您目前访问的 如室网 登录后容易掉线
请收藏不含 “new” 的如室网址www.rushi.net

K.J. Somaiya College for Information Technology Sameep Padora - Associates

2018-08-25 02:00
架构师提供的文本描述。这座IT学院大楼是位于孟买北部Sion校区的K.J.Somaiya工程学院的一个附属建筑。这座新建筑的两侧是一座水泥厂,另一端是一条被污染的小河,西面则是现有的8层工程学院大楼。
Text description provided by the architects. The IT college building is an addition to the K.J. Somaiya Institute of Engineering on their Sion campus in Northern Mumbai. The site for the new building was flanked on one end by a cement plant, on another by a contaminated rivulet and on the west by the existing 8 storey engineering college building.
Text description provided by the architects. The IT college building is an addition to the K.J. Somaiya Institute of Engineering on their Sion campus in Northern Mumbai. The site for the new building was flanked on one end by a cement plant, on another by a contaminated rivulet and on the west by the existing 8 storey engineering college building.
 © Edmund Sumner
(c)埃德蒙·萨姆纳
客户简介是为新学院安排的项目,包括车间、实验室、演讲室
The client brief was for the new institute to accommodate programs that included Workshops, Laboratories, Lecture Rooms & Student Community Rooms along with an extension to the existing cafeteria in the adjoining building, to be built in a second phase.
The client brief was for the new institute to accommodate programs that included Workshops, Laboratories, Lecture Rooms & Student Community Rooms along with an extension to the existing cafeteria in the adjoining building, to be built in a second phase.
 © Edmund Sumner
(c)埃德蒙·萨姆纳
 
 © Edmund Sumner
(c)埃德蒙·萨姆纳
在一个高度的基座上升起建筑物以防止蒙索的洪水,每个项目都基于方案邻接关系和两个庭院。庭院周围有一个类似阳台的流通空间,作为一个活动中心,链接着所有的研究房间,并为学生们创造机会,通过机会会议和彼此的互动来学习。
Raising the building on a high plinth to protect against flooding in the monsoons, each of the programs are located based on programmatic adjacencies and around two courtyards. A veranda-like circulation space around the courtyard doubles as an activity spine linking all the study rooms and creating opportunities for students to learn through chance meetings and interaction with each other.
Raising the building on a high plinth to protect against flooding in the monsoons, each of the programs are located based on programmatic adjacencies and around two courtyards. A veranda-like circulation space around the courtyard doubles as an activity spine linking all the study rooms and creating opportunities for students to learn through chance meetings and interaction with each other.
所有项目面向墙壁的庭院设计都有开口,以便与庭院、阳台和聚集在球场周围的教室中的其他学生进行视觉连接。因此,即使在他们各自的空间里,学生们也会觉得自己处在一个没有隔阂的集体学习环境中。
The courtyard facing walls of all programs are designed with openings to allow a visual connect with other students in the courtyards, veranda and the classrooms clustered around the court. The students hence even when in their respective spaces feel as if they are in a collective learning environment without walls separating them.
The courtyard facing walls of all programs are designed with openings to allow a visual connect with other students in the courtyards, veranda and the classrooms clustered around the court. The students hence even when in their respective spaces feel as if they are in a collective learning environment without walls separating them.
 © Edmund Sumner
(c)埃德蒙·萨姆纳
讲习班、实验室、讲座
The Workshops, Laboratories, Lecture, & Community rooms are designed without any shared walls to create vistas outwards between each program, to reduce any noise transfer from one room to the next, and to allow air circulation around the rooms keeping them cooler.
The Workshops, Laboratories, Lecture, & Community rooms are designed without any shared walls to create vistas outwards between each program, to reduce any noise transfer from one room to the next, and to allow air circulation around the rooms keeping them cooler.
 © Edmund Sumner
(c)埃德蒙·萨姆纳
隔热的屋顶平面跨越所有的程序,将它们连接在一起成为一个独特的奇异建筑,同时折叠成巨大的水帘,将雨水引导到庭院中,进而进入收获罐。
The insulated roof plane spans over all programs linking them together into a distinct singular building while folding into giant water gargoyles that would channel rainwater into the courtyards and further into harvesting tanks.
The insulated roof plane spans over all programs linking them together into a distinct singular building while folding into giant water gargoyles that would channel rainwater into the courtyards and further into harvesting tanks.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                    

举报

新世相

什么也没写

1833 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    右键保存、高清大图仅支持VIP会员
    投稿

    rs@rushi.net

    微信交流群

    返回页面顶部
    名师作品集【专享】
    全网名师最多、更新最快、作品最全
    作品库【无限查阅、一键下载】
    全球最大室内作品库,超33万部
    精品资料【下载】
    全年精品资料更新超1000部
    灵感搜索【原图下载】
    中文搜索全球顶尖案例灵感图
    设计师生活馆【内购价】
    5大电商平台官方合作,专享内购价
    CAD库【模型下载】
    cad单体模型库精准搜索查找下载
    免广告打扰【屏蔽】
    屏蔽全站广告,享受纯净体验
    3D模型【送199币值199元】
    分享全网最新精品3D模型
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年