Black Ridge House Neil Dusheiko Architects

2018-06-19 03:00
 © Tim Crocker
提姆·克罗克
架构师提供的文本描述。黑岭屋是一个现有的三居室维多利亚式梯田房屋的延伸,这是沃森斯托华纳庄园的一部分。当时建造的房屋只有一间房深,朝南朝向街道,这就造成了一种被忽视的连接,那就是朝北的花园和后面的花园。客户对该项目的雄心是通过彻底改造房子来使房子重新焕发活力,以适应他们开放计划的生活方式,并与花园建立更大的联系,这个花园是由我们的客户设计的,我们的客户是一位鼓手,后来成为景观设计师。
Text description provided by the architects. The Black Ridge House is an extension to an existing three-bedroom Victorian terraced house that is part of the Warner Estate in Walthamstow. The existing homes built in that period were made one-room-deep and south-facing towards the street, creating a neglected connection to the north-facing garden to the rear. The clients’ ambition for the project was to completely re-energize the house by radically remodeling it to suit their lifestyle for open plan living and create a greater connection to the garden, which was designed by our client, a drummer turned landscape designer.   
 Proposed Ground Floor Plan
拟议底层图则
 © Tim Crocker
提姆·克罗克
设计的方法是保留现有住宅空间的大小和比例,但在房子后面创建一个很大的开放规划区域,在那里我们把厨房、餐饮和生活放在一个单独的空间中。通过将屋顶向中央倾斜,并将屋顶降低到边缘,形成了一种空间层次感,将侧重点放在边缘,并创建了一个带有高高天花板的餐饮空间。有一个新的主卧室和天窗浴室在一楼后延伸和一个绿色的刚玉屋顶毛毯,所以当看到窗外,风景是绿色的空间。房子里的大部分物品都是与我们的客户以及我们的工人和金属工人合作制作的,比如橡木覆盖的厨房,起居室里的钢制媒体单元,或者从旧地板上回收木材的滑动门。
The design approach was to retain the existing size and proportions of the existing domestic spaces but create a large open plan area towards the rear of the house where we combined kitchen, dining and living in a single space. By pitching the roof forms up into the center and lowering it at the edges a sense of spatial hierarchy was created giving a focus to the edges as well as creating a dining space with a tall ceiling. There is a new master bedroom and skylight bathroom in the first-floor rear extension and a green sedum roof blanket so that when looking out the windows, the view is onto green space. Most of the objects in the house where made in collaboration with our client and our team of joiners and metalworkers, such as the oak-clad kitchen, steel-crafted media unit in the living room or the sliding door of salvaged timber from an old floor. 
 Proposed Section A
拟议的A节
家庭包含许多节能功能,包括高度绝缘,地板加热在延伸,LED照明,广泛的天窗和高度绝缘的双层玻璃金属窗户。扩建的设计灵感来自华纳早期房屋的屋顶线条和节奏。总体设计包含了生物友好型设计原则的哲学,解决了我们对自然和自然过程的内在吸引力。通过构造出表面由自然过程(火)形成的自然产物[木材]的延伸-我们颂扬自然。该设计还包括wabi-sabi的想法-一种基于接受短暂性和缺陷的世界观。美被视为“不完美、无常和不完整”。
The home incorporates many energy-saving features including a high degree of insulation, underfloor heating in the extension, LED lighting, extensive skylights and highly insulated doubled glazed metal windows. The design of the extension was inspired by the roof lines and rhythm of the early Warner houses. The overall design embraces the philosophy of Biophilic design principles, addressing our innate attraction to nature and natural processes. By constructing the extension out of a natural product [timber] whose surface is formed by a  natural process [fire]–we celebrate nature. The design also includes ideas of wabi-sabi – a worldview that is based on the acceptance of transience and imperfection. Beauty is seen as being “imperfect, impermanent and incomplete.”
 © Tim Crocker
提姆·克罗克
在不同年代、不同水分和不同树液含量的木材上使用寿素板燃烧技术,结果并不总是受到控制-这一过程允许丰富的纹理、颜色和纹理,这是一种既美丽又自然的。一楼较薄的木材覆层板和一层采用宽格式的烧焦的黑寿司班克伯尼改良木覆层板,打破了这两个层次的质量和差别,给出了不同的尺度和细节感。
The Shou Sugi Ban technique of burning is used on wood with differing age, water, and sap content and the results are not always controlled – this process allows for a richness of texture, color, and grain which is at once beautiful and spontaneous. Thinner timber cladding panel on the first floor and a charred black Shou Sugi Ban Kebony modified wood cladding panel with a wide format on the ground floor breaks up the massing and differentiates between the two levels giving a different sense of scale and detail. 
 Proposed Sections B and C
拟议的B和C节
厨房岛利用台面上的活边,给人一种在现代室内环境中手工制作厨房的感觉。以及工作台面和橱柜门的天然橡木。滑动木门是由再生木材板制成,再加上暴露的黑色钢轨,进一步创造了现代工业的感觉。我们也应该提到混凝土在这个项目中的使用-它存在于预制厨房工作台面和悬臂式浴室盆中,这给这些物体带来了一种坚固的感觉。
The kitchen island utilizes a live edge on the countertop giving a sense of a hand-crafted approach to the kitchen within a modern interior. As well as natural oak for the worktop and cupboard doors. The sliding timber door was made from reclaimed timber panels, paired with exposed black steel track further creates a modern industrial feel. We should also mention the use of concrete on the project – which is present in the precast kitchen worktops and the cantilevered bathroom basin which gives a sense of solidity to these objects. 
 © Tim Crocker
提姆·克罗克
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Neil Dusheiko Architects
Location Greater London, United Kingdom
Area 130.0 m2
Project Year 2017
Photographs Tim Crocker
Category Renovation
Manufacturers Loading...

                    

举报

白关

什么也没写

1845 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年