Glen Forrest House + Church iredale pedersen hook architects

2018-03-23 17:00
 © Peter Bennetts
(Peter Bennetts)
概念框架原址包括1903年在孟达林地区的第一座教堂(圣安德鲁圣公会)和露台(1980年代)。我们的客户购买教堂和地点,目的是增加一个新的住所。这个设计由三个元素组成:教堂、房子和露台。这三种元素在不相互接触的情况下锁在一起。每一个都成了拼图中必不可少的一部分。最初的教会是帮助产生和影响新房子建筑的主要背景。露台,虽然不被认为是重要的美学价值,现在形成和必不可少的户外娱乐空间,界定西南角锁定所有三个要素。
Conceptual Framework The original site included the first church in the Mundaring region from 1903 (St Andrew’s Anglican Church) and gazebo (the 1980’s). Our clients purchased the church and site with the intent of adding a new residence. The design evolved as a constellation of three elements; church, house, and gazebo. The three elements lock together without physically touching each other. Each becomes an essential piece of the puzzle. The original church is the primary context that helps to generate and influence the architecture of the new house. The gazebo, whilst not considered to be of significant aesthetic value, now forms and essential outdoor entertaining space that defines the south-west corner locking all three elements together.
 © Peter Bennetts
(Peter Bennetts)
房子从地面上露出来,像一个长长的精致的酒吧,拥抱着南边的边界,然后打开工地,保持从道路到教堂的视野。南界的定义将注意力集中在教会上,并以一种新的烈度感,使公众能够与教会保持视觉和情感上的接触。房子的重要性来源于教会,但却以意想不到的方式被引入。屋面板成为主要材料,与较低水平的砖瓦锚定房屋到较低的地点。北边的一个长廊使遗址生动活泼,并连接房屋、教堂和露台。它呼应教堂门廊的形式(1987年增加),但从未触及它。沿着阳台散步,透过灰色聚碳酸酯和回收的贾拉木条(光滑和毛茸茸的),可以看到教堂的抽象景色。
The house emerges out of the ground as a long-refined bar, hugging the south boundary to then open the site and maintain the view from the road to the church. The definition of the south boundary focuses attention to the church with a new sense of intensity allowing the public to maintain visual and emotional contact with the church. The house materiality is derived from the church but introduced in unexpected ways. The roof sheeting becomes the main material with lower level brickwork anchoring the house to the lower site. A long veranda on the north side animates the site and connects house, church, and gazebo. It echoes the form of the church porch (added in 1987) but never touches it. A walk along the veranda reveals the church with abstracted views through grey polycarbonate and recycled jarrah timber battens (the slick and the hairy).
 © Peter Bennetts
(Peter Bennetts)
一条回收砖的小径蜿蜒而过,从街道一直延伸到这三种元素交汇的地方。教会从专注于以同等的“重量”来创作作品。没有前门,入口是从露台上故意创造出来的,它揭示了眼前的环境和遥远的背景。这种分离元素使得教会能够独立于房子之外,有机会再次举办公共活动。与在乡土花园散步的非正式性不同,这座房子的设计是由教堂的微轴派生而来的一系列轴线。阳台板框架的轴线,挤压内部空间,创造深度和聚焦成熟的树木和本土花园,同时提供防晒和隐私。
A path of recycled brick meanders through the site from the street to the point where all three elements meet. The church shifts from being the focus on an approach to an equal ‘weight’ in the composition. There is no front door, entry is deliberately created from the veranda that reveals the immediate context and distant context. This separation of elements allows the church to be used independently from the house with the opportunity to once more host public events. In contrast to the informality of the walk through the native garden, the house is designed with a sequence of axis derived from the micro axis of the church. The veranda panels frame the axis, extruding interior space, creating depth and focusing the mature trees and native garden whilst providing sun protection and privacy.
 © Peter Bennetts
(Peter Bennetts)
当业主第一次要求以低于40万美元的GST(1600m2美元)建造一栋房子时,我们注意到,只有当他们信任我们做出成本决定并与一个特定的建筑商合作时,才能做到这一点。与结构工程师和建筑工人一起的开放的车间导致了不可能的事情。屋顶灯和光伏电池为教堂和家庭提供电力和自然照明。水被保留在现场,形成一条从上坡开始的天然河流的一部分。教堂再一次恢复成为街道和社区的宝贵资产,其存在远远超过最初建造时的规模。
When first approached by the owners to build a house for less than $400,000 inc gst ($1600m2) we noted this could only be achieved if they trusted us to make cost decisions and worked with one particular builder. Openly minded workshops with the structural engineer and builder resulted in the impossible being possible. Roof lights and PV cells provide power and natural lighting to both the church and house. Water is retained on site to form part of a natural stream that begins uphill. The church is once more restored to be a valuable asset to the street and community with a presence far greater than when originally built.
 © Peter Bennetts
(Peter Bennetts)
可持续建筑这个项目是独一无二的,在连接的方式,环境和社会的可持续性,是一个整体的方式,是比网站本身更大。设计尊重教会,与公众建立更紧密的关系,允许公众再次参观。加强的存在使路过的社区成员能够查看和反思过去与教会的联系,并重温过去的记忆。该设计承认了公共建筑的至关重要性,它现在属于私人所有。现场溪流是作为流经现场的更大的水体网络的一部分而发展起来的。这条溪流控制着过多的雨水,喂养本地植物和吸引本地鸟类。光伏电池为教堂和家庭提供电力。新的屋顶灯提供了自然的光和热增益和精神和情感联系到天空。积极追求结构经济和最低限度的物质(和空间)浪费。
Sustainable Architecture This project is unique in the approach to bonding environmental and social sustainability in a holistic manner that is bigger than the site itself. The design respects the church creating a stronger relationship with the public allowing the public to once more visit. The strengthened presence allows passing community members to view and reflect on past associations with the church and relive former memories. The design acknowledges the critical importance of a public building that is now in private ownership. An on-site stream is developed as part of a larger network of water bodies that flow through the site. This stream controls excessive stormwater, feeding native plants and attracting native birds. PV cells provide power for the church and house. New roof lights provide natural light and heat gain and a spiritual and emotional link to the sky. The economy of structure and minimal material (and spatial) waste is actively pursued.
 © Peter Bennetts
(Peter Bennetts)
这个项目探索了白天和晚上照明的体验经济。它以一种诚实的,也许是精神的方式来强调光的作用和经验。它以尊严和尊重承认前教会的作用。隐蔽的条状照明洗墙暴露了它们的质地和坚固性,手工制作的大自然被热情地暴露出来。新的灯是精心控制的电源,开关和灯连接到一个清晰和精确的铜管。手工制作的胶合板配件持有大气碳棒,似乎作为仪式,但微妙的对象。自然光是过滤和抽象化的回收贾拉巴托和灰色聚碳酸酯薄膜并列,自然和合成的对比。新的屋顶灯为教堂和主卧室提供了天然的光线和热量,也是与天空的精神联系和情感纽带。1970年的吊灯是以一种不加区别的方式重复使用的。
Lighting This project explores an experiential economy of lighting both during the day and at night. It brings importance to the role and experience of light in an honest and perhaps spiritual manner. It acknowledges the role of the former church with dignity and respect. Concealed strip lighting wash walls revealing their texture and ruggedness, the hand-crafted nature is enthusiastically exposed. New lights are carefully controlled with power, switches, and lamp connected to one clear and precise copper tube. Handmade plywood fittings hold atmospheric carbon battens appearing as ceremonial but subtle objects. Natural light is filtered and abstracted through the juxtaposition of recycled Jarrah battens and grey Polycarbonate sheeting, a contrast of the natural and the synthetic. New roof lights provide natural light and heat gain to the church and main bedroom and a spiritual link and emotional link to the sky. 1970’s hanging lights are re-used in an undiscriminating manner.
 © Peter Bennetts
(Peter Bennetts)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects iredale pedersen hook architects
Location Mundaring, Australia
Team Adrian Iredale, Finn Pedersen, Martyn Hook, Jason Lenard, Rebecca Angus, Melissa Loong, Drew Penhale, Jordan Blagaich, Alana Jennings, Callum Spurge, Amy Snoekstra
Area 1012.0 m2
Project Year 2017
Photographs Peter Bennetts
Category Adaptive Reuse
Manufacturers Loading...

                    

举报

喵锅先森Danbo

什么也没写

1784 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年