glass box with access to the vertical circulation nucleus for distribution to the various departments on the four levels below.
 © Jaime Navarro
(c)JaimeNavarro
 © Jaime Navarro
(c)JaimeNavarro
1楼为居民停车,有29个停车位。第二层是第一和第二部门,每个部门的面积为500平方米。3楼提供设施,包括游泳池、水疗中心、健身房、露台、更衣室和浴室。第三部门在同一层,建筑面积为700平方米。在第四层,第四和第五部门,也是500平方米,各有定位。
Level -1 houses residents’ parking, with 29 parking spaces. On level -2 are departments 1 and 2, each measuring 500 m2. Level -3 contains the amenities, with pool, spa, gym, terrace, dressing rooms and bathrooms. Department 3 is on the same level, with a built area of 700 m2. On level -4, departments 4 and 5, also 500 m2 each, are located.
Level -1 houses residents’ parking, with 29 parking spaces. On level -2 are departments 1 and 2, each measuring 500 m2. Level -3 contains the amenities, with pool, spa, gym, terrace, dressing rooms and bathrooms. Department 3 is on the same level, with a built area of 700 m2. On level -4, departments 4 and 5, also 500 m2 each, are located.
 © Jaime Navarro
(c)JaimeNavarro
各部门的分布和要求是不同的。第1、2和5部的内部计划包括:进入走廊、起居室、餐厅、厨房、客房浴室、家庭房、三间卧室,配有更衣室和浴室、洗衣房、带浴室的女仆宿舍和带水功能和木制甲板的宽敞的花园露台。根据其规模,第3部设有额外的空间,包括一间带浴室、图书馆和酒窖的第四卧室。第4部只有两间卧室,但也有一个酒窖、娱乐室和书房。
The distribution and requirements of each department  are different. The interior program of departments 1, 2 and 5 features: access hallway, living room, dining room, kitchen, guest bathroom, family room, three bedrooms with dressing room and bathroom, laundry room, maid’s quarters with bathroom, and spacious garden terraces with water features and wooden deck. Given its size, department 3 has additional spaces including a fourth bedroom with bathroom, a library, and wine cellar. Department 4 has only two bedrooms, but also features a wine cellar, playroom, and study.
The distribution and requirements of each department  are different. The interior program of departments 1, 2 and 5 features: access hallway, living room, dining room, kitchen, guest bathroom, family room, three bedrooms with dressing room and bathroom, laundry room, maid’s quarters with bathroom, and spacious garden terraces with water features and wooden deck. Given its size, department 3 has additional spaces including a fourth bedroom with bathroom, a library, and wine cellar. Department 4 has only two bedrooms, but also features a wine cellar, playroom, and study.
 © Jaime Navarro
(c)JaimeNavarro
 
 © Jaime Navarro
(c)JaimeNavarro
该项目设计提供高天花板,开放式公共区域和大画窗,提供壮观的全景景观,并为大多数空间提供自然通风和照明。有装饰的空间提供阴凉处,同时收集雨水用于储存、处理和灌溉中的再利用。蓄水池位于4层以下,利用地形与建筑结构之间的冗余空间。
The project design provides  for high ceilings, open- plan common areas  and large picture windows that offer spectacular panoramic views and provide natural ventilation and illumination for most spaces. The gardened spaces provide shade while capturing rainwater for storage, treatment and reuse in irrigation. The storage cistern is  located below level -4, taking advantage of a redundant space between the terrain and the structure of the building.
The project design provides  for high ceilings, open- plan common areas  and large picture windows that offer spectacular panoramic views and provide natural ventilation and illumination for most spaces. The gardened spaces provide shade while capturing rainwater for storage, treatment and reuse in irrigation. The storage cistern is  located below level -4, taking advantage of a redundant space between the terrain and the structure of the building.
 © Jaime Navarro
(c)JaimeNavarro
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Sordo Madaleno Arquitectos
Location Palacio Versalles 237, Lomas de Reforma, 11930 Ciudad de México, CDMX, Mexico
Architectural project Sordo Madaleno Arquitectos
President Javier Sordo Madaleno Bringas
Architecture Director Javier Sordo Madaleno de Haro
Project Director Fernando Sordo Madaleno de Haro
Design manager Alejandro Espejel
Design Team Miguel Baranda Estrada, Iovany Fuentes Guerrero, David Pazos Tesorero
Area 5471.0 m2
Project Year 2018
Photographs Jaime Navarro, HH Fotografía
Category Apartments
Manufacturers Loading...

                    

举报

冬惊一身

什么也没写

1894 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年