Clara House Tovo Sarmiento arquitectos

2018-08-07 11:00
架构师提供的文本描述。在一个低矮房屋比比皆是的社区,一条只有200米长的通道被发现,甚至土著人也认不出来。这是一个你仍然可以听到风在树上的地方,即使在地理上你是在一个大城市的中心。城市组织被分成几个小块;所有的尺度都是相等的(7×15米);它们在生活中产生一种相似于建筑物共存但在平原上被推翻的亲密关系。
Text description provided by the architects. In a neighborhood where low houses abound, a passage of barely 200 meters in length is discovered that even the natives do not recognize. It is a place where you can still hear the wind in the trees, even though geographically you are in the center of a big city. The urban tissue is divided in plots; all equal and of tight measures (7 x 15 m.); they generate a closeness in the living that resembles the coexistence of a building but overturned in the plain.
 Axonometric

                            
项目建议书很简单。认出了这个站点的4个边界,素食者们吃了它们,主要的行动是重申一个透明的空虚。将一系列不同的筛子产生的节奏转化为原始的建筑资源之一。
The project proposal was simple. Recognize the 4 boundaries of the site, vegetate them and that the predominant action was a reaffirmation of a diaphanous emptiness. The cadence that gives the succession of different sieves was transformed into one of the primordial architectural resources. 
 © Cristóbal Palma / Estudio Palma
Cristal Palma/Estudio Palma
从一开始,植物就是主角。本地和低维持种是当地动物群的发现。外部和内部读取没有连续性的解决方案。因此,通常使用的空间在进入地板的过程中是一次不可察觉的事故。所建的建筑最终与一楼最亲密的空间联系在一起。
The vegetation was, from the beginning, the protagonist. Native and low maintenance species were a finding for the local fauna. Exterior and interior are read without continuity solution. As a result, spaces of common use are an imperceptible accident in the course of the access floor. And what is built ends up identifying with the most intimate spaces on the first floor.
 
房子给公共空间的形象是绝对紧缩的。原来那所房子的旧墙一直保存着,使它变白,只是用一扇用实木做的窄门插进去。攀援植物克服了这一限制,从而给整体以一种狂野的表现。这一序言与来访者在街门被穿过后所期望看到的并不吻合。惊喜是第一次相遇的一部分。
The image that the house gives to the public space is of absolute austerity. The old wall of the house that existed before was kept, whitening it, and only intervening it with a narrow door made of solid wood. Climbing plants conquered this limit, thus giving a wild expression to the whole. This preamble does not coincide with what the visitor expects to see once the door of the street is crossed. Surprise is part of this first encounter.
 © Cristóbal Palma / Estudio Palma
Cristal Palma/Estudio Palma
房子给公共空间的形象是绝对紧缩的。原来那所房子的旧墙一直保存着,使它变白,只是用一扇用实木做的窄门插进去。攀援植物克服了这一限制,从而给整体以一种狂野的表现。这一序言与来访者在街门被穿过后所期望看到的并不吻合。惊喜是第一次相遇的一部分。
The image that the house gives to the public space is of absolute austerity. The old wall of the house that existed before was kept, whitening it, and only intervening it with a narrow door made of solid wood. Climbing plants conquered this limit, thus giving a wild expression to the whole. This preamble does not coincide with what the visitor expects to see once the door of the street is crossed. Surprise is part of this first encounter.
 © Cristóbal Palma / Estudio Palma
Cristal Palma/Estudio Palma
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architect Tovo Sarmiento arquitectos
Location Caballito, Argentina
Architects in Charge Nicolás Tovo, Teresa Sarmiento
Area 140.0 m2
Project Year 2014
Photographer Cristóbal Palma / Estudio Palma
Category Houses Interiors
Manufacturers Loading...

                    

举报

很久没有重命名

什么也没写

1826 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年