Carbondale Branch Library Willis Pember Architects

2018-05-01 14:00
图书馆顾问建筑师Humpries Poli建筑师助理建筑师土地庇护所MEP工程师Beaudin Ganze咨询工程师景观设计师DHM设计结构工程师KL
Library consulting architects Humpries Poli Architects Associate Architects Land +Shelter MEP Engineers Beaudin Ganze Consulting Engineers Landscape Architects DHM design Structural Engineers KL&A of Colorado Civil engineering, sustainability consultants SGM Library furniture consultants Group 3 Planners Land Planner Mark Chain Client Garfield County Public Library District More Specs Less Specs
 © Greg Watts
格雷格·瓦茨
“卡本代尔,而不是卡本代尔”是该团队的意向声明,目的是实现与社区的有意义的有机联系,以及与网站的互联,从而为建筑的设计提供信息。2008年,卡本代尔被国家地理杂志评选为美国“五十个下一个伟大的城镇”之一,是艺术家、建筑师、美食家、环保主义者和娱乐主义者兼收并蓄的聚居地。设计团队深入研究了这段历史,为在这种特殊环境下工作奠定了基础。
"Of Carbondale, not in Carbondale" was the team's statement of intent in achieving a meaningful, organic connection to the community as well as an interconnection to the site that would inform the architecture's making. Carbondale was voted among the "the fifty next great towns" in the US in 2008 by National Geographic and is home to an eclectic mix of artists, architects, foodies, environmentalists and recreationists. The design team researched this history in depth to lay the groundwork for working in this exceptional setting.
 © Greg Watts
格雷格·瓦茨
借鉴劳伦斯?哈尔普林60年代在加州伯克利的拓展活动,该团队开发了一个参与项目!与社区举行的一系列公开会议和欢迎会议。公众非正式地会见了设计师,并评论了按主题组织的设计方面:景观、建筑、可持续性、图书馆项目和权利。最初的反馈表明,人们强烈支持景观“绿色墙”和公共户外空间,而对传统建筑意象的热情较低。“插图”作为一种表现手法,在传达设计意图方面被证明是最有效的。
Borrowing from Lawrence Halprin's 60's era outreach efforts in Berkeley, CA, the team developed a Take Part! series of open-house meet and greet sessions with the community. The public met with the designers informally and commented on aspects of design organized by subject; landscape, architecture, sustainability, the library program and entitlements. Initial feedback suggested strong support for landscape 'green walls' and public outdoor space, with less enthusiasm expressed for conventional architectural imagery. 'Illustrations', as a technique of representation, proved most effective in communicating design intent.
 © Greg Watts
格雷格·瓦茨
来自地区艺术家和工匠的“呼吁”参与并与设计团队就安全门、家具、灯具和柱子进行合作,这也使社区艺术参与了该项目,并使社区能够感觉到他们在该项目上的指纹。
A 'call for entries' from regional artists and artisans to participate and collaborate with the design team on security gates, furniture, light fixtures and column surrounds also brought community arts involvement to the project and enabled the community to feel that their fingerprints on the project.
 © Greg Watts
格雷格·瓦茨
这座建筑从北部的住宅规模建筑过渡到南四方的公民规模建筑。绿色的场地墙在边缘“成长”的建筑。宽敞的户外社交空间包括沿索菲斯大道的一个连续的北廊、四合院的一个阅读门廊、一个户外社区桌子和位于网站东北角的公共黑板。
The building transitions from a residential scale building at the north to a civic scale presence at the south quad. Green site walls at the margins 'grow' the architecture. Generous outdoor social spaces include a continuous north porch along Sopris Avenue, a reading porch at the quad, an outdoor community table and public blackboard at the NE corner of the site.
 © Greg Watts
格雷格·瓦茨
内部是通过一个不同的天花板等级创造的,是在一个统一的地面上发挥的,在一个开放的项目区域创造了不同的空间和白天照明条件。循环是在设计曲线搭桥的理念下发展起来的,它允许索菲斯山的体验在进入建筑时慢慢地被展示出来。这种有目的缓慢也支持了图书馆的经验,这依赖于偶然遇到其他图书馆的资料和赞助人,无论是在信封内外。
Interiority is created through a varied ceiling hierarchy and is played off a uniform ground plane, creating varied spatial and day-lighting conditions across an open field of program areas.  Circulation was developed with the idea of a choreographed meandering that allows the experience of Mt Sopris to be slowly revealed through a field of architectural encounters as one enters the building. This purposeful slowness is also supportive of the library experience which relies on serendipitous encounters with other library materials and patrons, both inside and outside of the envelope.
 Floor Plan

                            
北廊光线良好和渠道玻璃雨幕允许南光动画的北侧入口。这种日照效果形成了图书馆公众形象的代表性内容,并意在勾引。
The north porch light well and channel glass rain screen allows southern light to animate the north side entrance. This day-lighting effect forms the representational content of the public face of the library and is intended to seduce.
 © Greg Watts
格雷格·瓦茨
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Willis Pember Architects
Location Carbondale, Colorado 81623, United States
Architect in Charge Willis Pember Architects, Inc
Area 14000.0 ft2
Project Year 2014
Photographs Greg Watts
Category Library
Manufacturers Loading...

                    

举报

BerninaVintage

什么也没写

1774 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部