Coombe Lane Ampuero Yutronic

2018-09-22 05:00
 © Matteo Bonotto
.Matteo Bonotto
架构师提供的文本描述。这座位于伦敦西南部的1930年半独立式住宅,此前未经现代化改造,已被彻底改造,为这座家庭住宅提供了急需的新功能空间。
Text description provided by the architects. This previously un-modernised two storey 1930’s semi-detached house in South West London has been completely reconfigured to provide much needed new functional spaces to this family home.
Text description provided by the architects. This previously un-modernised two storey 1930’s semi-detached house in South West London has been completely reconfigured to provide much needed new functional spaces to this family home.
 © Matteo Bonotto
.Matteo Bonotto
该设计扩展了房子后面的底层布局,以创造更多的社交空间,包括一个新的大型厨房和餐厅,直接通往朝南的花园。原先破旧的车库在主房子的一侧进行了改建和扩建,以便与邻近的建筑物保持一致,以提供新的卧室、浴室和附属空间。一楼被翻新,提供三间卧室和一间家庭浴室。
The design extends the ground floor layout at the rear of the house to create additional social spaces, comprising of a new large kitchen and dining area, with direct access to the south-facing garden. The previously dilapidated garage to the side of the main house has been remodeled and extended to align with the neighbouring building to provide a new bedroom, bathroom and ancillary spaces. The first floor is refurbished, offering three bedrooms and a family bathroom.
The design extends the ground floor layout at the rear of the house to create additional social spaces, comprising of a new large kitchen and dining area, with direct access to the south-facing garden. The previously dilapidated garage to the side of the main house has been remodeled and extended to align with the neighbouring building to provide a new bedroom, bathroom and ancillary spaces. The first floor is refurbished, offering three bedrooms and a family bathroom.
 
这两个新的单层体积对现有房屋和相邻建筑的国内规模有对称的响应。它们的简单形式和柔和的材料调色板在花园高度的总体组成范围内增加了微妙而又动态的干预。
The two new single-storey volumes respond sympathetically to the domestic scale of the existing house and the neighbouring buildings. Their simple form and subdued palette of materials add a subtle yet dynamic intervention within the overall composition of the garden elevation.
The two new single-storey volumes respond sympathetically to the domestic scale of the existing house and the neighbouring buildings. Their simple form and subdued palette of materials add a subtle yet dynamic intervention within the overall composition of the garden elevation.
 © Matteo Bonotto
.Matteo Bonotto
这些新建筑是用白色的、质地较轻的手工砌成的砖砌而成,并配以浅色的灰泥,整体外观苍白而均匀,这是对上面现有外墙的白色渲染的补充。砖墙加冕一个暴露的混凝土顶盖,形成一个独特的边缘,到顶部的建筑物。高性能,金属框架,玻璃滑动窗口和门提供直接连接之间的花园,新的居住空间和新的卧室。
The new buildings are constructed in a white, lightly textured, handmade stock brick with a light-coloured mortar, creating a pale and homogeneous overall appearance, complimenting the white render of the existing façade above. The brick walls are crowned with an exposed concrete coping to form a distinctive edge to the top of the buildings. High performance, metal framed, glazed sliding windows and doors provide direct connections between the garden, the new living spaces and the new bedroom.
The new buildings are constructed in a white, lightly textured, handmade stock brick with a light-coloured mortar, creating a pale and homogeneous overall appearance, complimenting the white render of the existing façade above. The brick walls are crowned with an exposed concrete coping to form a distinctive edge to the top of the buildings. High performance, metal framed, glazed sliding windows and doors provide direct connections between the garden, the new living spaces and the new bedroom.
 First floor plan
一楼平面图
除了以玻璃为主的南面直射阳光外,新屋顶还配有一盏大屋顶灯,为房屋中心带来更多的自然光。室内继续使用浅色材料,以创造简单和谐的空间,以补充建筑物的外部。新的浅色橡木地板贯穿整个底层,视觉上把房子的新旧部分捆绑在一起。
In addition to the direct sunlight from the predominantly glazed south façade, the new roof is punctuated with a large roof light to bring additional natural light into the heart of the house. The use of light coloured materials is continued inside the house to create simple and harmonious spaces that compliment the exterior of the building. The new pale oak floor runs throughout the ground floor, visually tying together the new and old parts of the house.
In addition to the direct sunlight from the predominantly glazed south façade, the new roof is punctuated with a large roof light to bring additional natural light into the heart of the house. The use of light coloured materials is continued inside the house to create simple and harmonious spaces that compliment the exterior of the building. The new pale oak floor runs throughout the ground floor, visually tying together the new and old parts of the house.
 © Matteo Bonotto
.Matteo Bonotto
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Ampuero Yutronic
Location Greater London, United Kingdom
Architect in Charge Javier Ampuero, Catalina Yutronic
Design Team Javier Ampuero, Catalina yutronic, Andy Wakefield
Area 115.0 m2
Project Year 2018
Photographs Matteo Bonotto
Category Extension
Manufacturers Loading...

                    

举报

埋头设计

什么也没写

1783 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年