Limerick House Solomon Troup Architects

2018-06-10 20:00
 © Tatjana Plitt
(Tatjana Plitt)
架构师提供的文本描述。利默里克住宅是对维多利亚乡村地产现有住宅的适度补充。新增加的住宅朝向广阔的乡村山坡景观,提供了与其周围的联系,在现有的住宅不明显。
Text description provided by the architects. Limerick House is a modest addition to an existing dwelling on a rural Victorian property. The new addition orientates the home towards the expansive country hillside views, providing a connection to its surrounds not evident in the existing dwelling.
 © Tatjana Plitt
(Tatjana Plitt)
 © Tatjana Plitt
(Tatjana Plitt)
增加的形式是受居住在当地的破旧的木材剪切棚的启发。这些倾斜结构在形式和材料上启发了利默里克大厦的设计。
The form of the addition was inspired by the dilapidated timber shearing sheds that inhabit the local area. These lean-to structures inspired the design of Limerick House, both in form and material.
 © Tatjana Plitt
(Tatjana Plitt)
增加的外部完全覆盖有斑点的树胶装饰板,染色黑色,以增强相似的残破剪切棚的重要性。木材的老化,因为它的银,将进一步加强这种相似之处。
The exterior of the addition is clad entirely in spotted gum decking boards, stained black to enhance the resemblance the materiality of the dilapidated shearing sheds. The aging of the timber as it silvers off will further enhance this resemblance.
 © Tatjana Plitt
(Tatjana Plitt)
银灰衬板被广泛地用于内部对比黑暗,木材覆盖外观,并鼓励传统的概念,一个温暖的冬季周末小屋。
Silvertop ash lining boards were used extensively internally to contrast the dark, timber clad exterior, and to encourage the traditional notion of a warm winter weekend cabin.
 © Tatjana Plitt
(Tatjana Plitt)
加注的门柱形式与现有房屋的现有倾斜屋顶相对应。新增加的建筑尺寸和形状与现有的三座用于建造现有房屋的铁路村舍相同,但在东部边界倾斜,以创建一个门,用于将房屋与物业上的另一栋现有房屋连接起来。
The gabled form of the addition responds to the existing pitched roofs of the existing house. The new addition has the same dimensions and shape as the existing three railway cottages used to build the existing house, but is sloped on the eastern boundary to create a doorway, used to link the house to another existing house on the property.
 © Tatjana Plitt
(Tatjana Plitt)
 
 © Tatjana Plitt
(Tatjana Plitt)
在一大片农村土地上,现有的房子是与世隔绝的,没有反应周围广阔的景观。
Set on a large plot of rural land, the existing house was insular and failed to respond to the expansive views of the surrounding landscape.
 © Tatjana Plitt
(Tatjana Plitt)
新增加的住房寻求利用这些机会,增加与其周围住房的联系。冬天有两扇大的钢门,用来勾勒出起伏的乡村山坡的景色,而在夏天,它们可以打开,让内部空间成为户外区域的延伸。
The new addition sought to exploit these opportunities by increasing the dwellings connection with its surrounds. Two large steel doors serve in winter to frame the view of the undulating country hillside, whilst in summer they can be opened to allow the internal spaces to become an extension of the outdoor area.
 © Tatjana Plitt
(Tatjana Plitt)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Solomon Troup Architects
Location Eganstown, Australia
Lead Architects Lachlan Troup, Beth Solomon
Area 195.0 m2
Project Year 2017
Photographs Tatjana Plitt
Category Extension
Manufacturers Loading...

                    

举报

Oberkampf

什么也没写

1865 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    每日更新,已有百部精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年