Morrone House Bloco Arquitetos

2018-09-28 09:00
 © Haruo Mikami
c.HaruoMikami
建筑师提供的文字说明。这所房子是在巴西利亚靠近钢琴的居民区建造的。现存的“佩基”(巴西Savannah的一个物种受法律保护)位于批次的前面。由于邻居的巨大建筑物,我们决定优先考虑内部视觉、交替构造的空间和空的空间,从而增加进入住宅的自然光的量。
Text description provided by the architects. The house was built in a residential neighbourhood close to the Plano Piloto in Brasilia. An existing “pequi” tree (one species of the Brazilian Savannah protected by law) is in the front of the lot. Due to the massive buildings of the neighbours we have decided to prioritize the inner visuals, alternating constructed spaces and empty spaces, increasing the amount of natural light into the house.
Text description provided by the architects. The house was built in a residential neighbourhood close to the Plano Piloto in Brasilia. An existing “pequi” tree (one species of the Brazilian Savannah protected by law) is in the front of the lot. Due to the massive buildings of the neighbours we have decided to prioritize the inner visuals, alternating constructed spaces and empty spaces, increasing the amount of natural light into the house.
 © Haruo Mikami
c.HaruoMikami
 Ground Floor Plan

                            
 © Haruo Mikami
c.HaruoMikami
第一项行动是按照当地的规定,模拟允许建造的总建筑面积。从这一点上,我们减去了部分卷,创造了五个主要的空隙。
The first action was to simulate the total built area that is allowed for the construction, following the local regulations. From this point we subtracted parts of the volume creating five main voids.
The first action was to simulate the total built area that is allowed for the construction, following the local regulations. From this point we subtracted parts of the volume creating five main voids.
 © Haruo Mikami
c.HaruoMikami
 
 © Haruo Mikami
c.HaruoMikami
第一种是在房子前面,将现有的“Pequi”树与底层客房的内部花园结合起来;第二种是位于大楼中心的空隙,作为一口自然光井,将底层的客厅与楼上的走廊连接起来;第三个空隙是房子的一个浴室的无根延伸;第四个空屋是房子的正门,第五个是用来把游泳池的一部分连接到房子上的,形成了一个部分遮阳的区域,供炎热的日子使用。
The first one, in front of the house, incorporates the existing “Pequi” tree to the internal garden of the guest room on the ground floor; the second void, in the centre of the building, works as a natural light well that visually links the living room in the ground floor to the corridor of the rooms upstairs; the third void is a roofless extension of one of the bathrooms of the house; the fourth void houses the main entrance of the house and the fifth one wase made to attach part of the swimming pool to the house, creating a partially shaded area for hot days.
The first one, in front of the house, incorporates the existing “Pequi” tree to the internal garden of the guest room on the ground floor; the second void, in the centre of the building, works as a natural light well that visually links the living room in the ground floor to the corridor of the rooms upstairs; the third void is a roofless extension of one of the bathrooms of the house; the fourth void houses the main entrance of the house and the fifth one wase made to attach part of the swimming pool to the house, creating a partially shaded area for hot days.
 © Haruo Mikami
c.HaruoMikami
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects BLOCO Arquitetos
Location Brazil
Authors Daniel Mangabeira, Henrique Coutinho, Matheus Seco
Area 4919.11 ft2
Project year 2017
Photographs Haruo Mikami
Category Houses
Manufacturers Loading...

                    

举报

不惊

什么也没写

1766 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    每日更新,已有百部精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年