Abo Residence Kidosaki Architects Studio

2018-04-24 22:00
 © Junji Kojima / 45g Photography
小岛俊二/45G摄影
架构师提供的文本描述。物业位于低矮的山坡上,客户希望在熟悉的环境中拥有全新的住宅。东侧是一个陡峭的斜坡,门面开阔,他的首要任务是“有广阔视野的起居室空间,他可以在那里度过非凡的生活。”客户对我的设计风格非常了解,并深信“我的愿望和你的风格的居住空间相互呼应。”
Text description provided by the architects. The property was on a low hill, and the client wanted the brand new residence in the familiar environment.  The east side was a steep slope with the open front, and his top priority was the “dwelling space with the living room with the extensive view where he can spend the extraordinary life.”  The client was well aware of my design style to details, and was convinced that “the dwelling space of my wish and your style resonate each other.”
 © Junji Kojima / 45g Photography
小岛俊二/45G摄影
当我参观这处房产时,我爬上了周围的墙壁,从各个方面检查了如何保护这座住宅的主题-景观。它面朝山。在远处,我决定让地板尽可能高,以确保不受干扰的景观。
When I visited the property, I climbed on the surrounding walls and checked how I could secure the view, the theme of this residence, from various aspects.  It faced Mt. Ontake in the distance, and I determined to have the floors as high as possible in order to secure the undisturbed view.
 © Junji Kojima / 45g Photography
小岛俊二/45G摄影
因此,我决定在一楼比道路高2米,在那里的房间,家庭成员不经常,例如,一个纹身的房间,被分配。主要的居住空间被分配到比前面的道路高5米的二楼,以创造没有街坊的居住环境。
Therefore, I decided to have the 1st floor at 2-meter higher than the road, on which rooms family members do not frequent, e.g. a tatami room, were assigned.  The main living space was assigned to the 2nd floor, which is 5-meter higher than the road in front, to create the living environment with no neighborhood houses in the view.  
 Elevations + Section
海拔科
主入口被故意挡在视野之外,使180度以上的壮观全景能在二楼打开入口时欢迎游客。
The main entranceway is deliberately blocked from the view so that the spectacular panorama of over 180 degree range can welcome visitors upon opening the entrance door on the 2nd floor.     
 © Junji Kojima / 45g Photography
小岛俊二/45G摄影
由三根墙柱支撑的3米悬挑支撑的住宅空间漂浮在空中,提供了由2米深的天篷和露台构成的独特景观。
The dwelling space supported by 3-meter cantilevers from three wall pillars floats in the air, and offers the unique sight framed by the 2-meter deep canopy and terrace.  
内部结构相当简单。打开客厅两侧主卧室和孩子房间的滑动隔板,就会出现20米宽的巨大空间。它的面积超过了一般住宅的标准,而带有透明拐角的大开口显示了mt。在画框中,从远处望去的城市景观。风景如画,给我的客户的生活增添了前所未有的触感。
Inside is structured rather simply.  Open the sliding partitions of the master bedroom and the kid’s room on both sides of the living room, and the huge space of 20-meter width appears.  Its size overwhelms the norm of average residential houses, and the large opening with the transparent corners shows Mt. Ontake and the townscape at the foot from afar in the picture frame.  The scenery is stunningly picturesque and should add unprecedented touch to the life of my client.
 © Junji Kojima / 45g Photography
小岛俊二/45G摄影
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Kidosaki Architects Studio
Location Nagoya, Japan
Principal in charge Hirotaka KIDOSAKI Kidosaki
Project team Kazuki Sugimura
Area 201.0 m2
Project Year 2017
Photographs Junji Kojima / 45g Photography
Category Houses

                    

举报

24季

什么也没写

1844 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    每日更新,已有百部精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年