L’Alqueria del Basket ERRE arquitectura

2018-05-18 05:00
 © Daniel Rueda
(Daniel Rueda)
架构师提供的文本描述。L‘Alqueriadel篮筐解决了为巴伦西亚篮球队的学院创造空间的问题。有必要建立一个规模很大的体育综合体,使新一代能够在最佳条件下发挥作用。
Text description provided by the architects. L'Alqueria del Basket solves the need to create a space that shelters the academy of the Valencia Basket team. It was necessary a sports complex of great scope where new generations could play in the best conditions.
 Axonometric

                            
该项目位于俱乐部目前的体育场La Fuente de San Luís旁边,其面积约为15,000平方米。该方案分为两卷,共由13个法院组成:9个室内和4个室外。
The project is located next to La Fuente de San Luís, the current stadium of the club, and its area is roughly 15,000 square meters. The program is divided into two volumes and is composed by a total of 13 courts: 9 indoor and 4 outdoor.
 © Daniel Rueda
(Daniel Rueda)
第一卷包括主要比赛和训练进行的主要场地。第二个法院包括8个为培训目的而设计的法院,这些法院可以同时使用,并通过自动窗帘系统实现独立。
The first volume contains the main court where the main games and the training sessions take place. The second one contains 8 courts designed for training purposes.  These courts can be used simultaneously and become independent by an automated curtains system.
 
篮球场分布在一个中轴线上,中轴线有两层:-较低层次的房屋服务,例如每场两队的更衣室、健身房、护理区和理疗室。-上层致力于教学,但也包括为想要享受孩子游戏的家庭成员而设计的区域。
The basketball courts are distributed around a central axis which has two levels: —    The lower level houses services such as locker rooms for both teams on each court, gym, nursing area and rooms for physiotherapy. —    The upper level is dedicated to teaching, but it also contains areas designed for family members who want to enjoy the game of their kids.
 © Daniel Rueda
(Daniel Rueda)
这些空间有自然的照明和交叉的看法,感谢一个庭院-继承设计。在该项目的建设中,耐久性、舒适性和照明等概念从一开始就被优先考虑,使用了混凝土、钢材、木材和聚碳酸酯等合适的材料。
These spaces have natural lighting and crossed views thanks to a patios-succession design. During the project’s construction, the concepts of durability, comfort and lighting have been prioritised from the very beginning by using suitable materials such as concrete, steel, wood and polycarbonate.
 © Daniel Rueda
(Daniel Rueda)
 
 © Daniel Rueda
(Daniel Rueda)
毕竟,主要的目标是创造一个空间,让孩子们有最佳的玩耍和学习条件。
After all, the main objective was to create a space where children have the best conditions to play and learn.
 © Daniel Rueda
(Daniel Rueda)
有关我们项目的更多信息,请访问Instagram:www.instagram.com/errearqufigtura Facebook:www.facebook.com/ERREarquArchtura
More info about our projects at: Instagram: www.instagram.com/errearquitectura Facebook: www.facebook.com/ERREarquitectura
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects ERRE arquitectura
Location Carrer del Bomber Ramon Duart, s/n, 46013 Valencia, Spain
Area 12.807 m2
Project Year 2017
Photographs Daniel Rueda
Category Gymnasium
Manufacturers Loading...

                    

举报

雾港

什么也没写

1741 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部