Pines House The Design Institute of Landscape and Architecture China Academy of Art

2018-06-02 20:00
架构师提供的文本描述。前言:在中国浙江省建德镇巴姆菲尔德,有一座名为“松树屋”的新装修别墅,位于海拔700米的山丘中。它已经从主人祖传遗产的基础上发生了变化,这意味着要珍藏主人童年时的记忆,即美丽的月光从前面的院子里穿过松树。
Text description provided by the architects. Foreword: There is a newly refurbished villa named Pines House, hiding in the hills at the altitude of 700 meters in Bamu Field, Jiande Town, Zhejiang Province in China. It has transformed from the foundation of its owner’s ancestral estate, meaning to cherish the owner’s childhood memory of beautiful moonlight coming through the pine trees in the front courtyard.
 Main entrance. Image © Aogovision
正门。图像(Aogovision)
起源:业主在一个设计团队的帮助下,回到村庄,把繁荣带回老房子。
The origin: The property owner comes back to the village to bring back the prosperity to the old house, with the help of a design team.
 
挑战:重建两座旧泥屋和增加三座新房子有三大挑战。首先,泥屋几乎塌了下来,里面很黑。第二,有限的运动在建筑和周围流动。第三,在新旧之间取得平衡。
Challenges: Reconstructing two old mud huts and adding three new houses have three major challenges. First, the mud hut almost falls down, and it is very dark inside. Second, the limited movement flow in the architecture and surrounds. Third, a balance between the old and the new.
 Loft of annex building. Image © Qiansu Photography Studio
附属楼阁楼。奇苏摄影工作室
解决方案:设计团队采用钢框架结构加固软弱的泥墙,并在中间加装巨型玻璃窗和上升屋檐,以解决结构应力问题和光线不足的问题。此外,他们根据实际情况分配新建筑物。
Solutions: The design team uses steel frame structure to reinforce the weak mud walls, and adds huge glass French windows in-between with risen eaves, to deal with the structure stress issue and insufficient light problem. Also, they allocate new buildings accordingly based on the actual context.
 Room of main building. Image © Qiansu Photography Studio
主楼的房间。奇苏摄影工作室
仔细考虑,把所有的房间入口都放在大楼的后面,以保持隐私。最后,设计师诚实地保留原来的墙壁,简单地用当地的木材、岩石和以前的器皿来加固和装饰房子,这在房屋和自然之间创造了一种相互尊重的联系。
Thoughtfully locate all the room entrances at the back side of the building to keep the privacy. Lastly, designers honestly keep the original walls and simply take local wood, rocks and former utensils to strengthen as well as decorate the house, which creates a respectful connection between housing and nature.
 Main building. Image © Aogovision
主楼。图像(Aogovision)
结语:业主有一个梦想,我们设计最好的方式来实现它。
Epilogue: The owner has a dream, and we design the best way to make it come true.
 Back view. Image © Aogovision
后视镜。图像(Aogovision)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                    

举报

巴塞手册

什么也没写

1867 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    每日更新,已有百部精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年