Haxstead Garden House Tobias Partners

2018-06-19 17:00
建筑商帕特瓦德尔结构工程师帕特里奇结构景观迈尔斯鲍德温更多规格少规格
Builder Pat Waddel Structural Engineer Partridge Structural Landscape Myles Baldwin More Specs Less Specs
 © Justin Alexander
贾斯汀·亚历山大
架构师提供的文本描述。为一对夫妇和他们的两个孩子设计的,位于澳大利亚新南威尔士州蒂尔巴中部的哈克斯斯特德花园大厦,坐落在一个历史悠久的大家庭庄园的乡村环境中,四周环绕着乡土灌木林地和风景优美的花园,俯瞰蓝宝石海岸。
Text description provided by the architects. Designed for a couple and their two children, the Haxstead Garden House in Central Tilba, NSW Australia is located within a rural setting on a large historic family estate, surrounded by native bushland and landscaped gardens overlooking the Sapphire Coast.
 © Justin Alexander
贾斯汀·亚历山大
 © Justin Alexander
贾斯汀·亚历山大
 © Justin Alexander
贾斯汀·亚历山大
这份简报呼吁建造一座可以欣赏风景、保护人们免受大风和暴雨侵袭的房子,提供与自然的紧密联系;鉴于其恶劣的地理位置和偏远的地理位置,应尽可能做到严苛和低维护。
The brief called for a house that would enjoy views, offer protection from bracing winds and heavy rainfall, provide a strong connection with nature; and given its harsh location and remoteness, be tough and as low-maintenance as possible.
 © Justin Alexander
贾斯汀·亚历山大
 First floor plan
第一层平面图
 © Justin Alexander
贾斯汀·亚历山大
原先包含车库的主宅基地,被选中的地点向东南方向有着广阔的视野,因此材料组合,即在南面的混凝土和北面的预制镀锌钢结构,被选择作为缓冲元素,并与周围的景观相结合。
Previously containing garages for the main homestead, the site selected has sweeping views to the south-east so the material combination, in-situ concrete on the southern facade and a pre-fabricated galvanised steel structure to the north, was chosen to buffer the elements and engage with views of the surrounding landscape.
 © Justin Alexander
贾斯汀·亚历山大
建筑物位于东西向,南面有坚固的混凝土外墙,提供保护。它的整体混凝土排水沟收集雨水,并在内部纳入主循环脊柱。从里面看,精心摆放的柱架可以俯瞰蒂尔巴海滩和贝尔马奎镇的景致。
The building is placed east-west and has a robust concrete facade to the south that provides protection. Its monolithic concrete gutter harvests rainwater and incorporates the main circulation spine internally. From the inside, carefully placed columns frame views of Tilba beach and the Bermagui township beyond.
 © Justin Alexander
贾斯汀·亚历山大
与南面的“畜生”混凝土形式不同,一系列预制的轻质钢门框和全高的玻璃幕墙沿着建筑物的长度创造了通向北方和花园的房间。设计以缓冲元素,并与建筑物结合,园林创造了一种小气候,提供保护,以免受东北风和连接的景观。即使是在风吹雨打的日子里,住户也可以在户外就餐和游泳池的地方享受,当房子在里面的时候,也可以对花园开放。
In contrast to the ‘brut’ concrete form of the southern facade, a series of prefabricated lightweight steel portal-frames and full-height glazing create rooms along the building’s length that open up to the north and the garden. Designed to buffer the elements and in combination with the building, the landscaped garden creates a microclimate that provides protection from the north-eastern winds and connection to the view. Even on very windy days occupants can enjoy being outdoors in the dining and pool areas, and when inside the house can be left open to the garden.
 © Justin Alexander
贾斯汀·亚历山大
该设计方法的目的是清晰地表达其施工方式,并在混凝土、钢、玻璃和木材中形成高度清晰的细节。在整个施工过程中使用的材料经济,施工过程经过深思熟虑,减少了材料浪费和现场时间。材料既没有多余的构件,也没有华丽的装饰元素,材料既表现为形式,又表现为完成,所达到的精细化水平和成本效益的建筑方案,证明了由建筑工人帕特·瓦德尔领导的建筑团队。
The design approach aims for a clear expression of its construction with highly resolved details that take form in concrete, steel, glass and timber. There is an economy of material employed throughout and a well-considered construction process that reduced material waste and time onsite. With no superfluous components or lavish decorative elements, materials are expressed as both form and finish. The level of refinement achieved and the cost-effective building program is testament to the construction team led by builder Pat Waddell. 
 © Justin Alexander
贾斯汀·亚历山大
迈尔斯鲍德温设计的花园,以反映沿海的位置。周围的梅拉卢卡和木麻黄树与本地灌木丛融合在一起,诺福克岛松树点缀着草坪,辅之以土生土长的POA雕塑床、奇异的米萨斯草、仙人掌和肉质植物。
Myles Baldwin designed the gardens to reflect the coastal location. A perimeter of Melaleuca and Casuarina trees blend with the native bush, and Norfolk Island pines punctuate lawns and are complemented by sculptural beds of native Poa, exotic Miscanthus grasses, cactus and succulents. 
 © Justin Alexander
贾斯汀·亚历山大
游泳池位于花园内,并与外餐厅和室外就餐区相连。一条铺好的小路从较低的入口庭院通到花园,并在上面放置一米的房子。通过这样安排规划,所有作为次要元素和自然的外部花园墙都会成为先例。
The swimming pool is positioned within the garden and connects with a pergola and outdoor dining area. A paved pathway leads from the lower entry courtyard and connects to the garden and house placed a metre above. By arranging the plan in this way, all external garden walls present as secondary elements and nature takes precedent.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Tobias Partners
Location Central Tilba, Australia
Project Principal Richard Peters
Architect Julia Cumines
Practice Principal Nicholas Tobias
Area 220.0 m2
Project Year 2017
Photographs Justin Alexander
Category Houses
Manufacturers Loading...

                    

举报

Oberkampf

什么也没写

1865 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    每日更新,已有百部精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年