San Enrique 577 Hotel Fantuzzi + Rodillo Arquitectos

2018-08-02 15:00
建筑师提供的文字说明。在瓦伦帕的一个最旅游的丘陵的中心,我们建议整修和扩建一个旧的住房建筑,以将其改造成一个酒店。我们在二层楼增加了一层新的地板,稍微伸出周围的建筑物,在街道上产生了新的体积对比。
Text description provided by the architects. In the centre of one of the most touristic hills in Valparaíso, we proposed the refurbishment and expansion of an old housing building for its transformation to a hotel. We added a new floor to the two-storey building, slightly overhanging the surrounding buildings and generating a new volumetric contrast in the street.
 © Pablo Blanco
帕布洛·布兰科
入口处所在的南立面由于其建筑质量、山体建筑的代表性及其重要性和布置而得以保留。原有的窗户组成和比例被保留下来,提供了一个和谐的结果。那家新店,与原店不相上下。然而,鉴于北部外观破旧不堪,需要进行全面重建。一个新的金属结构允许创造宽窗户与阳台,打开建筑物到瓦尔帕莱索湾和它的山丘在一个无与伦比的全景。
The southern façade, where the entrance is placed, is kept due to its architectural quality, representative of the buildings in the hill and its materiality and arrangements. The original composition and proportion of the windows is preserved, providing a harmonious outcome. The new store, is fitted to the original without rivaling with it. However, the northern façade, needed a full reconstruction given its dilapidated state. A new metal structure allows to create wide windows with balconies that open the building to the bay of Valparaiso and its hills in an incomparable panoramic view.
 © Pablo Blanco
帕布洛·布兰科
 Section BB'
BB节‘
 © Pablo Blanco
帕布洛·布兰科
在建筑内部,由于楼梯和内露台产生的空隙,空间被组织起来。这一空间,连接了酒店的所有不同的地方,无论是垂直的还是水平的,离开房间到楼梯的两侧,并将它们与露台上的走道连接起来。金属部分和木版的使用,使设置的轻巧,扩大了更大的中心空间。此外,露台补充了这样一个拉长的计划的外墙不够雷电,提高了整个建筑的质量。房间结构紧凑,便于根据客户的需要进行配置。
Inside the building, the space is organized thanks to a void volume created by the staircase and the inner patio. This space, connects all the different places in the hotel, both vertically and horizontally, leaving the rooms to the sides of the staircase and linking them with walkways over the patio. The usage of metal sections and wooden finish, gives the set a lightness that enlarges even more the central space. Furthermore, the patio complements the insufficient lightning of the façades to such an elongated plan, improving the quality of the whole building. The rooms are composed soberly so they can be configured according to the necessities of the clients easily.
 © Pablo Blanco
帕布洛·布兰科
在结构上,四轮4‘橡木带的周边墙是保守的,主要的内部隔墙也是如此,对受损的木条进行加固。原有的2x10‘俄勒冈州松木梁结构也保持不变,用相似的碎片代替破碎的松木。除此之外,所有的地板都是维护的,在扩展中使用了类似的地板。新楼板结构采用金属拉伸架和镀锌钢板组合而成。
For the structure, the perimeter walls are conserved and so are the main inner partitions of 4x4'' oak wood strips, reinforcing the damaged ones. The original beam structure of 2x10'' Oregon pinewood is also kept, replacing the broken ones with similar pieces. In addition to this, all the flooring is maintained, using a similar one in the expansion. The structure in the new floor is made with a metallic stretcher frame and steel sections with galvanized steel sheets.
 © Pablo Blanco
帕布洛·布兰科
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                    

举报

新世相

什么也没写

1834 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年