NUA studio NUA Arquitectures

2018-07-17 05:00
 Cortesía de NUA Arquitectures
Cortesía de NUA建筑
 Cortesía de NUA Arquitectures
Cortesía de NUA建筑
架构师提供的文本描述。塔拉戈纳,战略位置在一座小山上,与地中海有着密切的关系。这种地理上的二元性使人们有可能找到像这个工作室这样的特权场所,这是这个城市为数不多的有海景的工作场所之一。
Text description provided by the architects. Tarragona, strategically located on a hill, has a close relationship with the Mediterranean. This geographical duality makes it possible to find such privileged places such as this studio, one of the few workplaces of the city with a sea view.
 Cortesía de NUA Arquitectures
Cortesía de NUA建筑
该项目的目的是使长期用作储存的空间恢复,并使其成为一个广阔而明亮的工作场所。
The aim of the project is to bring back the space used as storage for a long time and turn it into a wide and bright workplace.
 Cortesía de NUA Arquitectures
Cortesía de NUA建筑
干预分为三项行动。
The intervention was structured in three actions.
 Cortesía de NUA Arquitectures
Cortesía de NUA建筑
脱衣服。我们发现了1931年建筑的最初结构,由建筑师Francesc de Paula Morera Gatell建造的房子Antoni Rosell Fortuny。为了让他们呼吸和避免因潮湿而造成的恶化,我们对砖墙进行了修整。
Undress. We discovered the original structure of the building built in 1931, the house Antoni Rosell Fortuny, by the architect Francesc de Paula Morera Gatell. We rendered the brick wall in order to allow them to breathe and avoid deterioration caused by humidity. 
 
打开我们最大限度地利用了室内和室外的关系,鼓励人们与海洋进行视觉接触。我们拆除了墙壁,视觉连接工作室与公共大厅和公共空间。拱形结构有助于组织空间。
Open. We maximized the relationship between indoors and outdoors, encouraging visual contact with the sea. We removed walls connecting visually the studio with the common hall and public space. The arched structure helped to organize the space.
 Cortesía de NUA Arquitectures
Cortesía de NUA建筑
住在里面。我们定义和个性化的工作室使用不同的家具,由松木制成,以适应空间和活动的发展。
Inhabit. We defined and personalized the studio using different pieces of furniture made out of pinewood which adapt to the space and the activities which are developed in it.
 Cortesía de NUA Arquitectures
Cortesía de NUA建筑
脱去衣服,打开并居住在空间里。带回建筑的原始精神,鼓励新的物理和视觉联系。
Undress, open and inhabit the space. Bring back the original spirit of the building encouraging new physical and visual connections.
 Cortesía de NUA Arquitectures
Cortesía de NUA建筑
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects NUA Arquitectures NUA Arquitectures
Location Carrer Baixada de Toro, 43004 Tarragona, Spain
Author Architects Maria Rius, Arnau Tiñena, Ferran Tiñena
Area 32.0 m2
Year project 2015
Photographies Courtesy of NUA Arquitectures
Category Offices Interiors
Manufacturers Loading...

                    

举报

静谧光明

什么也没写

1818 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年