LB Apartment Alventosa Morell Arquitectes

2018-07-16 05:00
 © Adrià Goula
(AdriàGoula)
架构师提供的文本描述。大首都高密度地区的旧公寓,如巴塞罗那的Vila de GràCIA,是常见的居住问题。
Text description provided by the architects. The old flats of hyperdensified areas of big capitals, such as Vila de Gràcia in Barcelona, is common that have problems of habitability.
 © Adrià Goula
(AdriàGoula)
LB公寓改造就是这样的一个例子,它反映了许多具有这些特点的社区住宅的情况,以及如何给出一个简单而有效的解决方案。这个狭小细长的平面在把自然光带到最里面的角落方面有明显的问题。过多的隔间化、战略上错位的存储元素和使用不当的后立面是造成这种阴郁和不稳定的原因。
The LB Flat Renovation is an example of the situation of many dwellings in neighborhoods of these characteristics and how to give a simple and effective solution. The small, narrow, elongated flat had obvious problems in bringing natural light to the innermost corners. An excess of compartmentalisation, strategically misplaced storage elements and a poorly used rear façade are the causes of the gloomy and precarious look.
客户们要求,在设计时考虑到他们最喜欢的两项活动:读书和与孙女玩耍,要求他们在预算紧张的情况下改善住宅的适宜居住条件。
The clients ask, with a tight budget, to improve the conditions of habitability of the dwelling taking into account in the design the two activities they like most: to read and to play with their granddaughters.
 © Adrià Goula
(AdriàGoula)
在LB公寓装修的第一个决定是删除所有的分区和内部元素,并留下一个完全透明的空间从正面到正面。下一步是通过更直接的接触来改善房子和后阳台之间的关系。将厨房从通往露台的画廊移走,就可以打开门面,甚至从你进入公寓的第一分钟起,露台就已经存在了。
The first decision in the LB Flat Renovation was to remove all the partitions and interior elements and leave a completely diaphanous space from facade to facade. The next step was to improve the relationship between the house and the back terrace through more direct contact. Removing the kitchen from the gallery that gives access to the terrace will allow to open the facade and that the terrace is present even from the first moment you come into the apartment.
 Floor Plan 03
平面图03
 © Adrià Goula
(AdriàGoula)
此时,您必须停止“移除”以“放置”某物。一个单一的音量配置和连接大厅,卧室和主房间。此外,这种自给自足的结构包含用作游戏室或作为所有房间的工作室和存储空间的地方。一刀切。最独特的一件LB公寓装修是一副独立的木骨架,落在地板上,靠在墙上,但不碰墓穴,这有助于对整个房子的整体理解。
At this point you have to stop “remove” to “put” something. A single volume configures and articulates the hall, the bedroom and the main room. In addition, this self-sufficient structure contains the place to be used as a playroom or as a studio and storage spaces for all rooms. All in one. The most unique piece of the LB Flat Renovation is an autonomous wooden skeleton landed on the floor and leaning against the wall but without touching the vault, which helps the unitary understanding of the whole house.
 © Adrià Goula
(AdriàGoula)
LB公寓装修的颜色和材料很快就被列出了:白色和木材。其结果是宽敞和良好的照明空间,完全适应客户的生活和活动。
The colors and materials of the LB Flat Renovation are quick to list; White and wood. The result is spacious and well-lit spaces perfectly adapted to the life and activity of the clients.
 © Adrià Goula
(AdriàGoula)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Alventosa Morell Arquitectes
Location Vila de Gràcia, Barcelona, Spain
Area 70.0 m2
Year Project 2016
Photography Adrià Goula
Category Apartment Interiors
Manufacturers Loading...

                    

举报

Oberkampf

什么也没写

1865 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    每日更新,已有百部精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年