Scheune Minden Architekten Stein Hemmes Wirtz

2018-10-08 03:00
架构师提供的文本描述。在明登和德萨奥尔森林边缘的建筑物空置了许多年。从表面上看,它以前的用途在室内仍然是可读的:一层是带有馈线的马厩,另一层是大型干草储藏室,上面有安装微型公寓的迹象。
Text description provided by the architects. The building on the edge of the forest of Minden an der Sauer stood empty for many years. Externally exposed to decay, its former use was still readable inside: a stable with a feeder on the ground floor and the large hay storage with signs of installation of a micro-apartment on the upper floor.
Text description provided by the architects. The building on the edge of the forest of Minden an der Sauer stood empty for many years. Externally exposed to decay, its former use was still readable inside: a stable with a feeder on the ground floor and the large hay storage with signs of installation of a micro-apartment on the upper floor.
 © Linda Blatzek Photography
琳达·布拉采克摄影
 Exploded Axonometric
爆炸轴测
 © Linda Blatzek Photography
琳达·布拉采克摄影
客户的要求是恢复建筑物并重新使用它。客户和建筑师都看到了作为住宅建筑的接触点,但也作为展览和活动空间。有必要保存现有大量的谷仓,并使其恢复生机。因此,所有服务功能都隐藏在一套木制家具元素中。家具可供取用,并可产生较高层次的画廊.两层楼梯连在一起,并将这三层连接起来。
The client's request was to revive the building and to reuse it. Both the client and the architect saw points of contact for use as a residential building but also as an exhibition and event space. It was necessary to preserve the existing generous volume of the barn and bring it to life. All serving functions are therefore hidden in a set wooden furniture element. The furniture is accessible and generates an upper-level gallery. Two stairs connect and stage the three levels.
The client's request was to revive the building and to reuse it. Both the client and the architect saw points of contact for use as a residential building but also as an exhibition and event space. It was necessary to preserve the existing generous volume of the barn and bring it to life. All serving functions are therefore hidden in a set wooden furniture element. The furniture is accessible and generates an upper-level gallery. Two stairs connect and stage the three levels.
 
在建筑的外观设计中,刻意保留了建筑位置的特征。在谷仓地板的家具元素,所有的服务功能被安置在一个木制的内置家具。折叠木楼梯连接和舞台的走廊和谷仓地板与第三层作为一个画廊。
In the exterior design of the building, features characterizing the location were deliberately preserved. Furniture element In the barn floor, all serving functions are housed in a wooden built-in furniture. Folded wooden staircases connect and stage the hallway and barn floor with the third level as a gallery. 
In the exterior design of the building, features characterizing the location were deliberately preserved. Furniture element In the barn floor, all serving functions are housed in a wooden built-in furniture. Folded wooden staircases connect and stage the hallway and barn floor with the third level as a gallery. 
 © Linda Blatzek Photography
琳达·布拉采克摄影
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Architekten Stein Hemmes Wirtz
Location Minden, Germany
Lead Architect Roger Wirtz
Area 220.0 m2
Project Year 2015
Photographs Linda Blatzek Photography
Category Renovation
Manufacturers Loading...

                    

举报

日料栈

什么也没写

1713 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年