MF House Estudio V2 Arquitectos

2018-10-05 12:00
架构师提供的文本描述。“单身家庭之家”位于贝尔市的一个封闭社区,占地900平方米,有一片绿树成荫的灰烬森林。其目的是保护大部分树木,并为扩展和扩大视觉创造空间。该项目基于三个具体前提:空间灵活性、大环境和与外界的流动关系。
Text description provided by the architects. The Single Family Home is located in a closed neighborhood of City Bell, on a plot of 900m2 with a leafy ash forest. The intention is to conserve most of the trees and generate spaces for expansion and larges visuals. The project is based on three specific premises: spatial flexibility, large environments and a fluid relationship with the outside.
Text description provided by the architects. The Single Family Home is located in a closed neighborhood of City Bell, on a plot of 900m2 with a leafy ash forest. The intention is to conserve most of the trees and generate spaces for expansion and larges visuals. The project is based on three specific premises: spatial flexibility, large environments and a fluid relationship with the outside.
 © Alejandro Peral
亚历杭德罗·佩拉尔(Alejandro Peral)
房子的形态是由一个13米×13米大的混凝土棱镜构成的,悬浮在空气中,里面是房子的私人区域。为了在内部划分不同的区域,我们使用移动和灵活的面板,生成存储模块,根据每个阶段的需要创建一个灵活和适应性强的地板。
The morphological conformation of the house is given by a large prism of concrete seen of 13 m X 13 m, suspended in the air that contains the private areas of the house. To delimit internally the different areas we use mobile and flexible panels, generating storage modules, creating a flexible and adaptable floor to the needs of each stage.
The morphological conformation of the house is given by a large prism of concrete seen of 13 m X 13 m, suspended in the air that contains the private areas of the house. To delimit internally the different areas we use mobile and flexible panels, generating storage modules, creating a flexible and adaptable floor to the needs of each stage.
 © Alejandro Peral
亚历杭德罗·佩拉尔(Alejandro Peral)
 Ground floor plan

                            
 © Alejandro Peral
亚历杭德罗·佩拉尔(Alejandro Peral)
房子的社会活动是在一楼的一个内部空间中发展起来的,它与混凝土板的连续性保持着流动的关系,混凝土板从里面投射到画廊,作为防晒霜,这种内外空间的连续性是由一个木质的线性容器模块支撑的,它包含了巨大的存储空间。
The social activities of the house are developed on the ground floor in a single inside space, maintaining a fluid relationship with the outside generated by the continuity of concrete slab, which is projected from the inside to the galleries, officiating as sunscreens, this inside-outside spatial continuity is supported by a linear container module covered in wood, which contains big storage spaces.
The social activities of the house are developed on the ground floor in a single inside space, maintaining a fluid relationship with the outside generated by the continuity of concrete slab, which is projected from the inside to the galleries, officiating as sunscreens, this inside-outside spatial continuity is supported by a linear container module covered in wood, which contains big storage spaces.
 
在墙壁中隐藏窗户的可能性和产生独特的内外开放空间的能力允许复制房屋的使用区域。用于执行混凝土墙面的模板与日本的木材炭化技术重新使用,用于覆盖房屋的南面,并将其与不利的气候条件隔离开来。
The possibility of hiding windows in the walls and the power to generate a unique inside-outside open space allows duplicating the using area of the house. The boards of the formwork used for the execution of the walls of concrete seen were reused with the Japanese technique of carbonization of the wood, employed to cover the south surface of the house and isolating it from the adverse climatic conditions.
The possibility of hiding windows in the walls and the power to generate a unique inside-outside open space allows duplicating the using area of the house. The boards of the formwork used for the execution of the walls of concrete seen were reused with the Japanese technique of carbonization of the wood, employed to cover the south surface of the house and isolating it from the adverse climatic conditions.
支撑结构隐蔽落后,强调棱镜的悬挂。木材,玻璃和混凝土,物化了空间的整体,并通过它们的纹理提供一个流动的与环境的和谐。
The supporting structure is hidden and backward, emphasizing the suspension of the prism. Wood, glass and concrete, materialize the totality of the spaces and offer through their texture a fluid harmony with the environment.
The supporting structure is hidden and backward, emphasizing the suspension of the prism. Wood, glass and concrete, materialize the totality of the spaces and offer through their texture a fluid harmony with the environment.
 © Alejandro Peral
亚历杭德罗·佩拉尔(Alejandro Peral)
景观设计从建筑项目开始就开始规划,与现有建筑进行沟通,与环境产生直接关系,始终以室内空间、过渡空间和外部空间的气候变量为前提。利用不同空间的植被和围护,产生了每个地点的美学特征,产生了人与外界空间之间的联系。
The landscaping was planned from the beginning of the architectural project, creating a communication with the existing and generating a direct relationship with the environment, always taking as a premise the climatic variables of the inside spaces, transition and exterior spaces. The vegetation and the containment of different spaces were used, giving rise to an aesthetic characteristic of each site, generating a link between people and outside space.
The landscaping was planned from the beginning of the architectural project, creating a communication with the existing and generating a direct relationship with the environment, always taking as a premise the climatic variables of the inside spaces, transition and exterior spaces. The vegetation and the containment of different spaces were used, giving rise to an aesthetic characteristic of each site, generating a link between people and outside space.
 © Alejandro Peral
亚历杭德罗·佩拉尔(Alejandro Peral)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Estudio V2 Arquitectos
Location La Plata, Argentina
Architect in Charge Matías Villadeamigo
Area 340.0 m2
Project Year 2017
Photographer Alejandro Peral, Courtesy of Estudio V2 Arquitectos
Category Houses Interiors
Manufacturers Loading...

                    

举报

OL小麋鹿

什么也没写

1816 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年