House on an Island Elliott + Elliott Architecture

2018-02-09 09:00
 © Trent Bell
特伦特·贝尔
架构师提供的文本描述。该项目位于缅因州海岸附近的一个小岛上,最初是作为一项翻修工程开始的。最初,我们的客户希望他们的财产上的一座现有建筑能够得到修复:这是一座有着100年历史的农舍,它已经成为他们的避暑之家近40年了。这座小的、臀部顶的、铺着沥青石板的建筑几十年来一直无人居住和被忽视,而且处于失修状态。一个新的结构将更容易满足他们的需要,但需要继续根植于该区域的传统风格。我们共同形成了一个概念,这是对新英格兰农场白话的现代诠释,并在显眼的白色隔板农舍和装饰较少的瓦状建筑之间建立了等级关系。
Text description provided by the architects. Located on a small island off the coast of Maine, this project began as a renovation.  Initially, our clients hoped that an existing building on their property could be rehabilitated: a structure that accompanied the 100 year old farmhouse that has been their summer home for close to 40 years. The small, hip-roofed, asphalt shingle-clad building had been uninhabited and neglected for decades, and was in a state of disrepair. A new structure would more easily meet their needs but needed to remain rooted in the traditional style of the region. Collectively we arrived at a concept that is a modern interpretation of New England farm vernacular and establishes a hierarchical relationship between the prominent white clapboard farmhouse and the less adorned, shingled outbuildings.
 © Trent Bell
特伦特·贝尔
为了容纳几代人的家庭,主要的农舍将完全让给年轻的父母和孩子,新房子将成为女族长的私人空间。在这两座建筑之间,建立了一个公共的室外草坪空间和甲板,以及一个屏蔽的门廊,有时可以作为聚会/就餐区,同时作为一个隐私屏幕。这座新房子很小,效率很高,但足够全年使用,这是老农舍的电热和隔热性能差的地方。
In order to accommodate multiple generations of the family, the main farmhouse would be given over completely to the young parents and children, and the new house would become the more private space for the matriarch. Between the two buildings a common area of outdoor lawn spaces and decks was created, along with a screened porch that could serve as both a gathering/dining area at times, while doubling as a privacy screen. The new house would be small and efficient, but comfortable enough for year round use, something that the old farmhouse, with its electric heat and poor insulation, lacks.
 © Trent Bell
特伦特·贝尔
选址平衡了室外空间的创造,并将房屋嵌入到邻里的农村岛屿结构中。此外,一条通往海岸的古老公共步道穿过院子的中央。它被岛民使用了多年,是当地传统的一个重要组成部分,是业主们坚决维护的。最后,路径提供了主房子和新农舍之间的分离,同时作为一个已经受到限制的站点的组织元素。
Siting balanced the creation of outdoor space with the embedment of the house within the rural island fabric of the neighborhood. Furthermore, an ancient public walking path to the shore runs through the middle of the yard. Used by the islanders for many years, it is an important part of local tradition, something that the owners were adamant be maintained. In the end the path provides separation between the main house and new cottage while acting as an organizing element for an already constrained site.
 © Trent Bell
特伦特·贝尔
一个人走进了甲板上的小屋,把新房子和一个有栅栏的门廊结合在一起。包含入口、浴室和厨房元素的公用大楼将房屋细分为公共空间和私人空间。开放式的生活/厨房空间面向甲板,通过一个大的滑动玻璃板打开。卧室位于核心的另一端。安静和冥想,它满足于凝视云杉森林和海洋以外,提供了繁忙的夏日休息。
One enters the cottage off of a deck that unites the new house with a screened porch. A utility block containing entry, bath and kitchen elements subdivides the house into public and private spaces. The open living/kitchen space fronts the deck, opening onto it through a large sliding glass panel. The bedroom resides on the opposite end of the core. Quiet and meditative, it is content to gaze upon the spruce forest and ocean beyond, providing respite from the busy summer days.
 © Trent Bell
特伦特·贝尔
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Elliott + Elliott Architecture
Location Cranberry Isles, United States
Lead Architects JT Loomis; Matt Elliott
Area 790.0 ft2
Project Year 2014
Photographs Trent Bell
Category Houses
Manufacturers Loading...

                    

举报

不惊

什么也没写

1766 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年