Red Chimney stpmj

2018-07-01 20:00
 © Bae Ji Hun
C.Bae冀Hun
架构师提供的文本描述。红烟囱,一个客房,把一个烟囱,一个建筑元素,转换成一个新的形象和程序。这座超大的烟囱,充满了各种各样的植物,允许自然光线和通风,而不是传导烟雾,它具有不同的程序和功能。
Text description provided by the architects. Red Chimney, a guest house, translates a chimney, an architectural element, to a new figure and program. Instead of conducting smoke, the oversized chimney, filled with various plants and allowing natural light and ventilation, holds diverse programs and functions.
 © Song Yousub
宋有子
 Floor Plan Details
楼面图则详情
 © Bae Ji Hun
C.Bae冀Hun
烟囱出现在严格的线性体积和夸张的屋顶地平线之上。它位于单户住宅和客房区域之间,作为房主和客人之间的缓冲区,起着至关重要的作用。同时,它还包含音乐、书籍和食物,使它成为社会用餐和休息的场所。
The chimney is popped up over the rigorous linear volume and exaggerated roof horizon. It is located between single family residence and guest rooms’ area and plays a vital role as a buffer between owner and guests. At the same time, it contains music, books and foods so that it becomes the place for social dining and rest space.
 Rendering Plan
绘制计划
房子的设计主要是根据现场的情况。这座150英尺长的单层建筑位于橘树林的中间.每个客房的小庭院与周围的隐私、能见度和活动直接相关。狭窄的和垂直的窗户朝向树木,小心地引导进来的光线,并向周围扩展视野。
The design of the house is primarily based on the site context. The 150-feet-long-single story building is located in the middle of tangerine tree grove. Small courtyards of each guest rooms directly relate to the surrounding in its privacy, visibility and activities. Narrow and vertical windows towards the trees carefully curate incoming light and expand views to the surroundings.
 © Bae Ji Hun
C.Bae冀Hun
游客发现和观察不断变化的天空和橘子场的情况,这成为他们的特殊经验的一部分,在水平平分上下。独特的体积特征故意远离它的乡土邻居,但与附近的房子联系在一起的传统功能烟囱,创造了有趣的对话,两者之间。
Visitors discover and observe ever changing condition of the sky and the tangerine field that become part of their special experience in a horizontal bisect above and below. The distinctive volumetric identity moves deliberately away from its vernacular neighbor but associates with the nearby houses with traditional function of chimney creating an interesting dialogue between the two.
 © Bae Ji Hun
C.Bae冀Hun
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects stpmj
Location Seogwipo-si, South Korea
Area 555.0 m2
Project Year 2018
Photographs Song Yousub, Bae Ji Hun
Category Houses
Manufacturers Loading...

                    

举报

潇萨无边

什么也没写

1741 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年