The Focal Length RENESA Architecture Design Interiors Studio

2018-09-28 21:00
 © Suryan//Dang
/Dang
架构师提供的文本描述。Renesa建筑设计室内工作室的焦距是一个自适应的重用项目,它基于不同元素的渐进式组合和对比的物质性而被概念化。这是一个定制的光学物体的结合,从他们原来的背景,然后结合一个有目的概念,以产生一个艺术,如安装画廊,一个大胆和最小的意识形态,以增加其现有的有机遗产的Maggo光学。
Text description provided by the architects. The Focal Length by Renesa Architecture Design Interiors Studio is an adaptive reuse project that has been conceptualized on the progressive composition of different elements and contrasting materiality. It is a marriage of customized optical objects removed from their original context and then combined with a purposeful concept to result in an art like installation gallery with a bold and minimal ideology to add to its existing organic legacy of The Maggo Optics.
Text description provided by the architects. The Focal Length by Renesa Architecture Design Interiors Studio is an adaptive reuse project that has been conceptualized on the progressive composition of different elements and contrasting materiality. It is a marriage of customized optical objects removed from their original context and then combined with a purposeful concept to result in an art like installation gallery with a bold and minimal ideology to add to its existing organic legacy of The Maggo Optics.
 © Suryan//Dang
/Dang
该项目将光学商店的所有典型基本功能安排在一个占地1000平方英尺的豪华空间中,多年来在首都一座已有40年历史的建筑的地面框架内发展壮大。从本质上讲,Renesa Studio将该空间划分为四个功能区,一个用于展示和销售,一个是隐蔽的测试室,还有一个用于视图控制的房间,最后是一个用于附加服务的后端技术区域。这种沿分布轴的间隔风序列利用并促进了空间的纵向发展。
The Project organizes all the typical basic functions of an optical shop in a lavish 1000 sq ft space that has evolved and grown over years within the ground level framework of a 40 year old built structure in the capital. Essentially , Renesa Studio has divided the space into four functional zones , one for displaying and selling , a concealed testing room along with a room for view control and finally a backend technical area for the attached services. This sequence of spacing winds along distribution axis that exploits and enhances the longitudinal development of the space.
The Project organizes all the typical basic functions of an optical shop in a lavish 1000 sq ft space that has evolved and grown over years within the ground level framework of a 40 year old built structure in the capital. Essentially , Renesa Studio has divided the space into four functional zones , one for displaying and selling , a concealed testing room along with a room for view control and finally a backend technical area for the attached services. This sequence of spacing winds along distribution axis that exploits and enhances the longitudinal development of the space.
焦距考虑了显示眼镜的要求和通过设计来提出销售的方法,其中商店内部的主要元素是永恒的、常绿的水磨石。RenesaStudio的目的是为了改变零售类别中的重要性的感知,从常用的重型框架中,用黄铜框架的背光压条搁板系统来改变重要性。客户需要进行改造,是为了象征他们自己的品牌,拥有更独特的和建筑的特性,而且是一种特殊的眼镜零售。所得到的产品是在光学世界上艺术地精心制作的艺术表现。随着拱形占据了公平的价格显示区域,高端个人堆叠单元将非常不同的角色添加到空间,每个模块具有其自己的几乎所有通过弯曲的拱形天花板连接的小舞台,该天花板隐藏了建筑物的旧的现有结构。
The Focal Length considers the requirement for displaying glasses and a way to propose the sale via design with the primary element of the shop interiors being the timeless, evergreen Terrazzo. Renesa Studio deliberately aims to change the perception of materiality in the retail category with the brass framed backlit beading shelving system from the usual heavy duty frames. The clients need for the revamp was to symbolize their own brand with more unique and architectural identity, in addition to being a special retail for eyewear. The resulting product was an artistically crafted representation of art in the optics world. With the arches taking the fair price display area , the high end individual stacked units add a very different character to the space with each module having its own little stage all connected via the curved arched ceiling that conceals the old existing structure of the building.
The Focal Length considers the requirement for displaying glasses and a way to propose the sale via design with the primary element of the shop interiors being the timeless, evergreen Terrazzo. Renesa Studio deliberately aims to change the perception of materiality in the retail category with the brass framed backlit beading shelving system from the usual heavy duty frames. The clients need for the revamp was to symbolize their own brand with more unique and architectural identity, in addition to being a special retail for eyewear. The resulting product was an artistically crafted representation of art in the optics world. With the arches taking the fair price display area , the high end individual stacked units add a very different character to the space with each module having its own little stage all connected via the curved arched ceiling that conceals the old existing structure of the building.
 © Suryan//Dang
/Dang
这一空间为我国这种光学零售商店的前景提供了一个非常不同的建筑视角。运动的概念和每一个空间框架使个人能够揭示不同的空间情感。穿越这个空间的旅程解释了Renesa Studio将视觉和光学信息集成到设计敏感性中的思想。从通过使用不同形状和大小的镜片的“会聚”到通过使用永恒的整体水磨石创造纯粹的开放展览空间,空间的功能更像“眼睛”,具有多重同时“反射和折射”的功能,以提高Maggo光学整体商业哲学及其未来遗产的空间体验质量。
The space puts a very different architectural perspective to the vision of such optical retail stores in our country. The notion of movement and each spatial frame empowers the individual to reveal a different emotion of space. The journey through this space explains Renesa Studio's ideology of integrating information about vision and optics into a design sensibility. From the "convergence" through the use of different mirrors in various shapes and sizes of lenses to creating pure open exhibition spaces through the use of timeless monolithic terrazzo , the space functioned more like the "eye" with multiple simultaneous "reflections and refractions" to enhance the quality of spatial experience of the holistic business philosophy of Maggo Optics and its future legacy.
The space puts a very different architectural perspective to the vision of such optical retail stores in our country. The notion of movement and each spatial frame empowers the individual to reveal a different emotion of space. The journey through this space explains Renesa Studio's ideology of integrating information about vision and optics into a design sensibility. From the "convergence" through the use of different mirrors in various shapes and sizes of lenses to creating pure open exhibition spaces through the use of timeless monolithic terrazzo , the space functioned more like the "eye" with multiple simultaneous "reflections and refractions" to enhance the quality of spatial experience of the holistic business philosophy of Maggo Optics and its future legacy.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects RENESA Architecture Design Interiors Studio
Location New Delhi, Delhi, India
Design Team Sanjay Arora, Sanchit Arora, Vandana Arora, Virender Singh, Akarsh Verma, Jagdish Bhangari, Aayush Misra, Sumit Singhania
Area 1000.0 ft2
Project Year 2018
Photographs Suryan//Dang
Category Interior Design
Manufacturers Loading...

                    

举报

前沿分享

什么也没写

1749 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年