Jardins House Drucker Arquitetos e Associados

2018-03-22 09:00
结构工程师伊迪基·阿奎图拉·德普罗赫托公开混凝土GR咨询公司施工监测PMG Engenharia Monica Drucker水力和电气设备Zamaro Instala es Green Wall Plataforma Cidade-Escola da Cidade更多无规格
Structural Engineer Telecki Arquitetura de Projeto Exposed Concrete GR Consultoria Construction Monitoring PMG Engenharia + Monica Drucker Hydraulic and Electrical Installations Zamaro Instalações Green Wall Plataforma Habita Cidade - Escola da Cidade More Specs Less Specs
 © Ruben Otero
鲁本·奥特罗
架构师提供的文本描述。这座房子位于一个名为怡和的街区,有单一家庭的房屋和绿色的区域被列为遗产,这所房子有550平方米的建筑面积,分为两层,地面和上层。原来的土地相对于街道的高度有四米高.因此,在底层,我们有车库、仓库、技术设施、部分服务、带储藏室的仆人宿舍,以及通过内外楼梯的通道。
Text description provided by the architects. Located in an area of neighborhoods called Jardins, with single-family houses and green areas listed as heritage, this house has 550m² of a built area divided into two levels, the ground, and upper floors. The original land had a four-meter slope height in relation to the level of the street. Thus, on the ground floor, we have lodged garage, storehouses, technical facilities, part of services, servants’ quarters with pantry, and accesses through internal and external staircases.
 © Ruben Otero
鲁本·奥特罗
上一层已安装在现有斜坡的最高部分和悬挑在一楼,这是刚刚高于街道的水平。在上层,这个活动是围绕着一个中央庭院组织的,它的U形平面由一个循环、化妆室、内部楼梯、厨房和储藏室、一个密室和一个平行于外部道路的双翼组成。靠近街道的侧翼有一个很好的休息室,有生活区、就餐区、家庭影院和阳台。在后排,我们有四个套间,最后一个是主套间。
The upper floor has been installed on the highest part of the existing slope and cantilevers over the ground floor, which is just above street level. On the upper floor, the program was organized around a central courtyard, whose U-shape plan is articulated by a circulation, with powder room, internal staircase, kitchen and pantry, an intimate room, and by two wings parallel to the external road. The wing closer to the street houses a great lounge with living and dining areas, home theater and balconies. In the back wing, we have a sequence of four suites, the last being a master suite.
 © Ruben Otero
鲁本·奥特罗
 Ground Floor Plan

                            
 © Ruben Otero
鲁本·奥特罗
由木板条浇铸的外露钢筋混凝土的结构,由钢、木材和玻璃等优秀材料组成。里维盖特钙华罗马大理石在内部环境中的地板也被用于外部区域,由于缺乏不均匀性,加强了外部和内部的连续性(在石头中有一个雨水收集系统)。设计的亮点之一是主套房的砖,它的功能要么是遮阳(调节光线的入口直到完全关闭),要么是作为打开的门。
The construction, of exposed reinforced concrete cast by wood slats, has components in outstanding materials such as steel, wood, and glass. The floor, of levigate travertine Roman marble in the internal ambiances was also used in the external area, and the absence of unevenness has enhanced the continuity between exterior and interior (there is a system of rainwater capture built into the stones). One of the design highlights is the brises of the master suite, which function either as sunshades (modulating the entrance of light until total closure) or as opening doors.
 
这个住宅的构想是为了促进个人的更新和幸福,通过空间景观和建筑相遇,以补充和振兴精神。因此,中央庭院有一个沉思的垂直花园,树木与一个小的草地地区,和一个泛滥的游泳池,以促进水镜,反映这个花园。这个庭院,加上两个翅膀的大滑动玻璃门,以及前面立面的十二扇关键玻璃门,让居民可以直接接触外面和它的绿色区域。
This residence was conceived to promote personal renewal and wellbeing, through spaces where landscape and architecture meet to replenish and invigorate the spirit. Thus, the central courtyard has a contemplative vertical garden, trees with a small grassy area, and an overflowing swimming pool to promote a sense of water mirror that reflects this garden. This courtyard, together with the large sliding glass doorways of the two wings, and the twelve pivotal glass doors of the front facade, allow residents to have direct contact with the exterior and its green area.
 © Ruben Otero
鲁本·奥特罗
在内部,我们寻求一种二分法,这是由裸露的板条混凝土的墙壁和大玻璃板框架的轻盈所造成的,这些大玻璃板完全向垂直花园庭院和向街道和周围的巨大现存树木开放。为了突出来自大前厅(东面)的光线,在屋顶上设计了一套结构齐全的玻璃金属夹板,并设计了同样透明的玻璃旋转门。这种安排提供了一个不寻常的互动与树梢,似乎入侵了这个大型混凝土休息室的内部,中间没有柱子。这座房子还可以利用雨水回用、太阳能捕获、交叉通风、热处理窗户、屋顶上的聚苯乙烯保温、数字照明控制、再生木材等绿色建筑措施。
Internally we have sought a dichotomy created by the walls of exposed slatted concrete and the lightness of the frames with large glass panels that open completely towards the vertical garden courtyard and towards the huge existing trees of the street and the environs. In order to accentuate the light coming from the large front room (east face), a structured set of glass metallic pergola on the roof, and equally transparent glass pivoting doors were designed. This arrangement has provided an unusual interaction with the treetops, which seem to invade the interior of this large concrete lounge, with no pillars in between. The house could also count on rainwater reuse, solar energy capture, cross ventilation, windows with heat treatment, polystyrene thermal insulation on the roof, digital lighting control, recycled wood, among other measures of green architecture.
 © Ruben Otero
鲁本·奥特罗
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Drucker Arquitetos e Associados
Location Cidade Jardim, Brazil
Architect in Charge Monica Drucker
Team Monica Drucker, Ruben Otero, Fausto Chino, Marise Jacobsen, Virgínia Gonçalves
Area 550.0 m2
Project Year 2017
Photographs Ruben Otero
Category Houses Interiors
Manufacturers Loading...

                    

举报

喵锅先森Danbo

什么也没写

1784 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年