House in Inari Taichi Nishishita Architect - Associates

2018-07-25 21:00
 © Masao Nishikawa
(3)Nishikawa Masao Nishikawa
建筑师提供的文字说明。当从路边看,这个站点在南北和南部都有一个深度,建筑都是在两侧建造的,基本上就像是一个封闭的死胡同。另一方面,当从场地的内部往外看时,来自城市化调整区的视线和光线沿着南路传播。
Text description provided by the architects. The site had a depth in the north and south when viewed from the roadside, buildings were built on both sides, basically, it was like a closed dead end. On the other hand, when looking out from the inside of the site, there was a lot of sight and light from the urbanization adjustment area spreading along the south road.
 © Masao Nishikawa
(3)Nishikawa Masao Nishikawa
再加上场地与道路高度的细微差别,我感觉到从近景到远山的山脉与地面有很强的联系。由于这样一个地点的明确方向,应该包括在建筑中的生活方式和光线看起来非常简单和明显。
Coupled with the slight difference in height between the site and the road, I felt a sense that the mountain ranges from the near view field to the far side Iyo mountains are strongly connected to the ground. Due to the clear direction as such a site, the way of life and light that should be included in the architecture seemed very simple and obvious.
 Floor Plans
平面图
 © Masao Nishikawa
(3)Nishikawa Masao Nishikawa
在这个网站上,我们认为重要的是我们能结合这个地方的特点,而不是通过建筑的力量来解决一些不利的情况。通过道路花园、近园、活园对城镇与建筑的联系进行排序。
On this site, we thought that it is important how much we can incorporate the characteristics of this place rather than solving the somewhat disadvantageous situation by the power of architecture. To make a sequence to the connection between town and architecture by road garden, approach garden, living garden.
 © Masao Nishikawa
(3)Nishikawa Masao Nishikawa
在光线下,我们认为,如果把建筑物内从“光”到“暗”的波动范围包围起来,我们就可以把人民生活所需的光和遥远土地上的山的亮度轻轻地连接起来。当我坐在一个让人想起洞穴的受保护的地方时,我喜欢从远处到达的光,并与城市保持联系和生活。我希望它能成为这样一个家庭的容器。
In the light, we thought that if we enclose the fluctuation range from "light" to "dark" in the building, we can connect the light necessary for the living of the people and the brightness of the mountains in the distant land gently. While sitting in a protected place reminiscent of a cave, I enjoy the light arriving from afar, and stay connected to the city and live. I hope that it will be a receptacle for such a family.
 © Masao Nishikawa
(3)Nishikawa Masao Nishikawa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Taichi Nishishita Architect & Associates
Location Japan
Area 110.95 m2
Project Year 2017
Photographs Masao Nishikawa
Category Houses

                    

举报

KnowYourself

什么也没写

1742 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年