Lefortovo buro5

2018-08-15 02:00
架构师提供的文本描述。这套公寓的布局在莫斯科很常见,两翼两旁,房间相对,窗户俯瞰两边。计划有不同的变化,但原则是一个:在中间,作为连接,走廊和房间的两侧。
Text description provided by the architects. The layout of the apartment is quite often found in Moscow, two wings with rooms opposite each other and windows overlooking the two sides. There are different variations of the plan, but the principle is one: in the center, as a link, corridor - and rooms on the sides.
 Floor Plan

                            
布局有许多优点,但有一些细微差别。“由于大部分墙壁都是承重的,所以很难对这样的公寓计划做出改变。”在这里,我们几乎没有改变什么,因为场地的分区涉及分区。在公寓的一侧,我们带着一个厨房-餐厅,和客厅组合在一起。另一边是一间隔离的卧室。浴室和更衣室的入口是由走廊提供的。
The layout has a number of advantages, but there are some nuances. "It is always difficult to make changes to such an apartment plan since most of the walls are bearing. Here, we almost changed nothing, for the zoning of the premises involved partitions. On one side of the apartment, we carried a kitchen-dining room, combined with a living room. On the other side is an isolated bedroom. The entrance to the bathroom and the dressing room is provided from the corridor.
 © Luciano Spinelli
卢西亚诺·斯皮内利
装饰的重点是天然材料和粗糙的纹理。将客厅和厨房隔开的金属和玻璃门是透明的。通过玻璃,光线自由地通过,没有关闭的感觉。它们的黑色框架为室内增添了更多的图形。
The accent in decoration is on natural materials and rough, rough textures. "The metal and glass doors dividing the living room with the kitchen are transparent. Through the glass, light passes freely, and there is no sense of closure. And their black frames add more graphics to the interior. "
 © Luciano Spinelli
卢西亚诺·斯皮内利
这样做的目的是让墙壁和天花板变成混凝土:在一个粗糙的背景下,简单的雕塑轮廓的木制家具将被突出显示出来。为了更大的表现力,橱柜、桌子、床和控制台的正面必须有一个统一的色调,这样室内才能被视为一体。
The idea was to leave the walls and ceilings concrete: on a rough background, wooden furniture of simple sculptural silhouettes will be highlighted. "For greater expressiveness, the facades of the cabinets, the table, the bed, the consoles must have a uniform shade, so that the interior is perceived as one.
 © Luciano Spinelli
卢西亚诺·斯皮内利
厨房上方有一个隐藏的引擎盖,这使得室内非常简约、有约束的调色板,在所有房间中都是一样的,也是整体概念的一部分。灯具拉长的黑色线条强调布局和空间的形状,并显示运动方向。
Above the kitchen there is a hidden hood that makes the interior very minimalistic Restrained palette, the same in all rooms, is also part of the overall concept. The elongated black lines of the luminaires emphasize the shape of the layout and space and show the direction of movement
 © Luciano Spinelli
卢西亚诺·斯皮内利
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects buro5
Location Moscow, Russia
Architect in Charge Boris Denisyuk
Area 75.0 m2
Project Year 2018
Photographs Luciano Spinelli
Category Apartment Interiors
Manufacturers Loading...

                    

举报

冬惊一身

什么也没写

1894 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年