AS House Architectare

2018-10-08 12:00
架构师提供的文本描述。因为这个项目有一个非常大的项目,主要关注的是房子应该有一个令人愉快的规模,从外部和内部一样。为此,我们利用地块中的两个层次设计了一座房子,给人的印象是它是一个单层建筑,一个人可以很容易地从任何一个层次到达地面;因为房子看上去不太宽,主卷被分成两部分,一层,里面是社交区。
Text description provided by the architects. Because this project had a very large program, the main concern was that the house should have a pleasant human scale from the outside as much as from the inside. For that, we took advantage of the two levels in the lot to design a house that would give the impression it was a single story construction, where one can easily reach the ground from any level; for the house does not look too wide, the main volume was divided in two by a single story volume where the social area is.
Text description provided by the architects. Because this project had a very large program, the main concern was that the house should have a pleasant human scale from the outside as much as from the inside. For that, we took advantage of the two levels in the lot to design a house that would give the impression it was a single story construction, where one can easily reach the ground from any level; for the house does not look too wide, the main volume was divided in two by a single story volume where the social area is.
 © Leonardo Finotti
(c)莱昂纳多·芬奥蒂
 First Floor Plan
一层平面图
 © Leonardo Finotti
(c)莱昂纳多·芬奥蒂
此外,为了强调这个单层的想法,所有房间的窗户和砖制的鞋底都可以完全打开,创造了这种阳台的感觉,允许一个人在任何时候进出房子。由于我们已经颠覆了传统的从外到内过渡的阳台,我们使用了砖状的鞋底来保证在需要时的平稳过渡。
Also, to emphasize this single story idea, the windows and brise soleils in all rooms can be totally open, creating this veranda feeling allowing one to enter and exit the house at any time. As we have subverted the traditional use of the veranda as a transition from outside to inside, we used brise soleils e pergolas to guarantee a smooth transition when needed.
Also, to emphasize this single story idea, the windows and brise soleils in all rooms can be totally open, creating this veranda feeling allowing one to enter and exit the house at any time. As we have subverted the traditional use of the veranda as a transition from outside to inside, we used brise soleils e pergolas to guarantee a smooth transition when needed.
 © Leonardo Finotti
(c)莱昂纳多·芬奥蒂
 
 © Leonardo Finotti
(c)莱昂纳多·芬奥蒂
温暖的材料也有助于愉悦的规模。一楼的主墙是在石头上包覆的,给它一个挡土墙,并加固了单一的故事理念;在其他房间里使用相同的石头与外界进行对话。天花板木材提供了较低高度的印象;花岗岩地板限定了可自由用作室外的区域,与内部的硬木地板相反。
The warm materials also help the pleasant scale. The main wall on the first floor is cladded in stone, giving it a retaining wall look and reinforcing the single story idea; the same stone is used inside other rooms to dialogue with the outside. The ceiling wood gives the impression of a lower height; The granite floor defines the area that can be freely used as outdoor, in opposite as the hardwood floor inside.
The warm materials also help the pleasant scale. The main wall on the first floor is cladded in stone, giving it a retaining wall look and reinforcing the single story idea; the same stone is used inside other rooms to dialogue with the outside. The ceiling wood gives the impression of a lower height; The granite floor defines the area that can be freely used as outdoor, in opposite as the hardwood floor inside.
 © Leonardo Finotti
(c)莱昂纳多·芬奥蒂
大型玻璃门允许从内部看到大自然;室外游泳池的木板和长凳突出了水下的希雅石颜色。第二层地板上的棕刚玉和陶瓷屋顶瓦片与景观同时混合厚的体积,同时锯齿形结构允许在第一地板上的良好循环和可以通过的光体积。
Large glass doors allow nature to be seen from the inside; The wood deck and bench by the outdoor pool accentuates the Hijau stone color underwater. The brown brise soleil and ceramic roof tiles on the second floor blend the thick volume with the landscape at the same time a zig zag structure allows a good circulation on the first floor and light volume that can be seen through.
Large glass doors allow nature to be seen from the inside; The wood deck and bench by the outdoor pool accentuates the Hijau stone color underwater. The brown brise soleil and ceramic roof tiles on the second floor blend the thick volume with the landscape at the same time a zig zag structure allows a good circulation on the first floor and light volume that can be seen through.
 © Leonardo Finotti
(c)莱昂纳多·芬奥蒂
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Architectare
Location Petrópolis, Brazil
Category Houses
Architects in Charge Flavia Quintanilha, Rodrigo Fernandes, Pedro Quintanilha
Area 900.0 m2
Project Year 2017
Photographs Leonardo Finotti
Manufacturers Loading...

                    

举报

日料栈

什么也没写

1713 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年