Holiday Home Between Dunes and Beach De Zwarte Hond

2018-09-27 02:00
 © Harry Cock
c.哈里·柯克
架构师提供的文本描述。De Zwarte Hond在荷兰北海岸Schiermonnikoog的沙丘和海滩之间设计了一个新的度假别墅。一个诱人的避风港,高度的隐私,同时尊重有价值的景观。
Text description provided by the architects. De Zwarte Hond has designed a new holiday home between the dunes and the beach on Schiermonnikoog, an island off the north coast of the Netherlands. An inviting haven, with a high degree of privacy whilst respecting the valuable landscape.
Text description provided by the architects. De Zwarte Hond has designed a new holiday home between the dunes and the beach on Schiermonnikoog, an island off the north coast of the Netherlands. An inviting haven, with a high degree of privacy whilst respecting the valuable landscape.
 © Harry Cock
c.哈里·柯克
德扎瓦特·洪德多年来一直在西弗里西亚岛的度假家庭项目上工作。既有建筑传统又与新概念结合起来。从一个典型的木质夏装和茅草屋顶到后面的砖房,带有缓坡的屋顶和大量的玻璃,都被纳入反映节日感觉的家庭中:乐观的、光明的和与自然的直接接触。与朋友和家人共度时光的亲密位置。
De Zwarte Hond has been working on holiday home projects on the West Frisian Islands for many years. Existing building traditions are combined and integrated with new concepts. Characteristics ranging from a typical wooden summer house with verandas and thatched roof, to the later brick bungalows with gently-sloping roofs and large expanses of glass, are incorporated in homes that reflect that holiday feeling: optimistic, light and in direct contact with nature. Intimate locations to spend time with friends and family.
De Zwarte Hond has been working on holiday home projects on the West Frisian Islands for many years. Existing building traditions are combined and integrated with new concepts. Characteristics ranging from a typical wooden summer house with verandas and thatched roof, to the later brick bungalows with gently-sloping roofs and large expanses of glass, are incorporated in homes that reflect that holiday feeling: optimistic, light and in direct contact with nature. Intimate locations to spend time with friends and family.
 © Harry Cock
c.哈里·柯克
多年来,对更多空间的需求有所增加,对更多奢侈品和可持续性的渴望也是如此。然而,关于这些岛屿的条例规定了适度。高度和表面积受到限制,以确保景观不被过度开发。
Demand for more space has increased over the years as has the desire for more luxury and sustainability. Regulations on the islands, however, stipulate moderation. Height and surface area are restricted to ensure the landscape is not over-exploited.
Demand for more space has increased over the years as has the desire for more luxury and sustainability. Regulations on the islands, however, stipulate moderation. Height and surface area are restricted to ensure the landscape is not over-exploited.
 Ground Floor

                            
这个“沙丘和海滩之间的度假之家”也是在这样的背景下设计的:一个适度的体积,公开地与周围环境相连,相当大的舒适度和很大程度的隐私。由于住宅部分低于地面,住宅面积远大于最初出现的面积。
This ‘Holiday home between dunes and beach’ is also designed within this context: a modest volume openly connected with its surroundings, considerable comfort and a large degree of privacy. Because the home is partially below ground level the residential area is far larger than at first appears.
This ‘Holiday home between dunes and beach’ is also designed within this context: a modest volume openly connected with its surroundings, considerable comfort and a large degree of privacy. Because the home is partially below ground level the residential area is far larger than at first appears.
 © Harry Cock
c.哈里·柯克
三间卧室、一个箱床、两个浴室和一个游戏室位于地下。生活区位于地面上方:客厅、厨房、书房和餐厅,以及一个阳台,清晰地界定了沙丘景观与家庭之间的界限。这些单独的实体同时可视地互连。这样的布局可以确保足够的空间从一个大的组中后退,而且还有一个舒适的假日之家。
The three bedrooms, a box bed, two bathrooms and a games room are situated below ground. The living areas are situated above ground: a living room, kitchen, study and dining room, and a veranda that clearly defines the boundary between the dune landscape and the home. These separate entities are at the same time visually interconnected. A layout that ensures sufficient spaces to retreat from a large group, but also a cosy holiday home for two.
The three bedrooms, a box bed, two bathrooms and a games room are situated below ground. The living areas are situated above ground: a living room, kitchen, study and dining room, and a veranda that clearly defines the boundary between the dune landscape and the home. These separate entities are at the same time visually interconnected. A layout that ensures sufficient spaces to retreat from a large group, but also a cosy holiday home for two.
 
这座建筑在景观中发挥着高度差异的作用。这间被太阳晒得湿透的大卧室-有着绿色和天堂般的风景-位于沙丘向下的地方,同时也完全隐藏在视线之外。剩下的两间卧室在大楼的另一边,公共道路就在那里。从远处看,它们也是看不见的,但由于景观的中断,它们有充足的日光。客厅窗户前的大百叶窗可以关闭,以创造隐私。天窗类似于塔顶突出,并确保建筑物始终有足够的光线。
The building plays with the height difference in the landscape. The large sun-drenched bedroom – with its green and heavenly view – is located where the dunes drop downwards and is at the same time completely hidden from view. The remaining two bedrooms are on the other side of the building, where the public road runs. These, too, are not visible from a distance but have plenty of daylight due to breaks in the landscape. A large shutter in front of the living room window can be closed in order to create privacy. Skylights resembling turrets protrude from the roof and ensure that the building always has sufficient light.
The building plays with the height difference in the landscape. The large sun-drenched bedroom – with its green and heavenly view – is located where the dunes drop downwards and is at the same time completely hidden from view. The remaining two bedrooms are on the other side of the building, where the public road runs. These, too, are not visible from a distance but have plenty of daylight due to breaks in the landscape. A large shutter in front of the living room window can be closed in order to create privacy. Skylights resembling turrets protrude from the roof and ensure that the building always has sufficient light.
 © Harry Cock
c.哈里·柯克
该外观,包括精致锯橡木干燥在露天,使其独特的特点和风化,只会改善它的外观。绿色的屋顶完成了房子在景观中的伪装。在很短的一段时间内,这个带外部空间的度假屋是如何构成整个沙丘景观的一部分,就像德·兹瓦特·霍德(De Zwarte Hond)设计的“德维尔·布顿”(De Ville Buiten)一样。
The façade, comprising finely sawn oak dried in the open air gives the home its unique character and weathering only improves its appearance. The green roof completes the home’s camouflage in the landscape. It is already perceptible how, in a short period of time, the holiday home with its external spaces forms part of the overall dune landscape, as is the case with ‘De Ville Buiten’ designed too by De Zwarte Hond.
The façade, comprising finely sawn oak dried in the open air gives the home its unique character and weathering only improves its appearance. The green roof completes the home’s camouflage in the landscape. It is already perceptible how, in a short period of time, the holiday home with its external spaces forms part of the overall dune landscape, as is the case with ‘De Ville Buiten’ designed too by De Zwarte Hond.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects De Zwarte Hond
Location The Netherlands
Lead Architects Jurjen van der Meer, Henk Stadens
Area 220.0 m2
Project Year 2018
Photographs Harry Cock
Category Houses
Manufacturers Loading...

                    

举报

喵锅先森Danbo

什么也没写

1784 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年